x
Türkiye

Vize İşlemleri

Türkiye

Türkiye Hakkında Sorular & Yorumlar

Türkiye ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

e-Vize İle Türkiye’de Kalış Süresi
A.T 23/02/21, 17:51 Cevabı Görüntüle
Merhaba sayın yetkili Kanada vatandaşlarının e-Vize ile Türkiye’de kalış süresi ne kadar acaba? Ben soruyu kız arkadaşımın adına soruyorum. Kendisi ile Kanada ziyaretimde tanıştık. Ben 3 ay boyunca Kanada’da kaldım. O da Türkiye’ye gelmek istiyor. Vize için biraz araştırma yaptım ve Kanada vatandaşlarının Türkiye’ye elektronik vize alarak gelebildiğini öğrendim. Şimdi elektronik vize alsak kız arkadaşım Türkiye’de ne kadar süre kalabilir? Aslında tam olarak başvuruyu nasıl yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Konu hakkında bizlere yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de ödememiz gereken harç bedeli ne kadar acaba? İyi çalışmalar
Filipinler Vatandaşları İçin e-Vize
K. i. 23/02/21, 17:34 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Filipinler vatandaşları için e-Vize işlemleri hakkında bilgi almak istiyorum. Adım Kenan. Türk vatandaşıyım. Filipinler vatandaşı arkadaşımı Türkiye’de misafir etmek istiyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda Filipinler vatandaşlarının vize alarak Türkiye’ye geldiklerini öğrendim. Birkaç yere sorduğumda Türk konsolosluğuna başvuru yapmak gerektiğini ya da internet üzerinden elektronik vize almamız gerektiğini söylediler. Elektronik vize konsolosluk başvurularına göre daha kısa ve kolay oluyormuş. Ama e-Vize başvurusunu nasıl yapacağımızı bilmiyoruz. Birkaç yeri aradım tam bilgi vermediler. İnternette gezinirken sizin yazınıza denk geldim. Gördüğüm kadarıyla yorumlara cevap veriyorsunuz. Acaba e-Vize almamızda bizlere de yardımcı olur musunuz?
Aile İçin Vize Harç Ücreti
Selçuk 03/02/21, 11:46 Cevabı Görüntüle
Merhaba iyi çalışmalar aile için vize harç ücreti ne kadardır acaba? Birkaç yıl önce turistik amaçlı Filipinler’e gitmiştim. Orada bir aile ile tanıştım. Beni misafir etmişlerdi. Şimdi kendilerini ben Türkiye’de ağırlamak istiyorum. Karı koca iki kişiler turistik vize başvurusu yapacaklar. Tüm masraflarını ben karşılamak istiyorum. Bir de Filipinler pasaportuna sahip kişiler nasıl turistik vize başvurusu yapabilir? Sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum. Mutlu günler diliyorum.
Türkiye Vize Muafiyetinde Süre Aşımı
Sezen 02/02/21, 18:10 Cevabı Görüntüle
Merhaba nişanlım Türkiye vize muafiyetinde süre aşımı yaptı. Kendisi Fransız vatandaşı. Türkiye’de 17 gün fazla kalmış. Fakat bunu bilinçli olarak yapmadı. Süreyi yanlış hesaplamış. Türkiye’den çıkarken para cezasını da ödedi. Şimdi tekrardan Türkiye’ye gelmek istiyor. Vize muafiyeti kapsamında giriş yapamayacağını söylemişler. Şimdi Türkiye’ye nasıl giriş yapabilir? Konu hakkında bize yardımcı olur musunuz? Lütfen
Ticari Vize İle Türkiye’de Kalış Süresi
B. A. 02/02/21, 12:13 Cevabı Görüntüle
Merhaba öncelikle sizlere kolaylıklar diliyorum Ticari vize ile Türkiye’de kalış süresi hakkında bilgi almak için sizleri rahatsız ettim. Biz yazılım üzerine faaliyet gösteren bir şirketiz. Çalışmalarımızı Türkiye dışına da yayarak uluslararası da faaliyet göstermek istiyoruz. Bunun için Kanada’da bir melek yatırımcı ile görüşme halindeyiz. Kendisi buradaki faaliyetlerimizi ve çalışma ortamımızı görmek istediğini söyledi. Malumunuz Türkiye tarafından Kanada vatandaşları için ülkeye girişte vize istenmekte. Yaptığım araştırmada ticari vize başvurusu yapılması gerektiğini gördüm. Kendisinin vize işlemleri ile biz ilgilenmek istiyoruz. Bu konuda bizlere yardımcı olursanız çok seviniriz. Tekrardan iyi çalışmalar diliyorum.
Libya Cenaze Nakil İşlemleri
Halid 30/01/21, 14:34 Cevabı Görüntüle
Libya cenaze nakil işlemleri konusunda sizlerden yardım istiyoruz. Ben 4 yıldır Türkiye’de yaşıyorum. Babam çok yaşlı ve hastaydı. Tedavi için buraya getirdim. Ama bugün vefat etti. Cenazesini Libya’ya göndermek istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
Türkiye Vize Harcı Ne Kadar?
O.H. 29/01/21, 12:15 Cevabı Görüntüle
Merhaba Pakistan vatandaşı bir arkadaşım için soruyorum Türkiye vize harcı ne kadar acaba? Turistik seyahat amacıyla Türkiye’ye gelmek istiyor. Buraya geldiği zaman Tüm masraflarını ben karşılayacağım ve benim yanımda kalacak. Turistik vize başvurusunda bulunacak kendisi. Turistik vize harç ücreti ne kadar acaba? Tam olarak başvuruyu nasıl yapacağımızı da bilmiyoruz. Konu hakkında bizlere yardımcı olursanız çok sevinirim.
Vize İle Türkiye’de Kalış Süresi
F.Y. 29/01/21, 10:22 Cevabı Görüntüle
İyi çalışmalar benim sorum vize ile Türkiye’de kalış süresi ne kadardır? ben Filipinler vatandaşıyım Türkiye’ye gelmek istiyorum. Tüm seyahatim boyunca tarihi yerleri gezmeyi planlıyorum. Filipinler vatandaşlarının Türkiye’ye girişte vize almaları gerekiyor. Konsolosluktan ya da elektronik vize başvurusu yaparak alacağım vize süreleri ne kadardır acaba? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Türkmenistan Cenaze Nakil İşlemleri
Ata 28/01/21, 13:45 Cevabı Görüntüle
Sayın yetkili Türkmenistan cenaze nakil işlemleri için sizden yardım istiyoruz. Türkmenistan vatandaşı bir komşumuzun eşi kanserden vefat etti. Kendisi eşini Aşkabat’ta bulunan aile mezarlığına defnetmek istiyor. Ben biraz araştırdım ama konu çok teferruatlı. Devlet dairelerinden belgeler alınması gerekiyormuş. Tam olarak ne yapacağımı bilemediğim için size yazmak istedim. Bana hızlı bir şekilde dönüş yapar mısınız?
Avusturya Cenaze Nakil İşlemleri
F.A. 28/01/21, 08:51 Cevabı Görüntüle
Avusturya cenaze nakil işlemleri nasıl gerçekleştirilir? Avusturya vatandaşı bir kiracımız bulunmakta kendisi sitemizde doğal yolla vefat eden bir malikimizden etkilendiği için benim burada vefat etmem durumunda cenaze işlemlerim ve Avusturya'da satın aldığım mezarıma götürülmem için gerekli işlemleri öğrenerek ölmem durumunda benimle siz ilgilenebilir misiniz diye sordu. Kendisine nasıl yardımcı olabilirim? Ailesi ile ilgili sorunları olduğu için benim işlemlerimi siz yapabilir misiniz diyor. Bu işlemleri ben yapabilir miyim ya da bu konuda yardımcı olabilecek bu işlerle uğraşan şirketler var mı?
Arnavutluk Cenaze Nakil İşlemleri İçin Yapılması Gerekenler
M. Seçmen 25/01/21, 00:29 Cevabı Görüntüle
Eşimin ailesi Arnavut göçmeni. Kayınpederim de ağır hasta şu dönemde. Eşim yapabilirsek Arnavutluk’a gömmemizi istiyor babasını. Bu konuda yardım istiyorum sizden. Arnavutluk’a cenaze defin işlemleri nasıl yapılıyor? Çok koşturmamız gerekir mi bizim, yoksa sizin tarafınızdan işlemler yapılabiliyor mu?
Sırbistan Cenaze Nakil İşlemleri Nasıl Yapılır?
S. Ceval 25/01/21, 00:19 Cevabı Görüntüle
İstanbul’da yaşıyorum ve dedem ağır hasta. Yakın zamanda vefatını beklememiz konusunda bilgi verdi doktorumuz. Dedem zamanında Sırbistan’dan göç etmiş Türkiye’ye ve cenazesinin de Sırbistan’da defnedilmesini istiyor. Bu arzusunu nasıl gerçekleştirebiliriz? Sırbistan’a cenaze nakledebilmemiz için neler yapılması gerekir?
Bosna Hersek Cenaze Nakil İşlemleri
S. Tanerdi 22/01/21, 15:29 Cevabı Görüntüle
Kendim Bosna Hersek göçmeniyim, ailem yıllar önce Türkiye’ye yerleşmiş. Uzun zamandır cenazelerimizi Türkiye’ye defnediyorduk fakat amcam kendisinin doğduğu topraklara defnedilmesini istiyor. Yurtdışına, Bosna Hersek ülkesine cenaze nakil işlemleri nasıl yapılıyor? Neler gerekir bilgi alabilir miyim?
Karabağ'a Cenaze Nakil İşlemleri Nasıl Yapılır?
H. Zekir 22/01/21, 12:38 Cevabı Görüntüle
Merhaba, hastanede ağır bir durumda yatan bir Karabağ vatandaşı bir yakınımız var. Vefatından sonra kendisinin Karabağ’a defnedilmesini istedi. Bu işler nasıl olur nasıl ilerlememiz gerekir bilemiyoruz. Buradan Karadağ’a cenaze nakletmek için neler yapmamız gerekir?
İran Cenaze Nakli Nasıl Gerçekleştirilir?
FARİD 21/01/21, 16:42 Cevabı Görüntüle
Sizden İran cenaze nakli nasıl gerçekleştirilir? Konusunda yardım istiyorum. Biz akrabalarımız ile beraber 4 yıldır Türkiye’de yaşıyoruz. Teyzem bugün vefat etti. Kendisini İran’da defnetmek istiyoruz. Cenaze işlemleri konusunda bilgi sahibi değiliz. Bu konuda bize yardımcı olur musunuz?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';