x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Hakkında Sorular & Yorumlar

İtalya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İtalya Vizesi Nasıl Alınır 2021
K.G. 26/01/21, 09:43 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Eşim ile birlikte Venedik tatili düşünüyoruz. İtalya vizesi nasıl alınır? Eşim emekli, bense şirket sahibiyim, hazırlamamız gereken evraklarda farklılık oluyor mu? Emekli belgesini nereden alması gerekir? Benim şirket evraklarımdan imza sirküleri orijinal mi isteniyor? Şirket hesabını sunmalı mıyım? İkimizin de daha önce Abd ve Kanada vizeleri mevcut. Yine de parmak izi vermeye gelmemiz gerekiyor mu? Sakarya'da ikamet ediyoruz, burada ofisiniz var mı yoksa İstanbul'dan mı yürüteceğiz? İşlem aşamalarına dair de bilgi verebilirseniz çok sevinirim. İyi günler.
İtalya Vize Başvurusu 2021
T.F. 18/01/21, 10:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İtalya'da bulunan bir şirkette kurulumu tamamlanan makinelerin eğitimi ve kullanım talimatları için detaylı bilgilendirme yapmamız gerekecek. Ben şirket sahibiyim, iki çalışanımı yollamak istiyorum, İtalya vize başvurusu 2021 için hangi evrakları toparlamamız gerekecek. Kendileri daha önce hiç yurtdışına seyahat etmedi, bu bir sorun oluşturacak mı? Benim kendilerine sponsor olmam mı gerekiyor? Ben hangi evrakları hazırlamalıyım? Ortalama ne kadar sürede sonuçlanıyor. Çalışanlarımın Şubat'ın ikinci haftası gitmesi gerek. Konsolosluğa görüşmeye gelmek zorundalar mı? Orada hangi dilde konuşuyorlar bu belli mi? Çünkü onlara İtalya'daki bir tercüman yardımcı olacak. Tarafıma detaylı dönüş yaparsanız sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.
İtalya Vizesi Kaç Günde Çıkar?
A.Y. 06/04/20, 09:17 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İtalya’ya gitmek istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olmanızı diliyorum. Ben şirket sahibiyim ve Sakarya’da ikamet etmekteyim. Turist vizesi için hangi evraklar gerekli? Başvuruyu uçuş tarihinden kaç gün önce yapalım, otel rezervasyonu satın almak zorunda mıyım? İtalya vizesi kaç günde çıkar?
İtalya Vize Randevusu 2021
K.R. 20/01/21, 09:23 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Ticari olarak İtalya'da bir şirket ile mal alım-satım ve eğitim üzerine görüşmelerim olacak. İtalya vize randevusu 2021 nasıl alınır? Siz benim adıma randevu alabilir misiniz? Konsolosluktan randevu alabiliyor muyum? Vize randevusu ücretli mi? Hizmet bedeliniz ne kadar? Benim daha önce almış olduğum schengen vizem mevcut, bunun yeni başvurumda bir etkisi olacak mı? Korona salgınından dolayı değişen evraklar var mı, başvuru için test falan isteniyor mu? Çoğu schengen ülkesinin kapalı olduğunu duydum, İtalya turistik vize de açık mı, çünkü eşimi de turistik olarak götürmek istiyorum. Bana detaylı bir dönüş yaparsanız sevinirim.
İtalya Öğrenci Vizesi 2021
L.V. 15/01/21, 09:57 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Ben öğrenciyim, erasmus değişim programı ile İtalya'ya gideceğim. Orada kalacağım süre 90 günden fazla olacak, sanırım bunun için oturum alınması gerekiyor. Bana bu işlemlerde yardımcı olmanızı rica ediyorum. İtalya öğrenci vizesi 2021 nasıl alınır? Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Siz ne kadar danışmanlık ücreti alıyorsunuz? Seyahat sağlık sigortası konusunda da anlamadığım bazı hususlar var. Normal turistik vize için daha önce aldığım sigorta olmuyormuş sanırım, özel bir sigortası varmış. Bu konuda da yardımcı olun lütfen. İlginize teşekkürler.
İtalya Vizesi Muvafakatname
S. Çakıroğulları 23/11/19, 13:31 Cevabı Görüntüle
Kızım ile birlikte turistik amaçlı italya gezisi yapmak istiyorum kızımın velayeti bende eşimden İtalya vizesi için muvaffakiyet almak zorunda mıyım eşimle irtibatımız yok sadece benim mahkeme kararı yeterli oluyor mu bilgi rica ederim
İtalya Vizesi Yeşil Pasaport 2020
E. Aydın 21/12/19, 15:06 Cevabı Görüntüle
Ortalama 10 gün için turistik gezi amaçlı italya'ya gitmek istiyorum, yeşil (hususi) pasaportum var. İtalya vizesini yeşil pasaport sahipleri de almalı mı? Teşekkürler
İtalya Transit Vize 2021
R.V. 13/01/21, 11:46 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Ben Fas'a seyahat etmeyi düşünüyorum. Bunun için transit vizeye ihtiyacım olacak. İtalya Transit vize 2021 nasıl alınır? Ben bu vizeyi alırsam bu schengen vizesi ile orada kalabiliyor muyum? Transit vize için hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Tüm evraklarımı hazırladığımda nereye getirmem gerekiyor. Transit vize ücreti ne kadar? Ben Fas'a ablamı ziyaret etmek için gideceğim, öğrenciyim, ucuz bir bilet alabildim ileri zamanlı ancak transit olarak aldığımı sonradan fark ettim. Detaylar hakkında sizden bilgi rica ediyorum.
Roma Vizesi
B.E. 15/04/20, 11:00 Cevabı Görüntüle
İyi günler. Daha önce almış olduğum çok girişli vizem yakın zamanda bitecek. 2 yıllık çok girişli vizem ile sadece 2 kere İtalya’ya gidip yine oradan geri döndüm. Parmak izimi de bu vizemde vermiştim. Bu yaz için ise önce Bulgaristan, Makedonya, Arnavutluk sonrasında Roma vizesi ile İtalya seyahati planlamaktayım. Çok girişli vize alırsam yine bu ülkeler için bir vize problemi yaşar mıyım? Ben çalışanım hazırlamam gereken evrakları da yine paylaşırsanız sevinirim. Ulaşım belgelerim yine bu sırayla mevcut olacak. Bu ülkelerde birer ikişer gün kalıp İtalya’da 1 hafta kalacağım.
Sanatçılar İçin İtalya Vizesi
İ.B. 14/04/20, 10:42 Cevabı Görüntüle
Ben piyanistim ve birkaç Avrupa ülkesinden aldığım davet üzerine piyano resitali sergilemiştim. Sanatçılar için İtalya vizesi başvurusu yapacaktım, daha önce asistanım hazırlamıştı evraklarımı ben fazla dahil olamadım, davetiye almayacağım bu sefer, evrak konusunda da yardımlarınızı rica ederim. Pasaportumda çokça Schengen var. İki yıl önce de Berlin seyahatim oldu parmak taraması işlemini en son o zaman yaptırmıştım. Ben biraz yoğunum ve şahsen gelmeden ofisinize evraklarımı iletsem başvuruyu benim adıma yapabilir misiniz?
Schengen Vizesi İtalya
S.L. 06/04/20, 17:02 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Eşim 2 aydır İtalya’da çalışıyor. 6 aylık iş projesi kapsamında gitti. Onun yanına gitmek istiyorum ben de özel bir firmada çalışanım. Bana davet mektubu gönderecek. İlk Schengen vize başvurum olacak 3 aylık Schengen vizesi alabilir miyim? Schengen vizesi İtalya işlem süresi kaç gün? Nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Vize İtalya
P.E. 08/04/20, 16:41 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 2020 Temmuz 21-27 tarihleri arasına İtalya bileti almıştım. Vize İtalya için kaç günde çıkar? Uçak bileti satın almam vize çıkmasına etki eder mi? Daha önce sadece İngiltere’ye gittim. Ben eczane sahibiyim, hazırlamam gereken evraklar konusunda yardımcı olur musunuz? Genel hizmetiniz nedir tam olarak arkadaşım daha önce başvuru merkezinden kendisi başvuru yapmaya çalışmıştı bazı evrakların geçersiz olduğunu söylemişler, yeniden randevu aldı ileri tarihe verdiler çok uğraştı ve uçuşuna yetişemiyordu. Ben bunlarla karşılaşmak istemiyorum. Ayrıntılı cevap verirseniz çok sevinirim.
İtalya Vizesi 2020
M.K 03/04/20, 12:36 Cevabı Görüntüle
İtalya vizesi 2020 Nisan’ın ilk haftası için randevu almak istiyorum. Belirlenen randevu gününe kadar evraklarımı toparlayamazsam bu randevuyu değiştirme hakkımız var mıdır? Yanımda on iki yaş altı oğlum ile birlikte seyahat edeceğim. Onun için yapmam gerekenler nelerdir? İlk vizem olacak hem rahat bir başvuru süreci hem de hızlı olmak istiyorum. Oğlum ile birlikte ufak bir tatil planımız var. Evrak listesi ve ücrete dair bilgilendirme de yapabilirseniz sevinirim. İyi günler dilerim.
İtalya Vizesi İle Schengen
O. Onur 30/11/19, 12:04 Cevabı Görüntüle
Merhaba,
Aralık 15, 2019 da İtalya'ya eşimle beraber balayına gelmek istiyoruz. Girişi İtalya'dan yapıp 5 gün orada kalıp ordan 1-2 gün Fransa ve 1-2 gün İsviçre'ye geçeceğiz. Bu durumda italya vizesi almamız şart mı yoksa İsviçre vizesi de olur mu?
İtalya Turu Vize İşlemleri
M.E. 14/04/20, 14:24 Cevabı Görüntüle
Merhabalar yaz tatilinde annemle İtalya turuna katılmayı planlıyoruz. İtalya turu vize işlemleri ve ücreti hakkında bilgi almak istiyoruz. Tur kapsamında uçak ve otel biletleri de dahil olarak alındı. Annem emekli bense sigortalı çalışanım. Tura katılmış olmamız vizemize etki eder mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';