x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Vizesi Nasıl Alınır 2021

K.G. 26/01/21, 09:43
Merhaba. Eşim ile birlikte Venedik tatili düşünüyoruz. İtalya vizesi nasıl alınır? Eşim emekli, bense şirket sahibiyim, hazırlamamız gereken evraklarda farklılık oluyor mu? Emekli belgesini nereden alması gerekir? Benim şirket evraklarımdan imza sirküleri orijinal mi isteniyor? Şirket hesabını sunmalı mıyım? İkimizin de daha önce Abd ve Kanada vizeleri mevcut. Yine de parmak izi vermeye gelmemiz gerekiyor mu? Sakarya'da ikamet ediyoruz, burada ofisiniz var mı yoksa İstanbul'dan mı yürüteceğiz? İşlem aşamalarına dair de bilgi verebilirseniz çok sevinirim. İyi günler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İtalya vizesi alma yolları için hazırlanması gereken evraklar ve ücretlere dair bilgilendirme mesajı size iletilmiştir. Hazırladığınız dosyayı ofisimize kargo veya elden bırakabilirsiniz.

Venedik Seyahati

Bizlere ulaştırdığınız evraklar detaylı olarak incelenir ve varsa eksiklik hatalar gibi durumlar için ülke uzmanlarımız sizinle irtibata geçer, Dosyanızın tamamlanması sağlanır. Alınan randevu günü için sizlere bilgilendirme geçilir ve sizi başvuru merkezinde karşılayacak olan temsilcimizin bilgileri iletilir.

Kanada ve ABD vizelerinizin olması seyahat geçmişiniz açısından güzel birer referans olarak kabul görülebilir ancak bunlar parmak izi vermemenize sebep oluşturmaz. Son 59 ay içerisinde yalnızca schengen ülkelerinden biri için başvuru sırasında parmak izi verdiyseniz bu başvuru için şahsen gelmenize ve parmak izi vermenize gerek yoktur. Başvurunuz yapıldıktan sonra vize durumunuzu vize sorgula sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İtalya vizesi nasıl alınır ayrıntıları için ülke uzmanlarımız ile detaylı bir iletişim gerçekleştirebilirsiniz. İtalya vize işlemleri ortalama 3-15 iş günü arasında sonuçlanmaktadır. Salgın dönemi içerisinde olduğumuzdan dolayı şu an turistik vize başvurusu yapılamamaktadır.

Sakarya, İtalya'nın İstanbul temsilciliğine ait bir bölge olduğundan başvurunuzu buradan yönetmek durumundayız. İlk aşamada dosyanızı kargo yapabilirsiniz, ikinci aşama randevu zamanına gelmeniz yeterlidir.

Evraklarınızdan şirket bankasının yerine şahsi bankanızı koymak daha olumludur, imza sirkülerinin fotokopileri yeterli olup orijinallerine ihtiyacımız yoktur. Eşinize ait emekli belgesini ise e-devlet platformundan barkodlu çıktı alabilirsiniz. Ayrıca emekli maaşının yattığı banka hesap dökümlerini de dosyanıza eklemelisiniz

İtalya dahil diğer ülkelerin vize işlemleri için de bizlerden destek alabilrisiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

İtalya Vizesi Nasıl Alınır 2021

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';