x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

S.R. 26/01/21, 10:20
İyi haftalar dilerim. Ticari bir seyahat planımız var. İtalya vizesi kaç günde çıkar 2021 için acaba? İtalya'dan aldığım davetiyemiz de mevcut. Bu davetiye ve şirket evrakları biraz farklı olduğundan uzaktan kontrol etme şansınız var mıdır? Pandemiden dolayı turistik başvurular kapalı ancak ticari başvuruların devam ettiğini biliyorum. Sizce seyahatimi kaç günlük planlamalıyım? Daha önce almış olduğum schengen vizelerim çokça mevcut. O yüzden uzun süreli almak isterim. İşlemlerimin hızlı ilerlemesini istiyorum çünkü Şubat sonuna doğru acil gitmem gerekecek, salgın dolayısıyla ne olacağını kestiremiyoruz malum. Ben çalışanım, şirketim adına gideceğim. Gerekli konular hakkında bilgilendirmenizi rica ediyorum. Teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İtalya temsilcilikleri turistik vize başvurularına salgından dolayı bir süredir kapalıdır. Ticari vize işlemleri devam etmekte olup başvurular hızlıca yapılabilmektedir. Çalışan kişilerin ticari seyahatleri için ihtiyacı olan evrak ve ücret bilgisi size mail olarak iletilmiştir.

İtalya Vize Süresi

İtalya vizesi çıkma süresi ortalama 3-15 iş günü arasında sonuçlanmaktadır. Başvurunuzun sonuçlanma süresi ve onay alma durumunuz sadece konsolosluğun inisiyatifindedir. Bu konuda herhangi bir müdahale söz konusu olamaz.

Aldığınız davetiye ve İtalyan şirketin sicil kaydı belgelerini bizlere mail atarak evraklarınızı bize iletmeden önce ülke uzmanımızın kontrol etmesini rica edebilirsiniz. Birkaç evrakla sınırlı olmak üzere mail veya wp üzerinden kontrol sağlayabilmekteyiz. Standartta ise tüm evraklarınızı ofisimize teslim etmenizi istiyoruz. Ortalama 3 iş günü içerisinde eksikleriniz ve randevunuz hakkında detaylı bir dönüş sağlarız.

İtalya vize başvurunuz için seyahat planınızı 5 günü geçmemek şartı ile oluşturmalısınız. Salgından dolayı ticari vize başvurularınız için en fazla 5 günlük seyahat oluştursanız da konsolosluğun vereceği süre farklılık oluşturabilir. Son 5 yıl içerisinde bir schengen ülkesi için parmak izi beyanında bulunmuşsanız şahsen gelmenize gerek yoktur. Vize başvurunuz yapıldıktan sonraki gelişmeleri sayfamızın vize sorgula kısmında takip edebilirsiniz.

İtalya'ya vize kaç günde çıkar? Son başvurularımızdan hareketle 4-5 iş gününde sonuçlanmakta olup belirttiğiniz tarihe yetişeceğini düşünüyoruz.

Vize işlemlerinize dair tüm detaylar için ülke uzmanlarımız ile irtibat kurabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

İtalya Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';