x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Vize Başvurusu 2021

T.F. 18/01/21, 10:07
Merhaba, İtalya'da bulunan bir şirkette kurulumu tamamlanan makinelerin eğitimi ve kullanım talimatları için detaylı bilgilendirme yapmamız gerekecek. Ben şirket sahibiyim, iki çalışanımı yollamak istiyorum, İtalya vize başvurusu 2021 için hangi evrakları toparlamamız gerekecek. Kendileri daha önce hiç yurtdışına seyahat etmedi, bu bir sorun oluşturacak mı? Benim kendilerine sponsor olmam mı gerekiyor? Ben hangi evrakları hazırlamalıyım? Ortalama ne kadar sürede sonuçlanıyor. Çalışanlarımın Şubat'ın ikinci haftası gitmesi gerek. Konsolosluğa görüşmeye gelmek zorundalar mı? Orada hangi dilde konuşuyorlar bu belli mi? Çünkü onlara İtalya'daki bir tercüman yardımcı olacak. Tarafıma detaylı dönüş yaparsanız sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İtalya'da bulunan şirketin öncelikle, prosedüre uygun davetiye, yetkili kişinin bilgileri ve kendi oda sicil kayıt evraklarını size yollaması gerekecek. Sizler de bu evraklardan sonra çalışanlarınız adına dosyayı toparlayabilirsiniz.

İtalya İçin Başvuru Evrakları

İtalya vizesi başvuru için hazırlanması gereken detaylı evrak ve ücret bilgisi size mail ve sms olarak iletilmiştir. Dosyanızı bizlere kargo veya elden iletmeniz halinde derhal işlemlerinize başlanır. Evraklarınızı toparlama aşamasında da yine ülke uzmanlarımızdan destek alabileceksiniz.

Vize başvurunuzu seyahatinizden ortalama 1 ay öncesinden yapmanız daha sağlıklı olacaktır. İtalya temsilcilikleri genelde hızlı bir şekilde sonuç verirler. Ortalama olarak 3-15 iş günü arasında sonuçlanmaktadır. Son 59 ay içerisinde alınmış schengen vizeleri için parmak izi beyanında bulunmadılarsa şahsen başvuru merkezine gelerek parmak izi beyanında bulunmalılar. Başvurudan sonra konsolosluk sizleri görmek isteyebilir, Daha önce vize alınmamış olması ret almanıza doğrudan etki etmeyecektir.

Randevu sırasında genelde konsolosluklar yapıcı olarak kendi ülke dilleri ya da Türkçe veya İngilizce olarak iletişime olanak sunarlar.

Şirket sahibi çalışanlarına ticari vize alacak ise, şirket dilekçeleri arasında sponsor olacağınıza dair evrakta bulunmalıdır. Banka hesap dökümlerinizde bakiye olmasına dikkat etmelisiniz. Şahısların banka dökümlerine ihtiyacımız yoktur.

İtalya vizesine başvurmak için hazırlığınız yaptığınız dosyanız önce bizler tarafından detaylı kontrol edilir, eksiklerin tamamlanması sağlanır ve ardından randevunuz alınarak başvuru planı yapılır.

İtalya vize başvurusu 2021 hakkında ülke uzmanlarımızdan tüm detayları öğrenebilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

İtalya Vize Başvurusu 2021                                    

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';