x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Transit Vize 2021

R.V. 13/01/21, 11:46
Merhaba. Ben Fas'a seyahat etmeyi düşünüyorum. Bunun için transit vizeye ihtiyacım olacak. İtalya Transit vize 2021 nasıl alınır? Ben bu vizeyi alırsam bu schengen vizesi ile orada kalabiliyor muyum? Transit vize için hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Tüm evraklarımı hazırladığımda nereye getirmem gerekiyor. Transit vize ücreti ne kadar? Ben Fas'a ablamı ziyaret etmek için gideceğim, öğrenciyim, ucuz bir bilet alabildim ileri zamanlı ancak transit olarak aldığımı sonradan fark ettim. Detaylar hakkında sizden bilgi rica ediyorum.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İtalya transit vize ücreti 80€'dur. Başvuru merkezi ve danışmanlık ücretlerimiz ayrıdır. Ülke uzmanlarımız tarafından mail ve sms olarak sizlere evrak ve ücret bilgisi detayları iletilmiş olup kvkk metnini okuyup onayladıktan sonra bilgilere erişebilirsiniz.

İtalya'dan Transit Vize Almak

İtalya'ya transit vize başvurusu yapmadan önce havayolu şirketleriyle görüşmeniz ve ardından konsolosuk veya başvuru merkezlerinden bilgi almanızı önermekteyiz. Geçiş yapacağınız havaalanında pasaport kontrolüne girmek veya girmemek, orada ne kadar süre kalacağınız ve terminal değişikliği yapıp yapmayacağınız bu sürece etki edecektir.

Hazırlamanız gereken evraklar genel olarak; pasaport, biometrik fotoğraf, mesleki evraklar, son 3 aylık banka hesap dökümleri, gideceğiniz ülkeye ilişkin otel/davetiye ve uçak rezervasyonları, seyahat planınıza ilişkin dilekçe ve en az 30.000€'luk seyahat sağlık sigortası evraklarınızdan oluşur. Bu evrakları transit vize almanız kesinleşti ise ofisimize kargo veya elden teslim etmeniz yeterlidir. Evraklarınızın güncelliğine ve yıpranmamış olmasına dikkat ediniz.

Bizler dosyanızı hazırlar ve başvuruya uygun hale getirmek için çalışırız. Başvuru sonrası pasaport takip için sistemimizde yer alan vize sorgula kısmını kullanabilirsiniz.

İtalya vizeleri ortalama 3 ile 15 iş günü arasında sonuçlanmakta olup vize kararını veren kurum konsolosluğun kendisidir. Bizler vize onay veya ret sürecine etki etmemek üzere dosyanızı konsololsuğun istediği düzende hazırlayıp kendinizi daha iyi ifade edebilmenize yardımcı oluruz.

İtalya transit vize 2021 hakkında detaylı bilgi almak isterseniz ülke uzmanlarımız size destek olacaktır.

İtalya dahil vize prosedürlerimize dahil olan tüm ülkeler için işlem sağladığımızı unutmayın.

Saygılarımla,

Okan E.

İtalya Transit Vize 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';