x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Öğrenci Vizesi 2021

L.V. 15/01/21, 09:57
Merhaba. Ben öğrenciyim, erasmus değişim programı ile İtalya'ya gideceğim. Orada kalacağım süre 90 günden fazla olacak, sanırım bunun için oturum alınması gerekiyor. Bana bu işlemlerde yardımcı olmanızı rica ediyorum. İtalya öğrenci vizesi 2021 nasıl alınır? Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Siz ne kadar danışmanlık ücreti alıyorsunuz? Seyahat sağlık sigortası konusunda da anlamadığım bazı hususlar var. Normal turistik vize için daha önce aldığım sigorta olmuyormuş sanırım, özel bir sigortası varmış. Bu konuda da yardımcı olun lütfen. İlginize teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İtalya vize işlemleri öğrenciler için devam etmektedir. 90 günden uzun süre kalmanız gerektiği için oturum almanız gerekir. Bu vize türleri 'D' olarak geçmektedir.

İtalya Oturum Vizesi

İtalya öğrenci vizesi 2021 hazırlanması gereken evraklar;

-Başvuru Formu

-Vizenin bitiminden itibaren en az 3 ay geçerliliği bulunan pasaport,

-2 Adet biometrik fotoğraf,

-Kimlik Fotokopisi

-Seyahat rezervasyonları

-Konaklama evrakları ( Eğer konaklama ayrıntıları İtalya'da netleşecekse, en az iki hafta kalacağını yeri beyan eden otel, davetiye vs evrakları)

-Mesleki belgeler (Öğrenciyseniz Türkiye'de okuduğunuza dair öğrenci belgeleri)

-Sponsor ve maddi gelir evrakları (Masraflarınızı aile üyeniz karşılayacaksa kendisine ait evraklar ve yakınlık derecesine ait nüfus kayıt örneği)

-İtalya'da katılacak olan eğitim programına ait kayıt vs evrakları (Programa ait başlangıç, bitiş ve organizasyon detayları net olmalıdır)

-İtalya'da kalınacak süreye ilişkin teminat ibrazları (20 günden daha fazla seyahatler için gün başına  27,89 € karşılığı teminat sağlanmalıdır)

-Seyahat Sağlık Sigortası (Tüm seyahat sürenizi kapsayan ve seyahat gününüzden bir gün önce, seyahat bitiminden bir gün sonra olarak hazırlanmış, İtalya ve Erasmıs için geçerli, 30.000€ teminatlı sağlık sigortası dosyaya eklenmelidir.)

Öğrenci vizesi İtalya için bu evrakları hazırlayıp bizlere iletebilirsiniz. Sizin adınıza evrakları kontrol eder ve randevunuzu alarak işlemlerini hızlandırmaya çalışırız. Aldığınız her evrakın kendine has detayları olmakla beraber, dosyanızın bize ulaşımından sonra tüm detaylar kontrol edilirek başvurunuzun en doğru biçimde yapılması sağlanır. Başvurudan sonra pasaport takibinizi sistemimizin vize sorgula kısmında yapabilirsiniz.

İtalya öğrenci oturum izni başvurularınız için danışmanlık ücretimiz 30€'dur. Bu ücret tüm masraflarınızın haricinde kurumumuza ödediğiniz hizmet karşılığıdır.

Ülke uzmanlarımızdan destek alabilir tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

İtalya Öğrenci Vizesi 2021

 

 

 

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';