x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Vize Randevusu 2021

K.R. 20/01/21, 09:23
Merhaba. Ticari olarak İtalya'da bir şirket ile mal alım-satım ve eğitim üzerine görüşmelerim olacak. İtalya vize randevusu 2021 nasıl alınır? Siz benim adıma randevu alabilir misiniz? Konsolosluktan randevu alabiliyor muyum? Vize randevusu ücretli mi? Hizmet bedeliniz ne kadar? Benim daha önce almış olduğum schengen vizem mevcut, bunun yeni başvurumda bir etkisi olacak mı? Korona salgınından dolayı değişen evraklar var mı, başvuru için test falan isteniyor mu? Çoğu schengen ülkesinin kapalı olduğunu duydum, İtalya turistik vize de açık mı, çünkü eşimi de turistik olarak götürmek istiyorum. Bana detaylı bir dönüş yaparsanız sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Salgın döneminden dolayı İtalya kısa süreli vize işlemlerinde sadece ticari vize başvuruları kabul edilmektedir. Diğer başvurular ve özel durumlar için konsolosluk ile iletişime geçilmelidir. Bizler sadece vize sürecinize katkıda bulunabildiğimizden uçak, otel veya salgından dolayı seyahat edeceğiniz ülkenin prosedürleri ile ilgili değiliz. Öğrendiğimiz gelişme, konsolosluk duyurusu veya güncel haberleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşmaktayız. 

İtalya Vize Randevu Nasıl Alınır?

Sizlere iletilen teklif metnine göre hazırladığınız dosyanızı ofisimize kargo veya elden teslim edebilirsiniz. İtalya vizesine randevu almak ücretsizdir. Bizler tüm danışmanlık süreci içerisinde bu işlemi sizin adınıza sağlamış oluruz.

Euroasia Gvs vize hizmet bedeli ücretimiz tüm masraflar hariç 30€'dur. Bizlerle ilk temasınızdan, evraklarınızın bize ulaşması ve son pasaport teslimine kadar bu danışmanlık süreci devam eder.

Son 59 ay içerisinde alınmış schengen vizesi için parmak izi beyanında bulunduysanız başvuru sırasında şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Aksi halde başvuru merkezinde sizi karşılayacak ülke temsilcimiz ile işlemlerinizi ilerletebilirsiniz.

Salgın sebebi ile İtalya vizesi randevu turistik vize başvurularına alınamamaktadır. Dolayısıyla eşiniz turistik vize başvurusunda bulunamaz. Kendiniz şahsen ticar olarak seyahat etmek durumundasınız. Bu ticari vize için başvurabileceğiniz süre zarfı 5 gündür. 5 günden daha uzun süreli vize başvurusu yapamazsınız ancak vize süresine konsolosluk karar verecektir. Önceden almış olduğunuz vizeler her ülke açısından farklı bir referans olarak görülmektedir. İtalya vize sonuçları başvurudan sonra genel ortalama 3-15 iş günü arasında sonuçlanmaktadır.

İtalya vizesi için randevu işlemlerinizi konsoloslukların yetki verdiği başvuru merkezleri üzerinden sağlamaktayız. Konsolosluktan randevu alma hakkınız yasal olarak vardır. Ancak İtalya temsilciliklerinin kendi yoğunluklarını da dikkate almanız gerekir. Belirli zamanlarda ve kısıtlı süreler için bu randevu alınabildiğinden genelde randevular ileri tarihe verilebilmektedir.

Vize başvurunuzun değerlendirme süreci yalnızca konsolosluğa aittir. Konsolosluk vize onay veya reddi verebilir. Bizler dosyanızı konsolosluğun rahat algılayabileceği bir düzene getirir, başvuru formlarınızda yardımcı olur, varsa eksikleriniz bunları size ileterek tamamlanmasını sağlarız. Yine de konsolosluk ek evrak isteme hakkına her zaman sahiptir.

İtalya vize randevusu 2021 almak için doğrudan ülke uzmanımızla iletişime geçebilir, işlemlerinizi başvurudan öncesinde hızlandırabilirsiniz. Acil durumlarınız için ülke uzmanımız ile koordine olmalısınız.

Bizler İtalya dahil ilgi alanımızda olan ve tüm vize isteyen ülkeler hakkında işlem sağlamaktayız.

Saygılarımla,

Okan E.

İtalya Vize Randevusu 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';