x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Vizesi 2020

M.K 03/04/20, 12:36
İtalya vizesi 2020 Nisan’ın ilk haftası için randevu almak istiyorum. Belirlenen randevu gününe kadar evraklarımı toparlayamazsam bu randevuyu değiştirme hakkımız var mıdır? Yanımda on iki yaş altı oğlum ile birlikte seyahat edeceğim. Onun için yapmam gerekenler nelerdir? İlk vizem olacak hem rahat bir başvuru süreci hem de hızlı olmak istiyorum. Oğlum ile birlikte ufak bir tatil planımız var. Evrak listesi ve ücrete dair bilgilendirme de yapabilirseniz sevinirim. İyi günler dilerim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, özel sektör çalışanı, şirket sahibi, devlet memuru, avukat, eczacı gibi meslek ayrımına göre evrak listelerimiz mevcuttur. Doğrudan konsolosluk veya konsolosluklarının yetkilendirdiği başvuru merkezlerinden edindiğimiz bilgiler doğrultusunda hazırladığımız evrak listeleri oldukça açıklayıcı ve bilgilendiricidir. Bunları mailinize ve telefon numaranıza ileteceğim. Gelen link ile sayfalarımız açılacaktır. Ücretler ise 60€ olan schengen vize ücretleri 2 Şubat 2020 tarihinden itibaren güncellenmiş olup 80€ vize harç bedeli ve başvuru merkezi komisyonu olarak masraf uygulanmaktadır. Evraklarınızı ofisimize elden veya kargo yolu ile teslim edebilirsiniz. Evraklarınız bizlere ulaştıktan sonra sizler ile iletişime geçilerek durum bildirilir ve dosyanızın ilgili departmanına ulaşımı sağlanır. Sizinle mail veya whatsapp üzerinden anlık iletişim sağlanır. Evraklarınız bize ulaşır ulaşmaz aciliyetiniz göz önüne alınarak önce bilginiz dahilinde randevunuzu oluştururuz. İtalya vizesi 2020 bahar aylarında küresel sorunlardan yoğunluğun az olması sebebi ile randevu için sorun yaşayacağınızı düşünmüyoruz. Ancak randevu alabilmemiz için evraklarınızı görmemiz gerekir, randevuya getireceğiniz eksik evraklarınız var ise bunların teyidinin (başvuru merkezinde biometrik verileriniz alınırken sorun yaşanmaması için) önceden yapılması gerekir. İtalya vize başvurusu on iki yaş altı çocuk için hem anne (oğlunuzun yanında seyahat etseniz dahi) hem de babadan noter onaylı muvafakatname zorunludur. Randevu tarihinden sonra ortalama üç ile on beş iş günü arasından konsolosluğun işlem hızına veya yoğunluğa bağlı olarak işlemler sonuçlanmaktadır.

Euroasia Global Visa Services olarak alanında uzman geniş kadromuz ve yüksek vize onayı oranlarımız neticesi ile İtalya dahil tüm ülkeler için sizlere danışmanlık sunmaktan mutluluk duyarız. İtalya vizesi nasıl alınır hakkında daha ayrıntılı bilgi için İtalya Vizesi sayfamıza devam edebilir veya iletişim bilgilerimizden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Saygılarımla.

Okan E.italya vizesi 2020

Ö.K. 24/09/20, 09:22

Merhaba, İtalya vizesi 2020 için şuan bir problem var mıdır? Vize başvuruları normal sürecinde mi ilerliyor yoksa pandemiden dolayı farklı işlemler mi olacak? Ben bir yazılım şirketinde çalışıyorum. İlk vizem olacak, detayları fazla bilmiyorum. Bana evraklar ve ücretler(biraz kafamı karıştırdı) hakkında da bilgilendirme yapabilir misiniz? İyi haftalar dilerim.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 24/09/20, 09:50

Merhaba

İtalya konsoloslukları turistik vize başvurularına kapalıdır. Sadece özel izinli ticari vize başvurularına açıktır. Uluslararası bir fuara katılım söz konusu ise veya örneğin; daha önce satışı yapılan makine kurulumu ve montajını denetlemek için gidecekseniz kalış süresi 120 saati aşmayacak şekilde vize başvurusu yapılabilir.

Meslek gruplarına göre hazırlanması gereken evraklar fark etmektedir. İtalya vize başvurusu için hazırlamanız gereken detaylı evrak ve ücret bilgisi tarafınıza mail ve sms olarak  ülke uzmanlarımız tarafından iletilmiştir. Euroasia Gvs seyahat amaçlı tüm vize başvurularınızda masraflara ek olarak 30€ danışmanlık hizmet ücreti almaktadır. Ücretler genel olarak konsolosluk harcı, başvuru merkezi koordinasyon ücreti, seyahat sağlık sigortası ücreti ve hizmet bedelimiz olarak detaylandırılabilir. 

İtalya vizesi nasıl alınır?

Ofislerimize elden veya kargo yolu ile ulaştırdığınız evraklar ülke uzmanlarımız tarafından detaylı incelenir, eksikler var ise tarafınızca giderilmesi sağlanır, başvuru dosyanız hazırlanır, randevunuz alınır ve başvuru merkezinde sizleri karşılayacak operasyon temsilcimiz ile başvurunuz gerçekleşir. Kalan pasaport takibi ve diğer işlemler tarafımızdan idame ettirilir. 

Yanıtını alamadığınız bir sorunuz veya aklınıza takılan bir detay var ise ülke uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

İtalya Vizesi 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';