x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Hakkında Sorular & Yorumlar

Almanya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Almanya Vizesi Reddi
Y. köse 18/12/18, 07:51 Cevabı Görüntüle
Merhaba, sık sık yurt dışına seyahat eden birisiyim pasaportumda daha önce almış olduğum Schengen vizelerim var. Almanya turistik vize başvurum geçtiğimiz günlerde reddedildi! Pasaportumda herhangi bir ret kaşesi bulunmuyor. Bu bir Almanya vizesi reddi mi değil mi? Tekrar Almanya vizesi almak için ne yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz lütfen.
Almanya Vize Şartları
Y. Baydar 13/03/20, 17:56 Cevabı Görüntüle
Merhaba, karım ve ben Almanya’ya gitmek istiyoruz turistik olarak, ikimiz de emekliyiz. Ankara’da yaşıyoruz vize işlemlerimizi size yaptırmak istiyoruz. Almanya vize şartları, hizmetleriniz ve gerekli belgeler hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?
Almanya Vize Merkezi
Y. Aldırmaz 23/03/20, 15:58 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Sigortalı olarak özel bir şirkette çalışıyorum. İlk kez vize alacağım. Almanya’daki amca oğullarımın yanına gitmeyi düşünüyorum. Meslek evrakları tam olarak ne oluyor? Vize işlemlerinden hiç anlamadığım için Almanya vize merkezi aracılığıyla vize başvurusu yapabilir miyim?
Almanya Schengen Vizesi
G. Durmaz 28/02/20, 17:57 Cevabı Görüntüle
Erkek arkadaşımla birlikte bu yaz Avrupa turu yapmak istiyoruz. İlk olarak Almanya’dan başlayacağımız için vizeyi Almanya’dan almamız gerektiği söylendi. Eskişehir’de öğrenciyim erkek arkadaşım çalışıyor. Almanya Schengen vizesi için ne zaman başvuru yapmalıyız bir de ikimizin de ayrı ayrı hazırlaması gereken evraklar nelerdir?
Almanya Vize Danışmanlık
D. Tanyar 18/03/20, 22:43 Cevabı Görüntüle
Merhaba Almanya ziyaret vizesi başvurusu yapmak istiyorum, seyahatimi temmuz ayı için planlıyorum. Davetiyeyi arkadaşım mayısta gönderse o davetiye ile başvuru yapabilir miyim? Geçen yıl Fransa vizesi almıştım, başvurumu sizin üzerinizden yapmam mümkün mü? Almanya vize danışmanlık hizmetiniz hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkürler.
Almanya İçin Vize
Y. Güler 04/03/20, 13:50 Cevabı Görüntüle
Merhaba güzellik uzmanıyım. İstanbul’da bir güzellik merkezinde çalışıyorum. Haziran 2020’de kullanacağım iznim için nişanlımla vize almak istiyoruz. Almanya için vize şartları nelerdir ve hangi evrakları hazırlamalıyız? İkimiz de SGK’lıyız ve fazla birikimimiz de yok. Hesabımızda 10 bin TL olması yeterli olur mu?
Almanya Vize Türleri
Z. Işıldar 23/03/20, 16:25 Cevabı Görüntüle
Almanya’da akrabam var ama tatil için gitmek istiyorum. Almanya vize türleri hakkında bilgi almak istiyorum. Hangi vizeye başvurmam gerekir, ziyaret mi turistik mi?
Vize Başvurusu Almanya
F. Aslan 14/03/20, 13:04 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 12-17 Haziran 2020 tarihleri arasına Almanya’ya gitmek istiyorum, teknisyen olarak bir hastanede çalışıyorum. İstanbul’da Beşiktaş’ta ikamet ediyorum. Vize başvurusu Almanya Konsolosluğu’na yapılmalı? Turistik seyahat yapmayı planlıyorum. Otel ve uçak rezervasyonlarımı yaptım. Yardımcı olabilir misiniz?
Almanya Vize Ücreti
A.Ş. 11/12/20, 14:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba Almanya vize ücreti neye göre belirleniyor? Eşim ve ben 5 yaşındaki kızımla birlikte Almanya'ya turistik bir seyahat etmeyi planlıyoruz. Almanya'da arkadaşlarımız var, onlarla da görüşmeyi planlıyoruz fakat otelde kalacağız gezimiz boyunca. Vize başvurusu sırasında ödememiz gereken ücretler ne kadar tutar toplam? Sizin aracılığınız ile başvuru yapmamız halinde toplam vize maliyeti hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Almanya Vize Başvuru Merkezi 2020
C. Gülertürk 30/01/20, 18:30 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Almanya ziyaret vizesi başvurusu yapmak istiyorum. Başvurunun Almanya vize başvuru merkezine yapılması gerektiğini duydum. Ücreti başvuru merkezi banka hesabına mı ödeyeceğim? Almanya vizesine firmanız kanalı ile başvurursak bizim neler yapmamız gerekiyor?
Almanya Vizesi 2020
H. Kalan 30/01/20, 17:45 Cevabı Görüntüle
Soru: Merhaba, Mart’ta kuzenimin düğününe gitmek istiyorum, öğrenciyim Almanya vizesi 2020 yılı için başvuru şartları ve gerekli evrakları nelerdir? Nasıl başvuru yapabilirim?
Almanya Vizesi Nasıl Alınır 2021
A.E. 20/01/21, 13:41 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Kayseri'de yaşıyorum Almanya vizesi nasıl alınır 2021 yılı evrakları nelerdir? Daha önce hiç yurtdışına çıkmadım, Almanya'da evli ve orada yaşayan kız kardeşimin yanına ziyarete gitmek istiyorum. Ben özel bir okulda öğretmenim Kayseri'de başvuru yapmak için neler yapmam gerekiyor? Almanya'dan kız kardeşimin göndereceği kağıtla pasaportumu sunmam yeterli mi oluyor? Sorularımı mazur görmenizi ve yardımcı olmanızı dilerim.
Almanya Vize Randevusu 2021
N.Ş. 20/01/21, 12:46 Cevabı Görüntüle
Merhaba şirketimizde çalışan iki kişiye ticari amaçla yapacakları seyahat için Almanya vize randevusu 2021 yılı başvurusu yapmak istiyoruz. Almanya'dan çalıştığımız şirket ile hem toplantı hem de tesis incelemesi yapılacak. Henüz şirketle bir alım satım gerçekleştirmedik Almanya ziyareti sonrası anlaşma sağlanırsa satış olacak. Bu nedenle nasıl bir vize başvurusu yapmamız gerektiğini bilemiyorum. Evraklar ve randevu konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Almanya Öğrenci Vizesi 2021
H.P. 20/01/21, 10:45 Cevabı Görüntüle
Merhaba Almanya öğrenci vizesi 2021 başvurularına ne zaman başvuru yapabiliyoruz? Ben Şubat ayında mezun oluyorum makine mühendisliğinden ve Eylül 2021'de Almanya'da yüksek lisansa başlamak istiyorum hemen. Bu durumda süreci nasıl ilerletmem gerekiyor? Şu an görüştüğüm birkaç okul var fakat henüz resmi bir kabul almadım. Bu durumda yine de öğrenci vizesi başvurusu yapabilir miyim?
Almanya Vize Fiyatları 2021
Ş.B. 13/01/21, 15:35 Cevabı Görüntüle
Ben emekli öğretmenim Almanya vize fiyatları 2021 yılında emekliler için ne kadar oluyor? Almanya'ya turistik olarak gideceğiz dört arkadaş. Daha önce 2017 yılında Fransa ve İsviçre'ye gitmiştik, bu sene de Almanya'ya gitmeyi düşünüyoruz. Nasıl bir başvuru süreci izlememiz gerekiyor? Bizim randevuya gelmemiz gerekecek mi daha önce parmak izi verdiğimiz için evrak üzerinden sizinle işlemleri tamamlayabilir miyiz?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';