x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Vize Randevusu 2021

N.Ş. 20/01/21, 12:46
Merhaba şirketimizde çalışan iki kişiye ticari amaçla yapacakları seyahat için Almanya vize randevusu 2021 yılı başvurusu yapmak istiyoruz. Almanya'dan çalıştığımız şirket ile hem toplantı hem de tesis incelemesi yapılacak. Henüz şirketle bir alım satım gerçekleştirmedik Almanya ziyareti sonrası anlaşma sağlanırsa satış olacak. Bu nedenle nasıl bir vize başvurusu yapmamız gerektiğini bilemiyorum. Evraklar ve randevu konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, başarılı bir vize başvuru süreci için öncelikle doğru vize türünün belirlenmesi gerekir. Almanya'dan bir şirketle yapılacak ticari toplantı için Almanya ticari vize başvurusu yapılması yapılması gerekir. Almanya vizesi randevu işleminden önce vize evraklarının hazırlanması gerekir. Bu evrakların başında öncelikle Almanya'daki şirketten kaşeli ve imzalı bir ticari davetiye alınması gerekir. Ticari davetiyenin bir alı-satıma dayanması gerekmez, bir toplantı için de Türkiye'den şirket çalışanları Almanya'ya davet edilebilir. EAGVS vize danışmanları ile yapacağınız telefon görüşmesinin ardından başvuru sahiplerinin kişisel bilgilerine uygun evrak listesi ücretsiz olarak sizlere gönderilecektir. Başvuru sahiplerinin çalışan veya iş veren olması durumunda evrak listesi değişiklik gösterir. Bu nedenle EAGVS vize danışmanınıza doğru bilgi vermeniz gerekir.

Sizden gelen evraklarla birlikte EAGVS vize danışmanınız başvuru dosyalarını hazırlamaya başlayacak ve eş zamanlı olarak Almanya vizesine randevu almak için gerekli işlemleri sağlayacaktır. Almanya'dan gelen ticari davetiyede kişilerin ad, soyad ve pasaport bilgileri bulunmalıdır. Çalışan kişiler SGK işe giriş, bordro, SGK hizmet dökümü ve şirkete ait belgeler sunmalıdır. İş verenler ise SGK hizmet dökümü ve şirket evraklarını sunmalıdır. Ayrıca seyahat masrafları şirket tarafından karşılanacak ise şirkete ait son 3 aylık banka hesap dökümü de sunulmalıdır. Banka hesabındaki bakiye planlanan seyahatin masraflarını karşılamaya yetecek kadar olmalıdır. Banka hesap dökümü Almanya vizesi randevu gününden en fazla 1 hafta öncesinde alınmış olmalıdır.

Başvuru sırasında sunulacak her evrakın bir standardı vardır, EAGVS danışmanınız evrakların uygunluk kontrolünü tek tek yapacaktır. Bunun için EAGVS profesyonel vize danışmanlığı sizlere kolaylık sağlayacaktır. Almanya vize randevusu 2021 ayrıntılı bilgi için 02129630138 numarasını arayabilirsiniz.

Nazlı Daştan

Almanya vize randevusu 2021

G.M. 11/02/21, 12:23

Bu yaz düğünümüz var ve balayına Fransa'ya gitmek istiyoruz fakat eşimin önce Almanya'da bir toplantıya katılması gerekecek. Bu nedenle Almanya vize randevusu 2021 başvurusu mu yapmamız gerekecek? Asıl seyahat ülkesi vize başvurusu yapılacak ülke olmalı diye bilgi okuyorum fakat emin olamadım. Bizim bu durumda hangi ülkeden vize başvurusu yapmamız gerekecek? Asıl hedef ülkemiz Fransa fakat ilk girişi Almanya'dan yapacağız. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 11/02/21, 12:26

Merhaba, Schengen vize başvurularında doğru ülkeye başvuru yapmamak bir vize reddi nedeni olabilmektedir. Birden fazla ülkeyi kapsayan seyahatlerde vize başvurusu kural olarak ilk giriş ülkesine başvuru yapması gerekir. Almanya vizesine randevu almak isteyen kişiler seyahatinde ilk giriş ülkesinin Almanya olması gerektiğini unutmamalıdır. Bu durumda eşiniz Almanya ticari vize başvurusu yapması gerekirken sizin ise Almanya turistik vize başvurusu yapmanız gerekecektir. Ticari vize başvurusu için Almanya'daki şirketten eşiniz adına ve pasaport numarasına uygun olarak düzenlenmiş bir ticari davetiye alınması gerekecektir. Başvurunuz sırasında sunmanız gereken evraklar genel olarak seyahat amacınıza dair evraklar, kişisel evraklar ve finansal evraklar olarak belirlenebilir.

Eşiniz ve sizin vize başvuru dosyalarınız ayrı ayrı hazırlansa da birbiriyle ilişkili ve birbirini destekleyen dosyalar olarak sunulmalıdır. Almanya vizesi randevu gününde Konsolosluğa sunulan evraklar, tüm seyahat planınızı açıkça göstermelidir. Bunun için Almanya'dan sonraki Fransa planınıza ait belgeleri de sunmalısınız. Örneğin, Almanya'dan Fransa'ya uçak, tren veya otobüs biletleri, otel rezervasyonları sunulabilir. Ayrıca seyahat rotasının vize talep dilekçesinde belirtilmesi de dosyayı daha anlaşılır hale getirecektir. Böylece Konsolosluk sizin seyahatinize dair tüm bilgileri açık ve net olarak anlayabilecektir. Vize talep dilekçesinde belirtilen bilgiler Konsolosluk değerlendirmesi sırasında önem arz etmektedir. Bu nedenle vize talep dilekçenizi EAGVS müşteri temsilcinizden yazmasını isteyebilirsiniz.

Almanya vize randevusu 2021 başvuruları hakkında detaylı bilgi almak için EAGVS müşteri temsilcilerine 02129630138 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Vize danışmanınız seyahatinize uygun evrak listesini size iletecektir. Sizden gelen evraklarla birlikte vize başvuru dosyanız eksiksiz olarak hazırlanacaktır. Profesyonel vize danışmanlık hizmeti size vakit kazandırır.

Nazlı Kübra

Almanya vize randevusu 2021

D.Ş. 17/03/21, 14:04

Almanya vize randevusu 2021 yılı başvurularını nereden yapabilirim? Geçen yıl sizin aracılığınız ile 1 aylık bir Schengen vizesi almıştım Almanya'dan fakat kullanamadım Covid-19 nedeni ile. Bu yıl yeniden gitmem gerekiyor. Kızımın yedinci ayda doğumu var ve yanında olmak istiyorum. Bunun için neler hazırlamam gerekiyor? Randevuyu alıp yine size mi gelmem gerekecek? Mutlaka gitmem gerekiyor yardımcı olur musunuz?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 17/03/21, 14:06

Merhaba, covid-19 pandemisi nedeni ile Schengen vize başvuruları askıya alınmıştır. Ancak doğum, ölüm, hastalık, düğün vb. acil gereklilikler için Konsolosluğun ön onayı alınarak randevu talebinde bulunabiliyoruz. Almanya vizesi randevu işleminden önce EAGVS danışmanınız sizden doğumun olacağı tarihe ilişkin bir rapor isteyecektir. Bu raporu danışmanınız Konsolosluğa sunacak ve başvuru için istisnai izin talep edecektir. Konsolosluk başvuru yapmanıza onay verirse Almanya ziyaret vizesi başvurusu için gerekli evraklar hazırlanarak dosyanız oluşturulacaktır.

EAGVS aracılığı ile yapılan başvurularda yalnızca danışmanınızın sizden istediği evrakları iletmeniz yeterlidir. Dosya hazırlığı, Almanya vize randevusu 2021 başvurusu ve benzeri işlemleriniz danışmanınız tarafından tamamlanacaktır. Ayrıntılı bilgi için 02129630138.

Nazlı Kübra

Almanya vizesi randevu 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';