x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Vizesi Nasıl Alınır 2021

A.E. 20/01/21, 13:41
Merhaba, ben Kayseri'de yaşıyorum Almanya vizesi nasıl alınır 2021 yılı evrakları nelerdir? Daha önce hiç yurtdışına çıkmadım, Almanya'da evli ve orada yaşayan kız kardeşimin yanına ziyarete gitmek istiyorum. Ben özel bir okulda öğretmenim Kayseri'de başvuru yapmak için neler yapmam gerekiyor? Almanya'dan kız kardeşimin göndereceği kağıtla pasaportumu sunmam yeterli mi oluyor? Sorularımı mazur görmenizi ve yardımcı olmanızı dilerim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, sorularınız gayet makul ve daha önce vize başvurusu yapmamış bir kişinin Almanya'ya vize nasıl alınır hakkında bu ve buna benzer sorularının olması normaldir. EAGVS profesyonel vize danışmanlık hizmetleri de sizlerin tüm sorularına cevap vermek için hizmet vermektedir. Öncelikle sorularınızı tek tek cevaplamak isterim. Almanya vizesi vermeye tek yetkili makam Almanya Konsolosluklarıdır. Konsolosluklara vize başvurusu yapabilmek için ise bir başvuru dosyası hazırlamak, randevu almak ve randevu gününde dosyayı resmi olarak başvuruya vermek gerekir. Genel olarak başvuru sürecinin işleyişi bu şekildedir.

Ancak profesyonel vize danışmanlık hizmeti aracılığıyla başvuru yapmak Almanya vizesi alma yolları olan seçeneklerden en kolayıdır. EAGVS akredite bir vize danışmanlık acentesi olarak sizlerin vize başvuru sürecinizi kolaylaştırmak için hizmet sunar. Unutulmamalıdır ki vize başvurusu evrak sunmaktan ibaret bir süreç değildir. Sizlerin vize başvurusu yapmadan önce Almanya vize evraklarını seyahat amacı ve mesleğinize uygun olarak belirlenme görevi EAGVS danışmanınızdadır. Profesyonel vize danışmanlık hizmeti başvuru dosyanızın hatasız ve eksiksiz olmasını sağlar. Seyahat amacının, kişisel bilgilerin yeterince kanıtlayıcı belgelerle Konsolosluğa sunulmaması başvuru reddine yol açabilir.

Almanya'ya vize nasıl alınır hakkında adım adım bilgi vermek gerekirse, EAGVS danışmanınız ile yaşayacağınız süreç şöyledir. Evrakların belirlenmesi, evrak uygunluk kontrolü, randevu alımı, başvuru formlarının doldurulması ve resmi başvurunun tamamlanması başlıca adımlardandır. Ayrıca Almanya ziyaret vizesi başvurunuzda seyahat amacınızı açıklayan bir dilekçe ve seyahat sigortası sunmanız gerekir. Almanya vize dilekçe yazımı ve seyahat sağlık sigortası için EAGVS vize danışmanınız sizlere yardımcı olmaktadır.

Almanya vizesi nasıl alınır 2021 yılı hakkında detaylı bilgi için 02129630138 numaradan EAGVS müşteri temsilcilerine ulaşabilirsiniz.

Nazlı Daştan

Almanya vizesi nasıl alınır 2021

D.B. 11/02/21, 12:49

Merhaba, ben hep yeşil pasaport ile seyahat ediyordum fakat boşandığım için pasaportum iptal oldu. Mayıs ayında Almanya'da olmam gerekiyor fakat Almanya vizesi nasıl alınır 2021 yılı hakkında bilgim yok. Almanya'ya bir ticari toplantı için gideceğim, ticari davetiye göndereceğini söyledi Almanya'daki şirket. Ticari amaçlı toplantılarım bittikten sonra ise hem Almanya'da hem de İsviçre'de biraz gezmek istiyorum. Bunun için nasıl bir başvuru yapmam gerekecek? Sizin aracılığınız ile başvuru yapmam yeterli olur mu yoksa benim de konsolosluğa gelmem gerekecek mi?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 11/02/21, 12:51

Merhaba, öncelikle seyahat amacınıza uygun doğru vize kategorisinden başvuru yapmanız gerekiyor. Seyahatiniz hem ticari hem de turistik bir gezi olacak fakat asıl amaç ticaridir. Bu durumda doğru vize kategorisi sizin için Almanya ticari vize olacaktır. Almanya'ya vize nasıl alınır sorusunun ilk cevabı doğru vize kategorisini belirlemektir. Ardından vize kategorisine uygun evraklarla başvuru yapmak ise başarılı bir başvuru sürecinin en önemli aşamasıdır. Öncelikle EAGVS vize danışmanınız size uygun vize evrak listesi hazırlayarak tarafınıza gönderecektir. Ardından sizden gelen evraklar ile birlikte vize başvuru dosyanızı hazırlayacaktır. Vize başvuru dosyanızda başvuru formlarının doldurulması, vize talep dilekçesinin yazılması, Almanya vize randevusunun oluşturulması, seyahat sigortasının tamamlanması ve fotokopilerin tamamlanması işlemlerini EAGVS vize danışmanınız yapacaktır. Almanya vizesi alma yolları başında güçlü bir dosya hazırlamak gelir.

Dosyanız hazırlandıktan sonra danışmanınız sizi randevunun gerçekleşeceği adrese davet edecektir. Almanya vize randevu gününde bir EAGVS danışmanı da size başvuru sırasında eşlik edecektir. Daha önce yeşil pasaportunuzla Schengen bölgesine giriş çıkışınız olsa bile ilk kez vize başvurusu yaptığınız için başvuruda şahsen bulunmanız gerekecektir. İlk başvuruda parmak izi kaydınız alındıktan sonraki 59 ay içinde tekrar parmak izi vermenize gerek kalmayacaktır. Başvuru merkezinde dosyanın sunulması, konsolosluk harcı ve başvuru merkezi koordinasyon ücretlerinin ödenme işlemlerini de vize danışmanınız tamamlayacaktır. Almanya vizesi nasıl alınır hakkındaki tüm sorularınız cevaplanıncaya kadar EAGVS danışmanınız sizin yanınızda olacaktır.

Almanya vizesi nasıl alınır 2021 hakkında daha fazla sorularınız için 02129630138 telefonunu arayabilirsiniz.

Nazlı Kübra

Almanya vizesi nasıl alınır 2021

F.K. 17/03/21, 12:02

Almanya vizesi nasıl alınır 2021 yılı başvurularını nasıl yapıyoruz? Vize randevuları için nereyi aramamız gerekiyor? Daha önce Avusturya'dan Schengen vizesi almıştım 2018 yılında. Benim parmak izi vermem gerekecek mi? Evrakları nasıl hazırlamam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 17/03/21, 12:04

Merhaba, yaşanan olağanüstü pandemi süreci nedeni ile vize prosedürleri değişmiştir. Bu nedenle öncelikle başvuru yapmak istediğiniz Almanya vize türünü öğrenmemiz gerekir. Vize türü kişinin seyahat amacına göre değişir. 90 günü aşmayan turistik, ticari, ziyaret vb. amaçlarla yapılacak seyahatlerde Schengen vizesi alınması gerekir. Peki Almanya'ya vize nasıl alınır? Pandemi süresince yalnızca acil ve ertelenemez amaçlarla yapılacak seyahatlerde Schengen vizesi başvurusu yapılabilmektedir. Bunun için durumunuzun aciliyetini belirten sebepleri belgelendirmeniz gerekir. Ardından EAGVS danışmanınız sizin için Almanya Konsolosluğu'na e-mail gönderir. Konsolosluk gidiş nedeninizi onaylarsa vize başvurusu yapabiliriz. Bu durumda seyahat amacınıza uygun evrak listesi danışmanınız tarafından sizinle paylaşılacaktır.

Son 59 ay içinde herhangi bir Schengen ülkesinden vize almış kişilerin yeniden parmak izi kaydı vermesi gerekmemektedir. Almanya vizesi nasıl alınır 2021 vize şartları hakkında detaylı bilgi için 02129630138.

Nazlı Kübra

Almanya vizesi nasıl alınır 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';