x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Hakkında Sorular & Yorumlar

İngiltere ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İngiltere Vize Belgeleri
A. Sezai 18/01/20, 15:12 Cevabı Görüntüle
Merhabalar İngiltere vize belgeleri ile ilgili sormak istediklerim var. Önümüzdeki Mayıs ayında İngiltere’deki kuzenim evlenecek, ben ve ailem de davetliyiz ve düğüne katılmak istiyoruz. Önümüzde daha zaman olduğunu biliyorum ama İngiltere vize başvurularının sıkıntılı bir süreç olduğunu duydum, o yüzden araştırmalara başladım. Ben Üniversite 4. Sınıf öğrencisiyim, kız kardeşim lisede okuyor. Annem ve babam özel sektörde çalışıyor. Daha önce ailecek 1 defa yurt dışına çıktık, geçen yaz İtalya’ya gittik. Ben ayrıca Romanya’ya Erasmus için gitmiştim. Bu süreçte hangi evrakları hazırlamamız gerekli? Nelere dikkat etmemiz gerekli? Tüm aile olarak seyahat etmemiz konsolosluk gözünde şüphe yaratır mı? Yardımlarınızı rica ederim.
İngiltere Vize Randevu 2020
A. Naz 18/01/20, 14:41 Cevabı Görüntüle
Merhabalar ben Naz, İngiltere vize randevu 2020 prosedürleri hakkında bilgi almak istiyorum. Schengen ülkelerinde olduğu gibi telefonla randevu şansı var mı? Randevu günü konsolosluğa mı gitmek gerekiyor? Hangi formlar doldurulmalı? Hangi evraklar hazırlanmalı? Yönlendirmenizi rica ediyorum.
İngiltere Vize İşlemleri 2020
Z. Kasım 12/12/19, 14:25 Cevabı Görüntüle
Sayın Yetkili,
Türkiye'de bir Üniversitede Profesörüm. İngiltere'de gerçekleşecek bir bilimsel kongreye katılacağım. Bu kongre yaklaşık bir hafta sürecektir. Kongreden kabul belgem var. Yeşil pasaportumda ABD ve Kanada vizelerim mevcut, birçok avrupa ülkesinde de bilimsel sempozyumlara katılmak üzere seyahatlerim bulunmaktadır. İngiltere için ilk defa başvuruda bulunacağım. Çevrem İngiltere vizesine başvurup da ret alanlar oldu ve bu durum beni açıkçası biraz tedirgin etti. Ben de bu sebepten dolayı profesyonel bir hizmet almak için sizlere ulaştım. İngiltere Vize işlemleri için tüm sürecin nasıl ilerlediğini ve verdiğiniz hizmeti detaylandırarak anlatır mısınız? Hangi evrakların gerekli olduğunu da öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim.
İngiltere Vize Reddi İtiraz
Y. Şal 30/11/19, 13:40 Cevabı Görüntüle
merhaba ,

Nişanlım ve ben ingiltere vizesine başvuru yaptık. 24-29 ekim tarihlerine tur almıştık. bütün evraklarımızı teslim ettik. İkimiz de vize reddi aldık. Gerekçe hesaplarımızın inandırıcı olmaması. son 9 aylık benim maaş hesabıma yatan para 62 bin ve nişanlımın 90 bin. benim hesabımda 25 bin ve onun 29 bin bulunmakta. maaş hesaplarımız ve normal gündelik hayatta kullandığımız banka ayrı ve birikim hesabımızda bu bankada ve paramızı maaş yattığı zaman özel hesaplarımıza aktarırız. vize görüşmesi öncesi vadeli hesabımdaki parayı kira fatura ödediğimiz vadesiz hesabımıza aktarmıştık. para girişleri hesap hareketleri sadece kendi adımıza. neyin yanlış olduğunu bulamadım. kendi paramın doğruluğunu kanıtlayamadım. vize reddine karşılık yazabileceğimiz bir yazı var mıdır ? veya bir daha ki başvuruda ne yapmamız gerekli. Avrupada 11 ülke gezdim ve devam ediyorum. Londra gezmek dünyanın en büyük kütüphanesinde kitap okumak hayalim. bir Fizikçi olarak Oxford da dolaşmak.

sevgi ve saygılarımla
EEA Family Permit Vizesi İngiltere
M. Uslu 30/11/19, 13:25 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Eşim AB vatandaşı ve AB pasaportuna sahip. Ben ise devlet memuruyum ve Yeşil pasaportum var. Eşim ile birlikte bu yaz Londra'ya turistik amaçlı seyahat etmek istiyoruz. Eşimin durumundan dolayı benim vize başvurusunda bulunmam gerekir mi? Gerekiyorsa hangi evrakları hazırlamam gerek? Vize ücretleri nelerdir? Sanırım ekspres başvuru çeşitleri de var, acil bir durumum olabilir, eğer olursa bu konuda bana ne gibi seçenekler önerirsiniz? Birde yeşil pasaportların avrupa ülkeleri için altı aya doksan gün olarak vizesiz giriş kolaylığı sağlaması İngiltere vize başvuruları için de geçerli midir ya da turistik başvurum için herhangi bir kolaylık sağlayacak mı? İlgili tüm sorularımı cevaplarsanız sevinirim, iyi çalışmalar dilerim.
İngiltere Vize Reddi Nedenleri
E. Ayaz 23/11/19, 14:09 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben daha önce (2017 yılında) 6 aylık İngiltere vizesi aldım. Daha sonra başvurduğum 2 yıllık vizem reddedildi. Bir parargafta kaynağı belli olmayan paraların gelmesinden bahsediyor. Bu arada oradaki arkadaşımın davetiyesi ile turistik vize alıyordum ben. İngiltere'deki arkadaşımı arayıp ulaşamadıklarını ve belirttiler. Oysa formumu tekrar gözden geçirdiğimde yanlış telefon numarası verdiğimi yani bir sayıyı farklı yazmışım. Öncelikle hesabıma gelen para bir iş için ailemden aldığım yastıkaltı altınları bozdurup hesabıma geçirmemden kaynaklı. Bu durumu böyle düzelttiğimi varsayalım. Diğer parargaf için ise yeni başvuruda doğrusunu yazacağım ve karşı tarafta ulaşılabilir olacak. Bunu da böyle düzelttiğimizi varsayarsak yeni başvurumda sizce yine ret alır mıyım? Yoksa rahat bir şekilde vizem çıkar mı? Schengen vizelerimde mevcut, sicilimde sorun yok, ancak yine ret alacağım diye çok korkuyorum ve çok zaman kaybettim, hızlıca başvuru yapmak ve vizemi almak istiyorum, sizler bana nasıl destek olabilirsiniz? Şimdiden ilginize teşekkürler
İngiltere Aile Ziyareti Vizesi
G.Ö. 01/02/19, 23:14 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben İngiltere aile ziyareti vizesi işlemleri başlatmak istiyorum. Ankara’da yaşıyorum ve çalışıyorum. 13 yaşında bir kızım var, İngilizcesini geliştirmesi amacıyla yaz tatilinde İngiltere’deki amcasının ve kuzenlerinin yanında 1 ay boyunca kalmasının iyi olacağını düşündük. Aslında bir dil okulu da düşünüyorduk ama fiyatlar biraz pahalı geldi. Şimdilik yalnızca ana dili İngilizce olan bir memlekette biraz vakit geçirsin, hem yurtdışını görmüş olsun, dünyası genişlesin yeter. Ben özel sektör çalışanıyım, uluslararası bir firmada idareci pozisyonundayım. Kızımın finansal sponsoru da ben olacağım. Benim hazırlamam gereken evraklar ve İngiltere’den gelmesi gereken evraklar nelerdir? Yardımlarınızı rica ederim.
İngiltere Turistik Vizesi 2020
M. Kaya 16/12/18, 10:33 Cevabı Görüntüle
Merhabalar ben 10 günlüğüne İngiltere turist vizesi almak istiyorum bunun için davetiye veya otel rezervasyonu yapmamız lazım mı kendim SSK li calisanim 2030 TL maaşım var ev araba ticari hat üstüme mevcut bu kriterlere göre vize alabilirmiyiz?
İngiltere Vizesi Gerekli Evraklar 2020
S. Marangoz 15/12/18, 13:48 Cevabı Görüntüle
iyi günler ocak ayında fuar için ingiltere'ye seyahat edeceğim. çalışanlar için gerekli ingiltere vizesi evrak listesi konusunda bilgi almak istiyorum. bir de bursa şehrinden başvuru yapabiliyor muyuz? şimdiden teşekkürler.
İngiltere Vize Randevusu Nasıl Alınır
B. Ellidört 11/12/18, 10:21 Cevabı Görüntüle
iyi günler,
ingilteredeki arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum, anladığım kadarıyla telefondan vize randevusu alınmıyor. başvuru konusunda yardımlarınızı rica ediyorum, ayrıca işlemlerimi ankara'dan gerçekleştirebilir miyim?
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
İngiltere Vize Ücreti 2020
S. Şahin 11/12/18, 09:39 Cevabı Görüntüle
Sayın ilgili İngiltere vize ücreti 2020 yılı tutarlarında artış oldu mu? Güncel vize tutarları hakkında bilgi rica ediyorum. Daha önce bir defasında ret almıştım ve hiçbir ücret iadesi yapmıyorlar. Geçtiğimiz yıl 6 aylık İngiltere vizesi aldım, toplamda 130 USD vize ücreti, 500 TL randevu ücreti ve 165 TL tarama ücreti ödedim. Bu defa 2 yıllık vize almak istiyorum yardımlarınızı rica ederim.
Çifte vatandaş ve eşi için İngiltere Vizesi
E. Seven 08/12/18, 14:23 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben bulgaristan çifte vatandaşım ancak erkek arkadaşım türk vatandaşı yalnızca ve brexit olmadan ingiltere vizesi alsak sonrasında yine almamız gerekiyor mu?
İngiltere'de Dil Eğitimi İçin IELTS
D. Bor 06/12/18, 03:05 Cevabı Görüntüle
Merhaba Tier 4 vizesi ile londra da Dil egitimi almak istiyorum. Nisan ayi gibi IELTS e girecegim fakat Academic mi, yoksa General Training e mi girmem gerek onu tam olarak biliyorum. Almam gereken min skor 4.5 mus. Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler...
Yurtdışından İngiltere Vizesi
Z. Turan 29/11/18, 20:55 Cevabı Görüntüle
Ben İtalya'da okuyorum ve buradan direk İngiltere'ye arkadaşımı ziyaret etmeye gitmek istiyorum. İtalyan kalma iznim var. Gittiğimde de bir otelde değil kendisinin evinde kalacağım. İngiltere Turistik Vizesine başvururken bu şartları göz önünde bulundurarak:
1) Otel rezervasyonu değil ev olduğu için kaldığım yer ile ilgili hangi belgeyi vermeliyim?
2) Türkiye değil İtalya'dan gidecek ve İtalya'ya dönecek olmam bir şeyi değiştirir mi?
ABD Vize Reddi ve İngiltere Vizesi
M. Fırat 23/11/18, 21:55 Cevabı Görüntüle
Selamlar,
Haziran ayında Usa'dan revoked almış bir pasaportum var,Uk vizesi almak istiyorum fakat iptal edilmiş Usa vizem problem olur mu?
Olursa ki,olacağını düşünüyorum,yeni bir pasaport çıkarmam durumunda Uk Konsolosluğu sisteminden benim iptal edilen Usa vize mi görebilir mi?
Eğer böyle bir durum da varsa,benim tekrar Usa vizemi yenilemem ve daha sonra Uk vizesine başvurmam gerekir diye düşünüyorum.
Doğru bir yönlendirmeye ihtiyacım var,
Teşekkürler
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';