x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Vize İşlemleri 2020

Z. Kasım 12/12/19, 14:25
Sayın Yetkili, Türkiye'de bir Üniversitede Profesörüm. İngiltere'de gerçekleşecek bir bilimsel kongreye katılacağım. Bu kongre yaklaşık bir hafta sürecektir. Kongreden kabul belgem var. Yeşil pasaportumda ABD ve Kanada vizelerim mevcut, birçok avrupa ülkesinde de bilimsel sempozyumlara katılmak üzere seyahatlerim bulunmaktadır. İngiltere için ilk defa başvuruda bulunacağım. Çevrem İngiltere vizesine başvurup da ret alanlar oldu ve bu durum beni açıkçası biraz tedirgin etti. Ben de bu sebepten dolayı profesyonel bir hizmet almak için sizlere ulaştım. İngiltere Vize işlemleri için tüm sürecin nasıl ilerlediğini ve verdiğiniz hizmeti detaylandırarak anlatır mısınız? Hangi evrakların gerekli olduğunu da öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar, İngiltere'de katılacağınız bilimsel kongreye ait kabul mektubunuzu, özlük, gelir ve çalışma evraklarınıza ekleyrek başvurunuz sağlanmaktadır. Bizler tüm evraklarınızı en geç iki iş günü içerisinde detaylıca inceler, eksikleriniz varsa bunları size bildirir ve İngiltere seyahatinizin aciliyetine göre size sebepleriyle beraber seçenekler sunarız. İngiltere vize işlemleri 2020 yılında genel İngiltere vize reddi sebebi seyahat edecek kişilerin yeterli seyahat geçmişlerinin olmaması, banka hesap dökümlerinde kaynağı belli olmayan giriş-çıkışlar veya gelen yüksek meblağlar ile yanlış beyan vermelerinden kaynaklanmaktadır. Bizler tüm vize başvuru sürecinizde tüm evraklarınızı tek tek kendi içerisinde değerlendiririz. Sorunlu konularda sizin için yeni yollar türetir ve eski başvurularımızda başımıza gelenleri nasıl törpülediğimizi, nasıl avantaja çevirdiğimizi bir dostmuşcasına anlatırız.

Uzman ekibimiz ile her başvurumuzu bir sınav olarak görüp en doğrusunu yapmak ve bir adım öne çıkmak için İngiltere dahil tüm vize başvurularınızda her zaman emin bir duruş sergilemekteyiz. Evraklarınız bizlere teskim olup değerlendirilme ve eksiklerin tamamlanması bittikten sonra online başvurularınız yapılır. Ödemeleriniz çıkar ve birlikte randevu tarihi belirleriz. Randevu günü sizi İngiltere başvuru merkezinde karşılayacak müşteri temsilcimiz ile başvurularınız kolaylıkla sağlanır. Euroasia ekibi olarak sizlerle çalışmaktan mutluluk duyarız.  

Euroasia GVS İstanbul,

Okan Eser

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';