x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Vize Randevu 2020

A. Naz 18/01/20, 14:41
Merhabalar ben Naz, İngiltere vize randevu 2020 prosedürleri hakkında bilgi almak istiyorum. Schengen ülkelerinde olduğu gibi telefonla randevu şansı var mı? Randevu günü konsolosluğa mı gitmek gerekiyor? Hangi formlar doldurulmalı? Hangi evraklar hazırlanmalı? Yönlendirmenizi rica ediyorum.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba Naz Hanım, İngiltere vize randevusu başvurunun sondan bir önceki adımında alınır ve online sistem üzerinde sunulan tarih ve saat seçenekleri arasından belirlenir. Schengen ülkelerinde olduğu gibi telefonla randevu almak ya da web sitesi üzerinden pasaport bilgilerini girerek randevu oluşturmak gibi seçenekler İngiltere için mevcut değildir. Randevunuzu alabilmek için önce İngiltere başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmak ve ödemenizi yapmak zorundasınız. Form bir defa gönderildikten sonra tekrar değiştirilemediği için bu işlemin çok dikkatli yapılması gereklidir. Sonraki aşamada vize uzunluğuna göre (6 ay, 2 yıl, 5 yıl ve 10 yıl) ödeme seçenekleri karşınıza çıkar, başvurunuza uygun vize uzunluğunu seçtikten sonra vizenizin kaç günde sonuçlanmasını istediğinizle ilgili ikinci bir ekran gelir. Bu noktada,

  • Standart vize: Ek ödemesiz, ortalama 15 günde sonuç verir.
  • Öncelikli vize: % 90 ihtimalle vizeniz 5 iş günü içerisinde sonuçlanır, istisnai durumlarda 6 ya da 7 iş gününe uzama şansı vardır, 220 Pound ek ödeme yapılır.
  • Süper öncelikli vize: % 90 ihtimalle vizeniz 1 iş günü içerisinde sonuçlanır, istisnai durumlarda 2 iş gününe uzama şansı vardır, 960 Pound ek ödeme yapılır.

Dikkat: Bu hizmette sabah randevuya girip akşam vizeyi almak mümkün değildir, örnek vermek gerekirse, Pazartesi saat 09’da girdiğiniz Süper öncelikli vize randevusunun sonucunu Salı saat 10 itibarıyla alabilirsiniz.

seçeneklerinden biri ile ilerleyerek ödeme noktasına gelirsiniz, ödeme işleminizi de tamamladıktan sonra sistem, randevunuzu oluşturmanıza izin verir. Burada ücretli ve ücretsiz servisler bulunmaktadır. Randevunuzu oluştururken 200 ila 700 TL arasında değişen ek ödemeler yapmamak için randevu tarih ve saatinizi dikkatli seçmelisiniz. Ayrıca evrak tarama işlemiyle ilgili seçenekler de bu noktada karşınıza çıkar. Tercihlerinize göre işlem burada biter ve randevu günü evrak kabul merkezinde hazır bulunmanız gerekir. İngiltere vize başvurusu randevu konusunda ayrıca konsolosluğun direkt olarak randevu almadığını, aracı kurum kullandığını da belirtirim. İngiltere vizesi İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya, Adana ve Gaziantep için de bu şartlar geçerlidir.

İngiltere vize randevu 2020 işlemlerinizi Euroasia ile gerçekleştirebilirsiniz, detaylı bilgi için lütfen uzmanlarımızla iletişime geçiniz.
Saygılarımla,

Yusuf Üzümcü

I.H. 29/05/20, 18:12

Selamlar, ben ve kuzenim İngiltere turistik bir gezi için gitmek istiyoruz. İngiltere vize randevu 2020 yılı için değişen durumlar var mıdır? Randevu almadan işlem yapamıyor muyuz? Ya da istediğimiz zaman randevu alabilir miyiz? Çünkü bizim çok vaktimiz yok kısa süreli bir tatilimiz var o süreye kadar vize almak istiyoruz. İzmir’den başvuru yapabilir miyiz? Bizi biraz bilgilendirirseniz çok memnun oluruz. İyi çalışmalar.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 29/05/20, 18:37

Merhaba değerli ziyaretçimiz, Euroasia Global Visa Services sayfasını ziyaret ettiğiniz ve bizlere danıştığınız için teşekkür ederiz. İngiltere vize randevu 2020 herhangi bir değişikliklik olmamıştır. Randevu işlemler aynı şekilde yapılmaktadır. Fakat evraklarda ve vize fiyatlarında güncellemeler olmaktadır. İngiltere vizesi başvuru için İngiltere vize randevu 2020 yılında da almanız gerekmektedir. Randevusuz işlem yapılmamaktadır. Vize başvurusunda bulunurken dilediğiniz tarihe randevu alamazsınız uygun olan en yakın tarihte randevunuz alabilirsiniz. Şayet yoğunluğa göre randevu tarihi çok ileriye veriliyor ve bu süre sizin için uygun değilse de ek hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Yararlanacağınız ek hizmetler için mutlaka ek ücret ödemeniz gerekmektedir. Dilerseniz Walk - in randevu sistemiyle sizler için uygun olana tarihte başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. İngiltere vize başvuruları normal randevudan sonda 21 gün içerisinde neticelenmektedir. Dilerseniz eğer başvurunuzu ek ücret ödeyerek daha hızlı sonuçlandırabilirsiniz.

İngiltere Vize Başvurusu Randevu

Bu hizmetler başvurudan sonra: Vize başvurunuzu 24 saat içerisinde sonuçlandıran Süper Express vize, başvurunuz 5 iş günü içerisinde sonuçlanan Express vizedir. Planladığınız seyahati vaktinde gerçekleştirmek için oldukça geniş seçenekleriniz bulunmaktadır. Uygun bir başvuru ve doğru hizmetlerden yararlanmak için vize uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz. İngiltere vize başvurusu randevu online sistem üzerinden aşamalı olarak yapılan işlemler sonucunda alınmaktadır. Öncelikli olarak başvuru formu eksiz bir şekilde doldurulur. Gerekli şartlar sağlandıktan sonra vize harcı ücreti ödenir ve daha sonra da randevu sayfasına yönlendirileceksiniz. Randevu için de yeniden seçmeniz gereken seçenekler olacaktır. Evrak yükleme işlemini kendiniz yapacaksanız self Services seçiniz. Eğer ücretli servisi seçerek evrak yükleme işleminizi ek ücret karşılığında başvuru merkezindeki görevlilerden destek alarak doldurabilirsiniz. İngiltere vize başvuru merkezleri bazı illerimizde bulunmaktadır. Bunlardan biri de İzmir ilimizdir. İngiltere vizesi İzmir den başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Tüm vize işlemlerinizle ilgili detaylı bilgi almak;  İngiltere vize randevu 2020 için güncel bilgileri almak için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak vize uzmanlarımızdan gerekli desteği alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

ingiltere vize randevu 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';