x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

M. Alkol 20/01/20, 11:49
İyi günler İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2020 listesine ulaşmaya çalışıyorum. Önümüzdeki yaz dil eğitimi amacıyla İngiltere’ye seyahat edeceğim. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim. Daha önce ingiltere’ye 1 defa seyahat ettim, liseden mezun olduğum yıl ailemle turistik olarak gitmiştik. Bunun dışında Schengen ülkelerini birkaç defa ziyaret ettim. Bu seyahatim dil eğitimi amacıyla olacak, eğitim kurumuyla görüşmelere başladım, 2 aylık kabul gönderecekler. Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Bankamda ne kadar para bulunması gerekiyor? Annem ve babam avukat, kendileri bana sponsor olabilir. Tüm süreç hakkında bilgi iletmenizi rica ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, dil eğitimi amacıyla İngiltere’ye seyahat edecek kişiler özlük evrakları, eğitim kabul belgeleri ve finansal evraklarını sunması gereklidir. Okuyor olduğunuz için anne ya da babanız size sponsor olmalı. Şahsi bankanızda göstereceğiniz tutar Türkiye’deki hayatınızı nasıl idame ettirdiğinizle ilgili fikir vermesi açısından dosyaya eklenebilir, ancak para kazanmadığınız için tek başına finansal yeterlilik kanıtlayıcı evrak olarak sunmak doğru olmaz. Sponsorluk evrakları; kişinin iş evrakları, gelir belgeleri, sponsorluk mektubu, kimlik fotokopisi ve banka hesap dökümlerinden oluşmaktadır. Tamamı güncel olmalı, eğer varsa banka hesabındaki yüksek tutarlı para giriş çıkışları mutlaka açıklanmalıdır.

Dil eğitimi amacıyla yapılacak başvurularda bir diğer önemli nokta ise daha önce Türkiye’de ya da başka bir ülkede İngilizce eğitimi alıp almadığınızdır. Eğer ilk eğitiminizi doğrudan İngiltere’de almak istiyorsanız, ülkenizde bu tür eğitimleri hiç almamış olmanız sorun yaratabilir. Başlangıç yaptığınızı ve dilinizi ilerletmek için İngiltere’ye seyahat etmek istediğinizi mutlaka kanıtlamalısınız. Dil eğitimi amacıyla yapılacak başvurularda İngiltere vizesi için gerekenler aşağı yukarı bunlardır diyebiliriz. Kişinin içinde bulunduğu durumla ilgili açıklanması gereken yerler var ise, farklı evrakların destekleyici olarak başvuruya eklenmesi de mümkündür.

Özellikle yeni üniversite mezunlarının yaptığı başvurular göç şüphesi kapsamında değerlendirilebileceği için başvuru sürecinde mutlaka İngiltere vize danışmanlık firmalarından yardım almanızı öneririm. İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2020 listesi konusunda size özel ve detaylı bilgi almak için lütfen uzmanlarımızla iletişime geçiniz.
Saygılarımla,

Yusuf Üzümcü

O.G. 29/05/20, 18:40

Merhabalar ben bir şirket çalışanıyım çalıştığım şirketi temsilen iş görüşmesi için İngiltere’ye gitmeyi düşünüyorum. Daha önce farklı ülkelere çok gittim evrakları aşağı yukarı biliyorum. İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2020 yılında hangilerini hazırlamam gerekiyor. Sizlerden destek alarak işlemlerimi yapmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 29/05/20, 18:44

Merhaba değerli ziyaretçimiz. Euroasia Global Visa Services sayfasını ziyaret ettiğiniz ve bizlere danıştığınız için teşekkür ederiz. İngiltere vizesi başvurusunda bulunurken hazırlamanız gereken evraklar başvuru yapmak istediğiniz vize kategorisine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca her ülke aynı evrakları talep etmemektedir. Evraklar aynı olsa bile aranan şartlar farklıdır. Bu yüzden oldukça dikkatli olmalısınız. Başvuru yapmak istediğiniz ülkenin vizesi için en güncel bilgiler doğrultusunda başvuru yapınız. Yurtdışına sık gitmeniz yapacağınız yeni vize başvurusunda olumlu etki yaratacaktır. İş görüşmesi için yapacağız İngiltere seyahatiniz için ticari vize başvuru yapmanız gerekmektedir. Bizler vize işlemlerinizi yaparken İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2020 yılında güncellenen bilgiler doğrultusunda sizleri bilgilendirmekteyiz. Vize başvurusunda bulunurken eksiz evraklar yapılan başvuru sizleri daima bir adım öne taşımaktadır.  Eksik evrak sunmanız durumunda vize başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir. Bu yüzden eksiksiz bir başvuru gerçekleştirmek için oldukça dikkatli olmalısınız. İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2020 yılındaki bilgiler doğrultusunda şu şekildedir:

  • Seyahatinizden sonra en az 6 ay geçerliliği olan güncel pasaportunuz.
  • Varsa eğer eski pasaportlarınızın işlem görmüş tüm sayfalarının fotokopileri veya asılları.
  • Şahsi vize talep dilekçesi.
  • Çalıştığınız şirkettin antetli kağıdına izin dilekçesi.
  • İş görüşmesi için ticari davetiye
  • Uçak hotel rezervasyonu(zorunlu değildir)
  • Ulusal kimlik fotokopisi ve tam vukuatlı nüfus kayıt örneği.
  • Maaşınızın yattığı son 3 aylık banka hesap dökümü.
  • Çalıştığınız şirketin son 3 aylık banka hesap dökümü.
  • Son üç aylık maaş bordrosu.
  • SGK hizmet dökümü.
  • Mevcut şirket evrakları; Faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi.
  • Varsa eğer başvurunuzu desteklemesi için sahip olduğunuz tapu ruhsat fotokopisi.

İngiltere vizesi için gerekenler genel olarak bunlardır. Bazı istisnai durumlarda konsolosluk başvuru sahiplerinden ek evrak talep edebilir.

İngiltere Vize Danışmanlık

İngiltere vizesi alması en zor olan vizelerden biridir. Oldukça zor olan bu süreçte mutlaka İngiltere vize danışmanlık almanızı tavsiye etmekteyiz. Bizler tüm işlemlerinizi sizin adınıza gerçekleştirerek bu zor süreci kolay hale getirmekteyiz. İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2020 yılındaki evraklarınızı eksiksiz bir şekilde hazırlamanızda sizlere yardımcı olmaktayız. Tüm işlemlerinizle ilgili detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak vize uzmanlarımızdan gerekli desteği alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

İngiltere Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';