x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Vizesi Gerekli Evraklar 2020

S. Marangoz 15/12/18, 13:48
iyi günler ocak ayında fuar için ingiltere'ye seyahat edeceğim. çalışanlar için gerekli ingiltere vizesi evrak listesi konusunda bilgi almak istiyorum. bir de bursa şehrinden başvuru yapabiliyor muyuz? şimdiden teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Sayın ziyaretçimiz,
Euroasia'ya hoşgeldiniz.
İngiltere vizesi gerekli evraklar 2020 yılı için başvuru kategorisine ve çalışma durumunuza göre şekillenmektedir. İngiltere'ye ticari amaçlı seyahat etmek isteyen bir özel sektör çalışanı için gerekli evrakları; özlük evrakları, iş evrakları ve seyahate dair evraklar şeklinde 3 kategoride toplayabiliriz.
-Özlük evraklarınız (Pasaport, Kimlik fotokopisi, Tam vukuatlı nüfus aile kayıt örneği)
-İş Evraklarınız (Çalışma ve izin yazısı, SGK girişi, SGK 4A hizmet dökümü, son 3 ayın maaş bordrosu, şirketin son 3 aya ait banka hesap dökümü ile faaliyet belgesi, imza sirküleri, vergi levhası ve sicil gazetesi fotokopileri)
-Seyahata dair evraklar (Varsa davetiye ya da fuar giriş bileti, hotel ve uçak rezervasyonu, eğer bir organizasyona katılacaksanız ya da farklı planlarınız varsa buna dair broşür, program ya da bilet)
İngiltere seyahatinizi Euroasia GVS aracılığıyla gerçekleştirebilir ve Bursa'dan başvuru yapabilirsiniz. İlk etapta durumunuza uygun gereken evrakları hazırlamanız ve tarafımıza ulaştırmanız gereklidir.
Uzmanlarımız evraklarınızı inceleyerek başvuruya hazır hale getirecek, formlarınızı dolduracak, sonrasında size danışarak seçeceğiniz 7 şehirden birinde (İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, Adana ve İzmir) randevunuzu alacaktır.
Randevu gününüzde vize asistanınız sizi pasaport, gerekli evraklar ve formlarınız ile karşılayacak, şahsen başvurunuzu gerçekleştirecek ve fotoğraf ile parmak izinizi vereceksiniz.
İngiltere vize başvurunuzun değerlendirme süreci yaklaşık olarak 3 haftadır, seyahatinizi bu bilgiye göre planlamanızı öneririz.
Oldukça kapsamlı bir başvuru gerektiren İngiltere vizesi için web sayfamızı inceleyebilir, daha detaylı bilgi almak, yol haritası çizmek ve süreç boyunca danışmanlığımızdan yararlanmak istediğiniz taktirde de bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Saygılarımla,
Yusuf Üzümcü
Euroasia İstanbul
ask@eagvs.com / 0212 963 03 43 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';