x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Vize Ücreti 2020

S. Şahin 11/12/18, 09:39
Sayın ilgili İngiltere vize ücreti 2020 yılı tutarlarında artış oldu mu? Güncel vize tutarları hakkında bilgi rica ediyorum. Daha önce bir defasında ret almıştım ve hiçbir ücret iadesi yapmıyorlar. Geçtiğimiz yıl 6 aylık İngiltere vizesi aldım, toplamda 130 USD vize ücreti, 500 TL randevu ücreti ve 165 TL tarama ücreti ödedim. Bu defa 2 yıllık vize almak istiyorum yardımlarınızı rica ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Sayın ziyaretçimiz, Euroasia GVS'ye hoş geldiniz.

İngiltere vize ücretleri, başvuru kategorinize ve vize süresine göre şekillenmektedir. İngiltere seyahatinizi Euroasia GVS aracılığıyla  gerçekleştirebilirsiniz. İlk etapta durumunuza uygun gereken evrakları hazırlamanız ve tarafımıza ulaştırmanız gereklidir. Uzmanlarımız evraklarınızı inceleyerek başvuruya hazır hale getirecek, sonrasında size danışarak seçeceğiniz 7 şehirden birinde (İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, Adana ve İzmir) randevunuzu alacaktır. İngiltere vize başvurunuzun değerlendirme süreci yaklaşık olarak 3 haftadır, seyahatinizi bu bilgiye göre planlamanızı öneririz.

İngiltere vizesi fiyatları için şu anda için ciddi bir değişiklik olduğunu söyleyemeyiz. Türk Lirasının Amerikan Doları karşısındaki değerine göre periyodik yeniden hesaplamalar yapılıyor ve örnek vermek gerekirse, 6 aylık vize ücreti 125 USD ile 135 USD arasında oynuyor. Bahsetmiş olduğunuz gibi vize reddi halinde İngiltere hiçbir ücret iadesi yapmamaktadır, ücretler “başvuru ücreti” olarak alınmakta ve vizenin olumlu ya da olumsuz sonuçlanmasından bağımsızdır. Yalnızca randevuya girmeden önce işlem iptali istendiği takdirde, işleminiz iptal edilebilir ve kredi kartınızdan çekilen tutar 1 ay içerisinde kartınıza geri yatırılır. Randevu gerçekleştikten sonraki iptallerde ise iade mümkün değildir, hem paranız yanar hem de başvurunuz iptal olur. Güncel ücretlere geri dönersek, konsolosluğu yoğun çalışan bir ülke olan İngiltere, yakın tarihli randevuları ücret karşılığı vermeye devam etmektedir. Geçtiğimiz yıl 496 TL olan erken saat başvuru bu yıl 590 TL’ye, 522 TL olan Premium Lounge hizmeti 620 TL’ye, 165 TL olan evrak tarama ücreti 210 TL’ye, 449 TL olan Randevusuz başvuru (Walk-In) hizmeti 500 TL’ye, 337 TL olan pasaportsuz başvuru 400 TL’ye yükselmiştir.

İngiltere vizesi ücreti 2 yıllık tutarı ise küçük kur farklarıyla 490-500 USD bandında oynamaktadır. Priority Visa (Ekspress vize ya da 5 günde vize) ve Super Priority Visa (Süper ekspress vize ya da 24 saatte vize) hizmetlerinde ise fiyat artışı olmamış durumdadır. Bu hizmetler 220 ve 956 Pound üzerinden satılmaya devam etmektedir. İngiltere vize işlemleri sürecinizi Euroasia ile başlatabilirsiniz. Firmamız hem doğru bir başvuru yapmanızı sağlayacak, hem de başvurunuzu hızlı bir şekilde gerçekleştirerek ekstra ödemeler ve evrak tarama ücretinden kurtulmanızı sağlayacaktır. Bu şekilde İngiltere vize ücreti 2020 yılı tutarlarından yalnızca zorunlu vize ücretini ve hizmet bedelimizi ödeyerek başvuru yapabilirsiniz. Saygılarımla.

Oldukça kapsamlı bir başvuru gerektiren İngiltere vizesi için ilgili bağlantıya tıklayabilir. Daha detaylı bilgi almak, yol haritası çizmek ve süreç boyunca danışmanlığımızdan yararlanmak istediğiniz taktirde de bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Saygılarımla,
Yusuf Üzümcü
Euroasia GVS İstanbul/
ingiltere vize ücreti

a. TOMRUK 29/12/18, 13:40
İngilterede yaşayan ablamı seyahat etmek için vize almak istiyorum. Kırklareli merkezde yaşıyorum. Vize alma süreci ve ücreti hakkında bilgi istiyorum
B. elmas 29/12/18, 17:49
İngiltereye aile ziyareti vizesi almak istiyorum şuan ki ücreti ne kadar
EUROASIA Müşteri Temsilcisi 18/02/19, 12:56
Merhaba A. TOMRUK, İngiltere vize başvurunuzu İstanbul'dan gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli evrakları tamamlamanızın ardından kargo ile tarafımıza ulaştırdığınızda işlemi başlatacağız. İlk etapta https://www.eagvs.com/ingiltere/aile-ziyareti-vizesi-icin-gerekli-evraklar- linkindeki bilgilendirmemizi inceleyip, detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz. Saygılarımla, Yusuf Üzümcü
EUROASIA Müşteri Temsilcisi 18/02/19, 12:58
Merhaba B. ELMAS, İngiltere vize ücretleri seyahat süresine göre değişiklik göstermektedir. 6 aylık vize çeşidi tüm ücretler dahil yaklaşık 200 $ civarındadır. Vize başvurunuzu İstanbul'dan gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli evrakları tamamlamanızın ardından kargo ile tarafımıza ulaştırdığınızda işlemi başlatacağız. İlk etapta https://www.eagvs.com/ingiltere/aile-ziyareti-vizesi-icin-gerekli-evraklar- linkindeki bilgilendirmemizi inceleyip, detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz. Saygılarımla, Yusuf Üzümcü
m. birinci 25/02/19, 16:19

10 yıllık ingiltere vizesi yeşil pasaport kaç lira?

B. AZGAN 26/02/19, 14:19

Merhaba ben iskoçyada yani Birlesik KrallIK'ta yasiyorum ve ailemi ziyaret icin buraya getirtmek istiyorum. Ailem Mersin'de yasiyor kendilerini yonlendirebilecegim ve yuzyuze gorusebilecekleri bir iletisim adresi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler

s. tüfekçibaşı 24/03/19, 14:00

İngiltere vizesi için online başvuru formunu siz doldurursanız bu iş için ne kadar ödeme yapılıyor?

Y. Emre 13/04/19, 12:20

İngiltere öğrenci için vize var mı?? Varsa detaylı bilgi verebilir misiniz? Ayriyeten en az 2 yıllık mümkünse 10 yıllık olmasını istiyorum.. Y.emre

U.M. 29/05/20, 16:36

Merhaba İngiltere vize ücreti 2020 yılında ne kadar oldu öğrenebilir miyim? Ben daha önce Schengen vizesi de aldım İngiltere vize başvurusunda da aynı ücretler mi alınıyor? Vize ücretini TL olarak mı veriyoruz yoksa Euro dolar olarak mı? Son olarak da vize ücretini elden mi veriyoruz? Teşekkürler.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 29/05/20, 18:16

Merhaba A. Tomruk, yeşil pasaportular için 10 yıllık İngiltere vize ücreti 1050 USD'dir. Bu yalnızca konsolosluk harcı olup başka ek ücretler de oluşabilmektedir. Detaylı bilgi için lütfen İngiltere Vize Ücreti sayfamızı inceleyiniz.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 29/05/20, 18:19

Merhaba B. AZGAN, bizlere ask@eagvs.com ve help@eagvs.com mail adreslerinden ya da 0212 963 30 04 numaralı genel merkezimizden ulaşabilirsiniz. Buraya ulaştıktan sonra şehrinize en yakın şubeye yönlendirileceksiniz. Teşekkür ederiz.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 29/05/20, 18:26

Merhaba S. Tüfekçibaşı, İngiltere vize işlemleriniz ön hazırlıktan pasaport teslimine kadar tarafmızca yürütülür. Evrak kontrolü, risk analizi, form doldurma, dilekçe yazımı, sigorta, tercüme, dosya  yükleme, randevu alma, karşılama vb. birçok hizmet dahil ücretimiz 2020 yılı için 90 USD'dir.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 29/05/20, 18:28

Merhaba Y. Emre, öğrenci kişiler eğer turizm amacıyla seyahat edecekse herkes gibi genel ziyaretçi vizesine başvurmalıdır. Bu vize 6 aylık ya da 2, 5 ve 10 yıllık olarak verilir. Eğer eğitim alacaksanız kısa dönem öğrenci vizesi (maksimum 11 aylık) ya da durumunuza göre Tier 4 vizesi almanız gereklidir. Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 29/05/20, 18:31

Merhaba değerli ziyaretçimiz U.M., Euroasia Global Visa Services sayfasını ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. İngiltere vize ücreti 2020 yılındaki güncel bilgileri paylaşmamız için sizin seyahat amacınızı ve talep ettiğiniz vize süresini bilmemiz gerekmektedir. Zira vize başvuru ücretleri seyahat amacınıza ve vize başvuru süresine göre değişiklik göstermektedir. Kısaca genel bir bilgilendirme için güncel vize fiyatları şu şekildedir:

  • 6 aylık vize başvuru harç ücreti 128-130 USD (Amerikan doları) arası değişiklik göstermektedir.
  • 2 yıllık vize başvuru harç  ücreti 495 USD.
  • 5 yıllık vize başvuru harç ücreti 896 USD.
  • 10 yıllık vize başvuru harç ücreti 1124 USD .
  • Kısa süreli dil eğitimi vize başvuru harç ücreti 133 USD.
  • Uzun süreli dil eğitimi vize başvuru harç ücreti 254 USD.
  • Tier 4 öğrenci vize başvuru harç ücreti 476 USD’dir.

Detaylı bilgi için lütfen İngiltere Vize Ücreti sayfamızı inceleyiniz.

İngiltere Vizesi Ücreti

İngiltere vize ücreti 2020 yılı için belirtilen vize ücretlerinde kur farkından dolayı ufak değişiklikler olmaktadır. Vize başvurunuzda ayrıca talep ettiğiniz hizmetler için de ek ödeme yapmanız gerekmektedir. Talep etmeniz durumunda sizlere konuyla ilgili detaylı bilgi verilecektir. İngiltere Schengen ülkesi değildir. Schengen vizeleri için yaptığınız ücretler ile İngiltere vizesi ücreti farklıdır. Yapacağınız ücretler ister dolar isterseniz de günlük kur karşılığı TL olarak ödeme yapabilirsiniz. İngiltere vizesi başvurusunda yapılan bütün İşlemler online olarak yapılmaktadır. Sizler de vize ücretini elden teslim edemezsiniz online sistem üzerinden ödeme yapmanız gerekmektedir. Vize başvurusunda bulunurken doğru vize kategorisine başvuru yaptığınızdan emin olmalısınız. Ödeyeceğiniz vize harcı ücretinin de bu doğrultuda doğru vize kategorisi için ödendiğinden emin olunuz. İngiltere vizesi fiyatları hakkında sizlere kısaca genel bir bilgilendirme yaptık. Eksiksiz bir başvuru ve tüm vize sürecini kolaylıkla atlatmanız için bizlerden destek almanızı tavsiye etmekteyiz. İngiltere vize ücreti 2020 yılı güncel bilgileri öğrenmek. Ve tüm vize işlemlerinizi güvenle gerçekleştirmek için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak vize uzmanlarımızdan gerekli desteği alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

ingiltere vize ücreti 2020

E. Koçyiğit 20/08/20, 20:26

2 yıllık vize başvurusu yapmak istiyorum.2 defa 6 aylık turist vizesi aldım. Nasıl yardımcı olabilirsiniz. Teşekkür ederim ilginize şimdiden.

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';