x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Hakkında Sorular & Yorumlar

Amerika ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Amerika Vizesi Reddi 2021
O. bıyık 08/05/21, 22:49 Cevabı Görüntüle
Amerika vizesi reddi 2021 internette vize başvurusu tekrar yapamazsınız yazıyor doğru mu? Kısa zaman önce bir başvuru yaptım fakat yetersiz belgeden dolayı maalesef vize reddini almışım. Tekrar başvuru yapmak istiyorum gerekli evraklar neler eksiksiz şekilde hazırlamak istiyorum çalışanım banka da birikimlerimde var evimde var tekrar başvuru yapmamda sıkıntı olur mu yoksa sekiz ay beklemem mi gerek yardımcı olur musunuz ücretler ve fiyatlandırmalar için de yazarsanız sevinirim. Daha önceki başvurumda şahsi yaptığım için formları Türkçe doldurdum pek evrak sunamadım önceki vizelerimi de göstersem olur mu cevap verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.
Amerika Vize Fiyatları 2021
k. bay 05/05/21, 14:12 Cevabı Görüntüle
Amerika Vize Fiyatları 2021 yılı hakkında bilgi alabilir miyim? Ben Kamu da görevli memurum yeşil pasaportum var. Avrupa bölgelerine sıklıkla seyahat ediyorum. Ama Amerika Kanada İngiltere gibi ülkeler vize istiyor Yeşil pasaportumla çıkamam değil mi? Yazın on yıllık vize başvurusunda bulunacağım neler yapmam gerek gerekli belgeler neler, Banka da ne kadar bulundurmam gerekiyor sizin gibi profesyonel bir firma ile çalışmak istiyorum. İşlemler çok karışık ve buna zamanım yok hafta sonu çalışıyor musunuz ofise de gelmek istiyorum eşim ile birlikte. Onun hem yeşil pasaportu var hem de on yıllık bordo pasaportu Amerika ya başvuru yaparken hangisini kullanmalı? Kendisi kuaför ve büyük bir salonu var Nişantaşı nda benim sponsor olmam gerekiyor mu yoksa ayrı ayrı mı başvuru yapmamız gerekiyor şimdiden teşekkür ederiz cevabınızı bekliyorum.
Saygılar
Amerika Vizesi Nasıl Alınır 2021
Z.B 04/05/21, 16:53 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Amerika Vizesi nasıl alınır 2021 yılı nasıl bir uygulama gerektiyor. Hali hazırda Pegasus Havayollarında Kaptan Pilot olarak çalışmaktayım. Esim ile uzun suredir Amerika vize alma planı yapmaktayız. Üniversite eğitimini İngiltere'de tamamladım. 7 yıldır pilotluk yapmaktayım, 2 yıla yakın süredir de "Kaptan" pilot olarak uçmaktayım. Fakat bunun yanında 2 tane şirketim var, biri Türkiye'de biride İngiltere'de. Dünyanın en büyük havacılık ürünlerini tasarlayıp satmaktayım ve her iki ülkede de vergilerimi ödemekteyim. (Fiziki olarak bir dükkân ve mal stoku bulunmamakta, dropshipping ile yapılmakta).
7 Tane çok büyük 763 bin takipli en küçüğü ise 177 bin takipli havacılık postları ağırlıklı Instagram sayfalarını yönetmekteyim, ve bu sayfalar üzerinden reklam / paylaşım gibi urun hizmetler sunmaktayım) Uzun vadeli planlarım da Pilotluğu bırakıp yurt dışına yerleşmek vardı, son kararımız bunu daha önce gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu şirketler den bir tanesini (ikisi de ayni is üzerine) Amerika'ya taşıyıp öncelikle Home-Office, daha uzun vadede ise fiziki bir dükkân açıp 3 Merkezimizi ve üretimlerimizi tamamen Amerika'ya taşımak istiyorum. Sizin kıymetli danışmanlık hizmetlerinizden uzun vadeli yararlanmak isterim.
Saygılarımla,
Amerika Vizesi Kaç Para 2021
F. dağcı 03/05/21, 19:03 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Amerika Vizesi Kaç Para 2021 yılında fiyatlar aynı mı kaldı yoksa zam geldi mi ben daha önce hiç vize almadım. Ama çok araştırma yapıyorum en doğru zamanda başvurmak istiyorum. Sigorta günümün dolmasını bekliyorum bir de banka da para bulundurmak gerekiyormuş sayfanızı inceledim ücretler hakkında bilgi verir misiniz bir de ben gerekli evrakları hazırladıktan sonra ne kadar sürede başvuru oluyor ve randevu hemen veriliyor mu malum pandemi dönemi bu ay başvuru yapsam ne zaman açıklanır ve gidebilirim kültürel gezi yapmak istiyorum. Oradan çeşitli ülkelere geçmek istiyorum Amerika vizesi ile hangi ülkelere giriş çıkış yapabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Eğer vize alacaksam sizlerle çalışmak isterim uzman ekibinizin desteğine ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılar ve sevgiler
Amerika Vize Ücreti 2021
F. akcam 22/04/21, 03:32 Cevabı Görüntüle
Amerika Vize Ücreti 2021 fiyatlarını öğrenebilir miyim? Ben ve eşimin pasaportunda birçok vize var Amerika vizemizde var. Çocuklarıma da vize almak istiyorum yeni bir vize parmak izi başvurusu gerekiyor mu konsolosluğa randevu almam şart mı çocuklar için şirketim sponsor olacak kendi şahsi hesaplarımda mevcut öğrenciler için gerekli evrakları söyler misiniz ve ne kadar bulundurmam gerekiyor. Haziran ayında mutlaka gitmeyi planlıyoruz bir aksilik olmazsa başvurumuzu sizinle yapmak istiyoruz. Gerekli evrak nelerdir bizi yönlendirir misiniz?
Amerika Vizesi 2021
M. USTUN 18/04/21, 23:06 Cevabı Görüntüle
Amerika Vizesi 2021 hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz? Ben özel sektörde çalışıyorum ve daha önce Amerika vizesi aldım. Yaklaşık bir on yıl orada kaldım. Yeniden bir on yıllık vize almak istiyorum. İkinci vizede sıkıntı çıkar mı hiç dönmedim diye ara ara aile ziyaretleri için döndüm fakat zaman olarak Amerika da daha çok kaldım. Gerekli evrak listesinde bir değişiklik var mı ne zamana randevu alabiliriz. Yeni pasaport çıkardığım zaman eski pasaportumdaki vizeleri nasıl göstereceğim işlemler hakkında da biraz bilgi verirseniz çok teşekkür edeceğim iyi çalışmalar iyi günler
Amerika Vize 2021
a. sam 17/04/21, 14:07 Cevabı Görüntüle
Amerika Vize 2021 yılında vizelerde ne gibi bir düzenleme oldu başvurular yapılıyor mu randevular geç veriliyor diye duydum 1 sene sonrasına doğru mu? Benim Amerika vizem vardı kendim form doldurup başvurmuştum. Fakat bu sene uğraşmak istemiyorum çünkü çok yorucu son dakikada yetiştirmiştim her şeyi hatasız işlem yapmak istiyorum. Bir sene kuralını kaçırdığım için yenileme yapamıyorum maalesef yardımcı olur musunuz ne yapmam gerek yeni başvurumu yoksa yine mülakatsız işlem yapabiliyor muyum ücretleri ne kadar, Diğer Avrupa ülkelerine de geçiş yapılıyor mu başvuruyu yaptıktan sonra yazın Vatandaşı olduğum Almanya ya gideceğim çünkü sorularımı kısa sürede cevaplarsanız sevinirim. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin
Amerika Vizesi 2020
L. Dimitra 28/02/20, 12:22 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Ağustos 2020 tarihinde New York’a turistik olarak bir seyahat gerçekleştirmek istiyorum. B1/B2 kategorisine ait bir vizem bulunmaktadır. Pasaport sürem sona erdiği için yeni pasaport çıkardım. Amerika vizem eski pasaportumda ve eski soyadım üstüne kayıtlı. Şuan da yeni bir pasaport ve soyadına sahibim. Amerika vizesi 2020 yılında bu konu hakkında bir değişiklik gösterdi mi? Geçerliliği olan vizemi kullanmam mümkün müdür yoksa yenisine başvurmam gerekir mi? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Amerika Vize İşlemleri
D.R. 02/04/20, 13:29 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Deniz. Bursa Mudanya bölgesinde yaşıyorum. Deniz mahsülleri üzerine bir restoranım bulunmaktadır. 50 yaşındayım ve birçok Avrupa ülkelerine seyahatim bulunmaktadır. Ayrıca son 2 yıl süreli kalmış Kanada vizem var. Amerika’ya turistik bir seyahat gerçekleştirmek istiyorum. Restoranım turistik bir bölgede olduğu için İngilizcemi geliştirme fırsatı buldum. Şu an bulunan planımda yalnız seyahat edeceğim. Kendimi ifade etmekte zorlanacağımı düşünmüyorum. Amerika vize işlemleri içeriğinde ne var? Gerekli belgeler ve süreç nedir? Bursa üzerinden randevuya girebilir miyim? Yardımlarınızı rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Amerika Vizesi
S. Akman 28/02/20, 12:05 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 3 Nisan - 25 Nisan 2020 arasında turistik olarak Massachusetts 'e gitmeyi düşünüyorum, Amerika vizesi almak istiyorum. Daha önce Amerika, İngiltere ve 1 adet Schengen vizem ve ek olarak 4 farklı vizesiz ülkeye seyahatim var. Toplamda 6 senedir çalışıyorum ve son girdiğim iş yerine Eylül 2019'da girdim. Hazırlamam gereken evraklar konusunda ne yapacağımı bilmiyorum. Herkes kendi durumuna uygun şekilde mi evrak hazırlıyor? Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.
Amerika Vize Danışmanlık
M.Y. 02/04/20, 18:30 Cevabı Görüntüle
Merhaba sayın Euroasia çalışanları, Ben Melahat, 60 yaşında Emekli öğretmenim. Antalya Manavgat bölgesinde yaşamaktayım. Büyük oğlum Hollanda'da çalışmaktadır. Geçici oturuma sahiptir. Bu durumdan dolayı başta Hollanda olmak üzere birçok kez schengen bölgelerine seyahat ettim. Emekli olduğum için tatil izinleri ile ilgili bir problemim bulunmamaktadır. 20.07.2020 – 20.08.2020 tarihleri arasında Türkiye’de yaşayan oğlum ile birlikte seyahat etmek istiyoruz. Amerika vize danışmanlık şirketi olarak sitenizi gözden geçirdim. Vize başvuru sürecimi sizinle birlikte ilerletmek istiyorum. Emekli olarak ne yapmalıyım? Oğlum ile birlikte seyahat edeceğimiz için masraflarımın bir kısmını kendisi üstlenebilir. Oğlumun geçerli bir ABD vizesi bulunmaktadır. Kendisi işverendir. Bu durumda onun ne yapması gerekir. Yardımlarınızı rica eder, İyi çalışmalar dilerim.
Amerika Vize Başvurusu
T.R. 01/04/20, 16:06 Cevabı Görüntüle
Merhaba sayın yetkili, Ben Tarık, Gaziantep’te yaşayan bir baklava ustasıyım. Kendime ait bir tatlıcı dükkanım var. 18 yaşımdan beri bu işle uğraşmaktayım. Amerika’da yaşayan bir kuzenim var, bana davetiye gönderecek ve Amerika vize başvurusu için işlemleri başlatacağım. İşletmesini yaptığım bu tatlıcı dükkanımı çalışanlarıma bırakamadım. Dolayısıyla seyahat geçmişim çok iyi değil. Sadece Kıbrıs ve Ukrayna için birer seyahatim mevcut. Yıllardır yaptığım tatil plan hakkımı Amerika için kullanmak istiyorum. Hazırlamam gereken evraklar nelerdir ? Gaziantep üzerinden başvuru yapabilir miyim? Tecrübelerinize ihtiyacım var. Yardımlarınızı rica ederim. İyi günler dilerim.
Amerika Vize Başvuru Merkezi
N.G. 18/04/20, 17:57 Cevabı Görüntüle
Merhabalar sayın yetkili, Ben Nebahat. 55 yaşında emekli bir bireyim. Hayatım boyunca vize işlemlerimi kendim yapmıştım. Ama teknolojinin hızına yetişemiyorum. Gelecekteki seyahat planımı Amerika olarak belirledim. Amerika vize başvuru merkezi için başvurudan önce randevu almam gerekir mi? Amerika vizeleri ile ilgili hiçbir bilgiye sahip değilim. Turistik bir seyahat düşünüyorum. Amerika Bilgilerinize ihtiyacım olacak. Hoşçakalın.
Amerika Vize Şartları
M.S. 11/04/20, 16:50 Cevabı Görüntüle
Selamlar, Ben Mahmure Süzen 38 yaşındayım. Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşamaktayım. Amerika Vize Şartları nelerdir? Öncelikle kendimden bahsetmek gerekirse şahsıma ait organik, ev yapımı ürünlerinin olduğu bir dükkanım var. Ürünlerin üretimini kendim yapmaktayım. Daha önce hiç yurtdışına çıkmadım. Sadece 1 gün için Kıbrıs’a gitmiştim. 25 yaşımda Amerika için turistik vize başvurusunda bulunmuştum. O dönemde çalışmıyor olmamdan kaynaklı red aldığımı düşünüyorum. İlk ve son vize başvurum olmuştu. Yıllar sonra yeni bir vize başvurusu için buradayım. İlkokul arkadaşım Amerika asıllı biri ile evlendi. Kaliforniya’da yaşıyor. Bana davetiye gönderdi. Tekrar red alır mıyım? İşverenler için Amerika vizesi başvurularında hangi evraklar gereklidir? Başvuru sürecimi sizin şirketiniz ile yürütmek istiyorum. Yardımlarınızı rica eder, iyi günler dilerim.
Amerika Vizesi Kaç Günde Çıkar
S. Şahin 28/12/18, 10:23 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Selim, Şubat'ta ABD'ye bir iş seyahatim olacak yetişebilir miyim acaba? Amerika vizesi kaç günde çıkar, daha önce Avrupa ülkelerine seyahat ettim ama ABD'ye hiç gitmedim, vize başvurusu da yapmadım, ticari gideceğim için bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Duyduğum kadarıyla randevu günü mülakatta sonuç belli oluyormuş, randevuya kadar ne kadar zaman gidiyor? Ve sonrasında vize işlemi ne kadar sürüyor? Teşekkürler.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';