x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Vize Ücreti 2021

F. akcam 22/04/21, 03:32
Amerika Vize Ücreti 2021 fiyatlarını öğrenebilir miyim? Ben ve eşimin pasaportunda birçok vize var Amerika vizemizde var. Çocuklarıma da vize almak istiyorum yeni bir vize parmak izi başvurusu gerekiyor mu konsolosluğa randevu almam şart mı çocuklar için şirketim sponsor olacak kendi şahsi hesaplarımda mevcut öğrenciler için gerekli evrakları söyler misiniz ve ne kadar bulundurmam gerekiyor. Haziran ayında mutlaka gitmeyi planlıyoruz bir aksilik olmazsa başvurumuzu sizinle yapmak istiyoruz. Gerekli evrak nelerdir bizi yönlendirir misiniz?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba öncelikle bize ulaştığınız için çok teşekkür ederiz Amerika vizesi ücret sorularınızı en içtenlikle cevaplayacağımızdan emin olabilirsiniz. Öncelikle sizin ve eşinizin vizelerini çocuklarınıza referans gösterip başvuruyu güçlendirebiliriz. 14 yaş altı çocuklar için randevuya gerek yoktur. Posta yolu ile işlem yapılıyor biz başvurumuzu gerçekleştirdikten sonra evraklar konsolosluğa iletiliyor ve 8 ila 10 günde sonuçlanıyor. Sponsor pek tabi sizde olabilirsiniz bankanızda bulunan tutar sizin seyahatiniz sürece yetebilecek tutarın birkaç katı olması durumundadır.  Gerekli evrak listesi ve ücretlerimiz sizlerin tarafına mail olarak ulaşmaktadır tüm anlaşılırlığı ile sizde eksiksiz doldurup formlarınızı ve evrakları bize ulaştırdığınız da en kısa sürede başvuruya hazır hale getiriyoruz. Konsolosluk 2021 Amerika vize ücreti hakkında bir değişikliğe gitmemiştir. 160 Amerikan doları olarak işlem yapmaktadır. Hizmet bedelimiz ile birlikte tüm ödemeleri tarafınızdan alıyoruz ve işlemleri sizin adınıza kapatıyoruz başvurunuz sonuçlandığında sizlere haber iletip en yakın posta adresini iletiyoruz ki pasaportunuzu oradan teslim alabiliyorsunuz.

Amerika Vize Ücreti 2021 Yılı Vizeleri

Amerika vize ücreti 2021 gerekli formlar doldurulduğu takdir de yaklaşık başvuru 1 gün de biter ve konsolosluk randevuları alınır. Gerekli ücretler kredi kart ile ödenir ve mutlaka dolar hesabı bulundurmak gerekmektedir. Uzman ekibimiz en kısa sürede başvuruyu kapatıp tarafınızla iletişimde oluyoruz vize sonuçlanana kadar. Başvuru sırasında tarihleri belirtiyoruz Normal önerilen süre seyahat tarihinden 1 ay önce harekete geçilmelidir. Fakat 14 yaş altı çocuklar ve yineleme başvuruları erken sonuç vermektedir bu nedenle evrakları önlem amaçlı da erkenden iletebilirsiniz.

Yardımcı olmamızı istediğiniz başka sorularda görüşmek üzere

Saygılarımla

Mine 

0(212)963 08 86 

amerika vize ücret 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';