x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Vizesi 2021

M. USTUN 18/04/21, 23:06
Amerika Vizesi 2021 hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz? Ben özel sektörde çalışıyorum ve daha önce Amerika vizesi aldım. Yaklaşık bir on yıl orada kaldım. Yeniden bir on yıllık vize almak istiyorum. İkinci vizede sıkıntı çıkar mı hiç dönmedim diye ara ara aile ziyaretleri için döndüm fakat zaman olarak Amerika da daha çok kaldım. Gerekli evrak listesinde bir değişiklik var mı ne zamana randevu alabiliriz. Yeni pasaport çıkardığım zaman eski pasaportumdaki vizeleri nasıl göstereceğim işlemler hakkında da biraz bilgi verirseniz çok teşekkür edeceğim iyi çalışmalar iyi günler
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba öncelikle bize ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. Amerika’ya vize için sizler için elimizden gelen yardımı yapmaya ekip olarak hazırız. Öncelikle tarafınıza Bizlerden sizlere bir evrak listesi maili gelmektedir İçerisinde hangi meslek grubuna ait olduğunuz ve gerekli tüm dosyalar yer almaktadır. Size düşen evrakları eksiksiz bir şekilde tarafımıza sunmak gerisini tüm ustalıkla biz hallediyoruz. Sistemsel olarak. Daha önceki vizeleriniz tabi gösterilebilir Form doldururken zaten karşımıza çıkacaktır. Sizde kanıt olarak fotokopi görüntülerini sunabilirsiniz. Evraklarınızı eksiksiz tamamladığınız takdirde destekleyici dokümanları da sunarsanız tarafımızdan en kısa sürede başvuru tamamlanır ve randevunuz alınır. Eski pasaportunuzu sunmanıza gerek yok fakat vizelerinizi gösterebilirsiniz. İkinci vize almak daha kolay olabilir. Giriş çıkışlarınız göründüğü takdir de Konsolosluğun sayfasından DS-160 formunuz doldurulmadan önce AA kodunuz açılır ve sisteme giriş yapılır 5 dakika içinde sistem kendini kapattığından ötürü sürekli online kalmanız gerekmektedir. Şahsi başvurularda bu mümkün olmuyor maalesef çünkü AA kodunun kayıt edilmesi gerekiyor. Tabir-i caiz ise bu işin uzmanlığı gerekiyor.

AMERİKA VİZESİ 

Amerika’ya gitmek için vize almak zor gözükse de bizler için çok kolay özellikle de yolcumuzu temsil ettiğimiz sürece çok daha kolay işlemlerimiz profesyonel olmakla birlikte güvenilirde. Çalıştığınız yerden evrak temini ederken tarihlere dikkat edilmelidir. Yazılan dilekçede talebinizi beyan ederken ya da ne yazmanızı gerektiğini bilmiyorsanız yardım isterseniz de Web sitemizden Amerika vizesi 2021 başlığı altında başvurunuza dair her şeyi bulabilirsiniz.  Telefonla destek alabilir taleplerinizi iletebilirsiniz.

 

SAYGILARIMLA

MİNE

AMERİKA VİZESİ 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';