x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Vize Fiyatları 2021

k. bay 05/05/21, 14:12
Amerika Vize Fiyatları 2021 yılı hakkında bilgi alabilir miyim? Ben Kamu da görevli memurum yeşil pasaportum var. Avrupa bölgelerine sıklıkla seyahat ediyorum. Ama Amerika Kanada İngiltere gibi ülkeler vize istiyor Yeşil pasaportumla çıkamam değil mi? Yazın on yıllık vize başvurusunda bulunacağım neler yapmam gerek gerekli belgeler neler, Banka da ne kadar bulundurmam gerekiyor sizin gibi profesyonel bir firma ile çalışmak istiyorum. İşlemler çok karışık ve buna zamanım yok hafta sonu çalışıyor musunuz ofise de gelmek istiyorum eşim ile birlikte. Onun hem yeşil pasaportu var hem de on yıllık bordo pasaportu Amerika ya başvuru yaparken hangisini kullanmalı? Kendisi kuaför ve büyük bir salonu var Nişantaşı nda benim sponsor olmam gerekiyor mu yoksa ayrı ayrı mı başvuru yapmamız gerekiyor şimdiden teşekkür ederiz cevabınızı bekliyorum. Saygılar
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, Öncelikle bizlere ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. Sizlere hem online olarak hem de telefondan canlı destek olarak yardımcı olabiliyoruz. Amerika vize fiyatları ve konsolosluk ücretleri aynı fiyata tabiidir uzun süredir. 160 dolar konsolosluk randevu sayfasından yatırıldığın da işlem yapabiliyorsunuz. Yeşil pasaport Amerika da geçerli değil evet mutlaka vize almalısınız. Yeşil pasaport sizi düğer başvuruların önüne geçirecektir bu bir gerçek. Daha avantajlı sayılıyor. Yazın bir plan yapacaksanız eğer bu aralar başvuru yapmanızda fayda var. Arkada başvurunuzu en doğru şekilde yapacak uzman bir ekibimiz var. Başvuruları yapıp itina ile randevunuzu alıyoruz. İşlemler hızlı yapılsa da maalesef hastalık döneminde randevular bir sonraki seneye veriliyor. Resmi bir açıklama yapılmadan Amerika vize fiyatı 2021 ile ilgili bir işlem yapamıyoruz.

Amerika Vize

Kamu da çalışıyor iseniz size gereken evrakları teklif maili olarak tarafınıza iletiyoruz evraklar eksiksiz sunulduğu zaman ve tarafımıza geldiği zaman başvurunuz kısmen başlamış bulunuyor. Siz kendi mesleğinizle ilgili evrakları hazırladığınız da eşiniz de mesleğine dair evrakları hazırda bulundurmalı. Siz eşinize sponsor olabilirsiniz bankalarınızı birlikte de ayrı ayrı da sunabilirsiniz.

Amerika vize fiyatları 2021 yılı için tüm merak ettikleriniz ve sorularınız için web sitemizi ziyaret edebilir aşağıdaki numaralardan bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla

Mine

(212)863 08 86  

amerika vize fiyatları 2021

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';