x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Vizesi Reddi 2021

O. bıyık 08/05/21, 22:49
Amerika vizesi reddi 2021 internette vize başvurusu tekrar yapamazsınız yazıyor doğru mu? Kısa zaman önce bir başvuru yaptım fakat yetersiz belgeden dolayı maalesef vize reddini almışım. Tekrar başvuru yapmak istiyorum gerekli evraklar neler eksiksiz şekilde hazırlamak istiyorum çalışanım banka da birikimlerimde var evimde var tekrar başvuru yapmamda sıkıntı olur mu yoksa sekiz ay beklemem mi gerek yardımcı olur musunuz ücretler ve fiyatlandırmalar için de yazarsanız sevinirim. Daha önceki başvurumda şahsi yaptığım için formları Türkçe doldurdum pek evrak sunamadım önceki vizelerimi de göstersem olur mu cevap verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

 Merhaba öncelikle bize ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. Amerika vizesi ret olan dosyalar tekrar işleme girebilir öncelikle bu önemli bilgiyi paylaşmak isteriz fakat burada neden ret aldığınızın rolü büyük önem taşıyor. Yetersiz belge sundu iseniz tekrar evrakları revize edip başvuru yapabiliriz uzman ekibimiz bu konuda size destek olabilir. Bankanızda yeterli miktar bulunmuyorsa birikimlerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Eski vizelerinizi mutlaka başvuru esnasında sunmanız gerek çünkü bu vizeler seyahat sırasında size referans olacaktır. Ama daha önce yurt dışına çıkmadıysanız ve ilk başvurunuz Amerika ise ve bu sebepten ret aldıysanız size başka bir ülke önerebiliriz örneğin schengen ülkesi pasaport sayfalarınızı bu vizelerle doldurabilirsiniz daha sonrasında Kanada ya güçlü bir başvuru yapabilirsiniz.

 Amerika vize ret dosyaları için sadece klasik bir neden sunuluyorsa dosyanızdaki eksik evrakları toparlayıp başvurunuzu tekrarlayabilirsiniz.  Uzman ekibimiz sizi en doğru şekilde yönlendirecektir. Vize başvuruları genelde uzman ekiple yapıldığında makuldür. Şahsi başvuruların nerede ise yüzde 70’i ret almaktadır. Proses kısmında tıkandıkları için insanlar genelde yanlışa sürüklenebiliyor ve bu işin ayrıntılarını maalesef bilmedikleri için yanlış başvuru yapabiliyorlar. Bizim uzman ekibimiz sayesinde hiçbir evrak eksiği ya da yanlış başvuru tarzında geri dönüşler almazsınız vize talebinize en doğru şekilde başvurur ve evrakları eksiksiz hazırlarız büyük bir özenle dilekçelerimizi yazar tarafınıza randevu alınmış şekilde başvurunuzu sonlandırırız. Siz sadece gerekli evrak listesini temin edin ve gerisini bize bırakın.

 Bize ulaştığınız için tekrar teşekkür ederiz umarız yardımcı olmuşuzdur.

Amerikavizesi reddi 2021 yılı için tüm sorularınız ve merak ettikleriniz için bize ulaşabilirsiniz vize konusunda uzman bir kadro ve profesyonel bir işçilik sunuluyor en kısa zamanda başvurularınız yapılıyor ve beklenmeden randevular alınıyor. İşlemler sırasında sizinle irtibatta olduğumuz için tüm işlemi takip etme önceliği sunuyoruz. 

(0212) 963 30 04

 

Saygılarımla

Mine 

amerika vize reddi 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';