x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Hakkında Sorular & Yorumlar

Amerika ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Amerika Vize Başvuru Formu 2020
M.T. 15/04/20, 10:48 Cevabı Görüntüle
Merhaba sevgili Euroasia çalışanları, 10.08.2020-25.08.2020 tarihleri arasında bir seyehat planı oluşturdum. Başvuru sürecimi başlatabilmek adına Amerika vize başvuru formu 2020 belgesine nasıl ulaşabilirim, formu İngilizce mi doldurmamız gerekiyor? Amerika vizesi için bu formu elle doldurabilir miyim? Konsolosluğa giderken formu yanımda götürmeli miyim? Yardım lütfen.
Amerika Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020
Ş.A. 14/04/20, 15:02 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Ben Şeyma . Amerika’ya gitmek istiyorum. Pasaportu çıkardım ama vize için gerekli evrakları ve hangi il Konsolosluğu’na başvuracağımı bilmiyorum. Amerika vizesi için gerekli evraklar 2020 güncel listesini mail adresime iletebilir misiniz?
Amerika Vize Randevu 2020
B.K. 13/04/20, 16:12 Cevabı Görüntüle
Merhaba sayın yetkili, Eş durumundan Amerikan vizesine başvurmak istiyorum. Normal şartlarda ne sürede vizem çıkar? Kısa dönemlik seyahat için Amerika vize randevu 2020 yılı başvuru sistemi var mı? Randevu nasıl alınıyor? Bu doğrultuda şirketiniz üzerinden başvuru yapabilmem için bilgilendirme yapmanızı rica edeceğim.
Amerika Turist Vizesi İçin Gerekli Belgeler
S.K. 13/04/20, 12:17 Cevabı Görüntüle
Sayın Euroasia çalışanları, Ben Sude. 22 yaşındayım. Amerika turist vizesi için gerekli belgeler nelerdir? Öncelikle Üniversiteden yeni mezun oldum. Özel bir yapım şirketinde stil asistanı olarak çalışmaktayım. Dizi ve film projelerinde yer almaktayım. Önceki yıllarda turistik olarak İtalya ve Almanya’yı ziyaret etmiştim. 1 yıl sonra yeni tatil planı yaptım. Amerika için turistik bir seyahat düşünüyorum. Çanakkale ilinde ikamet etmekteyim. Amerika turist vizesi için öncelikle ne yapmalıyım? Başvuru sonrası vizem ne zaman çıkar? Bana yardımcı olmanızı rica edeceğim. İyi günler dilerim.
Amerika Turistik Vize
B. Uçuracak 10/04/20, 20:39 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Ben Buket. 5 yıldır tekstil üzerinde satış danışmanı olarak çalışmaktayım. Pasaportumu yeni çıkardım. Amerika turistik vize için başvuru yapmak istiyorum.Eski pasaportumda sadece Bulgaristan vizesi bulunmaktadır. İş hayatımdan dolayı seyahat etme imkanım olmadı. ingilizce seviyem yok denecek kadar az mülakatta ingilizce konuşmak gerekli mi? Bu şekilde başvuru yapabilir miyim? Amerika turistik vize başvurusu için tecrübelerinize ihtiyacım var. Yardımlarınızı rica eder, iyi günler dilerim.
Amerika Vize Formu
A.B 09/04/20, 15:09 Cevabı Görüntüle
Merhaba sayın yetkililer, Ben Atakan Boz 25 yaşındayım. Ankara’da yaşıyorum. İstanbul Üniversitesi makine mühendisi bölümünden mezun oldum. Amerika vize formu için yardımcı oluyor musunuz? 1 yıldır özel bir şirkette çalışmaktayım. İş geliştirme yapmak ve daha çok toplantılara katılabilmek için İngilizcemi geliştirmek istiyorum. Vize bulunmayan ülkelere birkaç kez seyahati oldu. Yapacağım vize süreci ile ilgili hiçbir bilgiye sahip değilim. Amerika vize başvurusu için Ankara üzerinden işlem yapılabilir mi? Ayrıca Amerika başvuru formu nasıl doldurulur? Tecrübeleriniz doğrultusunda sizlerin yardımına ihtiyacım olacak. Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim.
Amerika Akraba Ziyareti Vizesi
C.K. 09/04/20, 11:29 Cevabı Görüntüle
Merhaba sayın yetkili, Bendeniz Ceyhun Kara. Amerika akraba ziyareti vizesi başvurularında ekstra yapılması gereken neler var? Kendimden kısaca bahsetmek istiyorum. İstanbul’da yaşıyorum. Bebekte bulunan limanda yat işletmeciliği yapıyorum. Şahsıma ait teknem ile birlikte aralıklı olarak seyahat halindeyim. Turistik yerleri ziyaret etmeyi çok sevdiğim için birçok schengen ülkesine ait vizem bulunmaktadır. Bunun yanı sıra dubai, rusya vizelerimde mevcuttur. Amerika’nın Houston şehrinde sevgilim yaşamaktadır. Kendisi amerika asıllıdır. Sevgilimin bana göndereceği davetiye formatı nasıl olmalıdır? Kısa süreli ziyaret amaçlı gideceğim seyahatimde banka bakiyesi ne kadar olmalıdır? Amerika aile ve arkadaş ziyareti vizesi için deneyimleriniz doğrultusunda bana yardımcı olmanızı rica edeceğim. İyi çalışmalar dilerim.
Amerika Vizesi İçin Gerekli Belgeler
K.M. 08/04/20, 13:46 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Ben Hakan. Dokuz Eylül Üniversitesi makine mühendisliği bölümünden mezun oldum. Amerika vizesi için gerekli belgeler konusunda yardımcı olabilir misiniz? Yeni mezun olduğum için şuan bir işim yok. Şuan sadece iş başvuruları yapıyorum. İş başvurularımdan önce bir seyahat planı yaptım. En son 1 yıl önce İngiltere’ye seyahat etmiştim. Yeni oluşturduğum seyahat planımda ise Kaliforniya ve Teksas var. Turistik bir başvuru yapmak istiyorum. Amerika vizesine izmir’den başvuru yapabilir miyim? Vize başvurularına dair hiçbir bilgim yok. Bir önceki vize başvurumu babam yapmıştı. Şimdiki seyahat masraflarımı babam karşılayacak. Kendisi devlet memurudur. Detaylı bilgiye ihtiyacım var. Yardım rica ederim.
Amerika Turist Vizesi 2020
T.Y. 01/04/20, 15:30 Cevabı Görüntüle
Merhaba, yapım şirketine bağlı bir yönetmenim. 20 yıldır dizi-film sektöründe çalışmaktayım. İstanbul’da yaşıyorum. Haftada sadece 1 gün tatilim olduğu için yurt içi seyahatlerim daha çok olmakta, sadece 1 yıl önce italya’ya seyahat etmiştim. İtalya vizem ile 1-2 gün için İsviçre'de de bulundum. Amerika’nın Texas bölgesini çok merak ediyorum.Turistik olarak 10 günlük bir seyahat planı yaptım. Amerika turist vizesi 2020 yılı için ücret bilgisini paylaşır mısınız? Uçak biletimi aldım. Vize sürecini hızlandırmak gibi bir şansımız var mı? Konu ile ilgili bilgileri sizden rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim. Sevgiler.
Amerika Vizesi Ankara
F.R. 31/03/20, 17:03 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ben özel bir firmada Usta başı olarak çalışmaktayım. Ankara Dikmen’de yaşamaktayım. Amerika’nın New york şehrinde yaşamakta olan ablamı ziyaret etmek istiyoruz. Bu seyahatimde eşim ve 18 yaşından küçük bir oğlum bana eşlik edecektir. Eşim ev hanımı oğlu ise öğrencidir. Masrafları ben karşılayacağım. Maaşım dışında vadeli hesapta param ve kira gelirim bulunmaktadır. Bizler Amerika vizesi Ankara olarak süreci nasıl yürütebiliriz? Hazırlamamız gereken evraklar nelerdir? Başvuru sonrası kaç gün içinde vize çıkar ? iyi günler.
ABD Vize Yenileme
C.R. 31/03/20, 16:51 Cevabı Görüntüle
Merhaba sayın yetkili, Ben Ceren. Devlete bağlı bir okulda İngilizce öğretmenliği yapmaktayım. 10 yıl önce B1/B2 kategorisine ait bir vizeye başvuru yaptım. Vize sürem 10.06.2020 itibariyle son bulacaktır. Daha önce vize başvurusu yaparken bekar bir bireydim. Ama 2 ay önce evlendim. Kendi soyadım dışında eşimin soyadını da kullanmaya başladım. Soyadı değişikliği bir problem yaratır mı? Vize süremi uzatabilir miyim? ABD vize yenileme işlemi nasıl yapabilirim? B1/B2 kategorisinde yeniden bir başvuru yapmak istiyorum. Detaylı bilgi rica ediyorum. İyi günler.
Amerika Vizesi Emekliler İçin Gerekli Evraklar
R.E. 31/03/20, 16:39 Cevabı Görüntüle
Merhaba, bendeniz Remzi. Emekli polisim. İzmir’de ailemle birlikte yaşıyorum. Amerika’nın New York şehrinde eski bir aile dostum yaşamaktadır. Ev yaşamının sakinliğinden uzaklaşmak istemekteyim. 05.07.2020 – 15.07.2020 tarihleri arasında arkadaş ziyareti kapsamında seyahat etmek istiyorum. Amerika vizesi emekliler için gerekli evraklar nelerdir? İzmir üzerinden başvuru yapabilir miyim? Ziyaret amaçlı gideceğim için başvuru sürecim ne şekilde olacak? Yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
Amerika J1 Vizesi 2020
M.A. 31/03/20, 15:14 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben M. Achlova. Amerika J1 vizesi 2020 yılında bir başvurum olacak. Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. Benim Türkmenistan Vatandaşı olmam nedeni ile Türkiye'de Öğrencilik yıllarında öğrenci vizesi ile sonrasında işe başladığım dönemde ise Resmi Çalışma izni ile bulundum. Aynı zamanda 2019 Güz döneminde Yüksek lisans eğitimine başladım. Bir önceki çalıştığım İş yerinden ayrılma sebebi ile çalışma iznimi 2019 Kasım ayında sonlandırıp, Kısa süreli İkamet iznine başvuruda bulundum. 30 Ocak 2020 tarihinde İl göç idaresinde başvurumu gerçekleştirip Evrak teslimini yapacağım. Hali hazırda öğrenci olduğum için öğrenci ikamet iznine de geçiş hakkım bulunuyor. Amerika için daha önce J1 ve F1 vizelerim vardı. Ama süreleri bitti. Yeniden 18 aylık bir J1 vizesine başvuru yapmak istiyorum. Bilgi ve tecrübelerinize istinaden yeniden bu şekilde bir başvuru yapabiliyor muyum? Yabancı uyruklu olmam sorun yaratır mı? Biraz bilgi rica ediyorum. İyi günler.
Amerika Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar
Y.N. 31/03/20, 14:58 Cevabı Görüntüle
Sayın yetkili merhaba, 10 yılı aşkın bir zamandır özel bir firmada satış ve pazarlama müdürü olarak çalışmaktayım. Şirketimizin iş ortaklığı yaptığı partner bir firma bulunmaktadır. Yılın belli dönemlerinde aralıklı olarak o firmayı ziyaret etmek istiyorum. Amerika’da bulunan firmadan davet mektubu aldım. Daha önce Schengen ülkelerine girişim bulunmaktadır. Bundan sonraki süreçte ne yapmam gerekiyor? Amerika ticari vize için gerekli evraklar nelerdir? Ne kadar süre sonra sonuçlanmaktadır? Konu ile ilgili detaylı bilgi vermenizi rica edeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Amerika Vize Evrakları
R.N. 31/03/20, 14:43 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ben 21 yaşında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Opera bölümünde okuyan bir öğrenciyim. Amcam California’da yaşıyor. Onu ve kuzenlerimi yaz tatilinde ziyaret etmek istiyorum. Masraflarımı babam karşılayacak. Kendisi emekli öğretmendir. Ayrıca şahsına ait tapuları ve arabası var. Ziyaret amaçlı gideceğim, Amerika vize evrakları hakkında bilgi almak istiyorum. Bu şekilde seyahat edebilir miyim? Amcam seyahat masraflarımın bir kısmını karşılayabilir mi ? Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';