x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Turist Vizesi 2020

T.Y. 01/04/20, 15:30
Merhaba, yapım şirketine bağlı bir yönetmenim. 20 yıldır dizi-film sektöründe çalışmaktayım. İstanbul’da yaşıyorum. Haftada sadece 1 gün tatilim olduğu için yurt içi seyahatlerim daha çok olmakta, sadece 1 yıl önce italya’ya seyahat etmiştim. İtalya vizem ile 1-2 gün için İsviçre'de de bulundum. Amerika’nın Texas bölgesini çok merak ediyorum.Turistik olarak 10 günlük bir seyahat planı yaptım. Amerika turist vizesi 2020 yılı için ücret bilgisini paylaşır mısınız? Uçak biletimi aldım. Vize sürecini hızlandırmak gibi bir şansımız var mı? Konu ile ilgili bilgileri sizden rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim. Sevgiler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, Euroasia’ya hoşgeldiniz. Amerika turistik vizesi özel sektör çalışanları için bir başvurunuz olacaktır. B1/B2 genel ziyaretçi vizelerini (turistik, aile-arkadaş ziyareti, ticari) kapsamaktadır. Amerika turist vizesi için gerekli evraklar aşağıdaki gibidir;

  1. Geçerliliği olan ve hasar görmemiş 1 adet pasaport
  2. 5x5 ebatında 2 adet fotoğraf
  3. Çalışmış olduğunuz şirket üzerinden alacağınız evraklar (bu evrakların içeriğinde şirkete bağlı çalıştığınızı belirten ve seyahatinizi onaylayan bir İngilizce şirket yazısı olmalı, şirketin güncel faaliyet belgesi, vergi levhası, sicil gazetesi, imza sirküleri olmalı)
  4. Mesleğinizi destekleyecek kamera arkası fotoğraflarınızı sunabilirsiniz.
  5. İşe giriş bildirgesi, Son 3 aylık maaş bordrosu
  6. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve SGK tescil dökümü (e-devlet üzerinden alabilirsiniz.)
  7. Bakiyesi bulunan son 3 aylık banka dökümü
  8. Ekstra sunmak istediğiniz araba ruhsatı ya da tapu (isteğe bağlıdır.)

Başvuru sahipleri otel-uçak rezervasyonları satın almak zorunda değildir. Bir vize başvurusunun her zaman olumsuz sonuçlanma riski olduğundan satın alınmasını önermiyoruz. Otel – uçak rezervasyonları başvuru sahiplerinin sorumluluğundadır. Amerika turist vizesi 2020 yılı ücreti ise 160 USD konsolosluk harcı ve bununla birlikte hizmet bedelidir. Ödemeler online sistem üzerinden yapılmaktadır. Ödemeler gerçekleştiği taktirde randevu ekranı açılmaktadır. Amerika vize sürecinizi hızlandırmak adına yapılacak ekspress bir servis bulunmamaktadır. Randevu sonrası 3 ila 5 iş günü içerisinde pasaportunuz size ulaşacaktır. Başvuru sürecinizde Amerika uzmanlarımız sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. 0212-963-08-86 numaralı hattımızdan ofisimizle iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dileriz.

İrina Ceren Kılıç.

amerika turist vizesi 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';