x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

Ş.A. 14/04/20, 15:02
Merhabalar, Ben Şeyma . Amerika’ya gitmek istiyorum. Pasaportu çıkardım ama vize için gerekli evrakları ve hangi il Konsolosluğu’na başvuracağımı bilmiyorum. Amerika vizesi için gerekli evraklar 2020 güncel listesini mail adresime iletebilir misiniz?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar Şeyma hanım,

Amerika Vizesi için Gerekli Evraklar 2020 yılı için güncel listesi sizlere atabilmemiz için bizlere iletişim bilgilerinizi mail olarak ya da bizleri arayarak iletmelisiniz. Uzmanımız sizleri dinleyerek size uygun olan evrak listesini sizlere mail olarak ya da sms olarak göndereceklerdir. Size uygun olan Amerika vize başvurusu için gerekli evrakları sizlere göndermeden uzmanımız sizlere bazı sorular soracaktır. Bu soruların cevapları sizlerin vize sürecinde doğru hareket etmenizi sağlayacaktır. Lütfen uzmanımız ile görüşürken ona en doğru bilgileri vermeye dikkat edin. Biz sizlerin vize almanızı sağlamak için çalışıyoruz. Vereceğiniz her ayrıntılı cevap vize sürecinde sizleri daha doğru yönlendirmemizi sağlayacaktır. Uzmanımız sizlere ilk önce Amerika’ya gidiş nedeninizi soracaktır.

Daha sonra da çalışma durumunuzu, bu iki bilgiye göre Amerika vize başvurusu için gerekli evraklar listenizin ana teması şekillenecektir. Amerika da akrabanız var ama onun yanına gitmeyecekseniz bu gibi özel durumları da bilmemizde fayda var. Eğer çalışma durumunuz ve seyahat geçmişiniz yeterli olmazsa ya da sosyal medya üzerinden sıklıkla o akrabanız ile görüşme sağlıyorsanız o akrabanızdan davetiye almanız istenebilir sizlerden. Diğer taraftan çalışma durumunda şu tarz sorunlar olabiliyor. Kişi emekli ama aynı zamanda resmi olarak çalışmaya devam ediyorsa Amerika emekliler için gerekli evrakları değil Amerika çalışanlar için gerekli evrakları hazırlaması gerekmektedir. Çalışma durumunuzu da ayrıntılı olarak belirmekte fayda bulunmaktadır.

Amerika Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

Amerika Birleşik Devletlerinin ülkemizde 4 farklı ilde konsolosluğu bulunmaktadır. Ama sadece Ankara ve İstanbul’da vize görüşmeleri yapılmaktadır. Bazı ülkelerde bölge ayrımı olsa da Amerika konsolosluğunda il bazlı bir bölge ayrımı yapılmamaktadır. Ankara da ikamet eden bir kişi bile isterse İstanbul Amerika Konsolosluğundan başvuru yapabilmektedir. Sadece bazı vize türlerinde konsolosluk arasında ayrım yapılmıştır. Örneğin Amerika Yatırımcı E vize türlerinde sadece İstanbul Amerika Başkonsolosluğu hizmet vermektedir. Göçmen vizelerinde ise sadece Ankara büyükelçiliği hizmet vermektedir. Sonuç olarak bizimle doğru bir başvuru yapabilirsiniz bunun ilk adımı olarak Amerika Vizesi için Gerekli Evraklar 2020 listesini uzmanlarımızdan talep etmeniz olacaktır. İyi günler dilerim.

İrina Ceren Kılıç

ask@eagvs.com 

Amerika Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';