x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Vize Başvuru Formu 2020

M.T. 15/04/20, 10:48
Merhaba sevgili Euroasia çalışanları, 10.08.2020-25.08.2020 tarihleri arasında bir seyehat planı oluşturdum. Başvuru sürecimi başlatabilmek adına Amerika vize başvuru formu 2020 belgesine nasıl ulaşabilirim, formu İngilizce mi doldurmamız gerekiyor? Amerika vizesi için bu formu elle doldurabilir miyim? Konsolosluğa giderken formu yanımda götürmeli miyim? Yardım lütfen.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Metehan bey merhaba, Euroasia Gvs'ye hoşgeldiniz. Amerika vizesi için tüm başvurular online olarak resmi internet sitesinden yapılmaktadır. Amerika vizesi için başvuru formu bulunmaktadır. Amerika vize başvuru formu olarak aslında iki tane temel form vardır. Bunlardan ilki göçmen olmayan vize başvuruları için doldurmanız gereken DS-160 formudur. Bir diğer form ise göçmen vizelerde doldurulan DS-260 formudur. DS-160 formundaki tüm sorular İngilizce olarak hazırlanmış ve formun İngilizce olarak doldurulması gerekmektedir. Tabi ki adres gibi Türkçe olarak doldurmanız gereken yerlerde bulunmaktadır. Ama formda Türkçe karakterlerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Eğer formda Türkçe bir karakter kullandığınızda form bu sayfanın kayıt edilmesine izin vermez ve bu sayfa da tüm yazdıklarınız boşa gidebilir. DS-160 formu kendi içerisinde bir tutarlılık içerisindedir.

Amerika Vize Başvuru Formu

 Amerika konsolosluğunu vize başvuru formu siz konsolosluk randevusuna gitmeden inceleyip, sizlere mülakatta sorulacak sorular hazırlamaktadır. O yüzden DS-160 formunda verdiğiniz tutarsız bilgiler sizin incelemenizi olumsuz olarak etkileyebilmektedir. Bununla birlikte verdiğiniz hatalı ya da yanlış bilgiler sizin dosyanıza işlenmektedir. Amerika Birleşik Devletine vermiş olduğunuz her hatalı ve ya eksik bilgi sizlerin yalan beyan olarak değerlenebilmektedir. O yüzden formda verilen tüm bilginin doğruluğundan emin olmanız gerekmektedir. Bu aşamada deneyimli vize uzmanımız ile görüşüp sizlerin yerine form doldurma konusunda destek alabilirsiniz. Ayrıca formun açıklama kısımları kesinlikle İngilizce doldurulması gerekmektedir. Bu hususta da vize uzmanlarımız İngilizce olarak hizmet vermektedir.

Amerika vize başvuru formu 2020 yılında da 2019 yılında olduğu gibi sosyal medya hesaplarınızı sormaktadır. 2019 yılında yeni başlayan bir uygulama olup 2020 yılında da devam etmektedir. Formun bitiminde tüm bilgilerin doğruluğunu onaylamanız istenmektedir. Bu onaylama işlemi bittikten sonra onay sayfasının çıktısını almanız ve Amerika Konsolosluğuna giderken götürmeniz gerekmektedir. Formun ayrıntılı kısmının çıktısını almanıza gerek yoktur. Ama bilgisayara bir kopyasını indirmek uygun olacaktır. Sonuç olarak Amerika vizesi için en önemli husus Amerika vize başvuru formu olup bu formun bir uzman tarafından doldurulması gerekmektedir. Ofisimize iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz. İyi günler dilerim.

İrina Ceren Kılıç

ask@eagvs.com

Amerika Vize Başvuru Formu

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';