x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Vize Randevu 2020

B.K. 13/04/20, 16:12
Merhaba sayın yetkili, Eş durumundan Amerikan vizesine başvurmak istiyorum. Normal şartlarda ne sürede vizem çıkar? Kısa dönemlik seyahat için Amerika vize randevu 2020 yılı başvuru sistemi var mı? Randevu nasıl alınıyor? Bu doğrultuda şirketiniz üzerinden başvuru yapabilmem için bilgilendirme yapmanızı rica edeceğim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Bayram bey merhaba, Amerika eş vizesi ve kısa dönemlik seyahat vizesinde Amerika vize randevu 2020 yılı içerisinde farklılık göstermektedir. Şöyle ki Amerika eş vizesi yani resmi adı ile Amerika K2 vizesi için sadece Ankara’dan başvuru yapılabilmektedir. Ve bu başvuru için Amerika Göçmenlik ofisine ilk etapta başvuru yapmış olması ardından da oradan Amerika Büyükelçiliğine onayın gitmiş olması gerekmektedir. Bu onayın gelmesi en erken 4-6 ayı bulabilmektedir. Bazen ise 12 ayda gelmediği görülmüştür. Onayın ardından doktor süreci ve randevu sürecini de eklediğimizde bu vizenin randevu süreci yaklaşık 6 -18 ayı bulabilmektedir. Ama eşiniz ile birlikte Amerika’yı kısa süreli gezmek istiyorsanız, Amerika B1-B2 vizesine diğer adıyla Amerika turistik vizesine başvuru yapmanız gerekmektedir. Bunun içinde gerekli gereksinimleri taşıyor olmanız gerekmektedir. Eğer çalışma durumunuz uygunsa ve Konsolosluk sizin geri döneceğinize inanırsa turistik vizeyi sizlere verecektir. Aksi durumda maalesef vizeniz onaylanmayacaktır.

Amerika Vize Randevusu

Amerika turistik vizesi için konsolosluk genelde 15-20 gün içerisinde randevu vermektedir. Bu süreç konsolosluğun yoğunluğuna göre bazen 5 gün bazen de bir ayı bulabilmektedir. Net bilgi için ofisimizi aramaktan çekinmeyin lütfen. Peki Amerika vize randevusu nasıl alınır? Amerika vizesinde her şey online olarak yapılmaktadır. Amerika DS-160 Formunun doldurulduğu bir site ve bu form numarası ile randevu aldığımız randevu sitesi ayrı ayrıdır. İlk önce form doldurup daha sonra randevu sayfasına bu form numarası ile girişler yapılıp ödeme yapılarak randevu alınmaktadır. Ödeme yapmadan önce sistem bilgilerin doğru bir şekilde girilip, girilmediğini sizlere onaylatmaktadır. Burada yapacağınız en ufak bir hata vize ücretinizin yanmasına ya da vize sonucunuzun değişmesine neden olabilmektedir. Uzmanlarımız bu risklerin hepsini bertaraf edip, sizler için en uygun şekilde başvuru hangisi ise karar vermenize yardımcı olmaktadır. O yüzden Amerika Vize Randevu 2020 içerisinde almak istiyorsanız ofisimizi aramanız yeterli olacaktır. İyi günler dilerim.

İrina Ceren Kılıç

Amerika Vize Randevu 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';