x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Hakkında Sorular & Yorumlar

Amerika ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Amerika L-1 vizesi
Y.T 19/11/21, 12:42 Cevabı Görüntüle
Amerika L-1 vizesi için gerekli olan 1 yıllık çalışma şartı hangi evrak ya da evraklarla kanıtlanması isteniyor?
Akrabalık üzerinden Green Card
R. K. 19/11/21, 12:34 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ABD'de yaşayan kız kardeşim ben, eşim ve çocuklarım için istekte bulunacak. Yalnız bu isteğin çıkması en 10 seneyi bulur ve geçebilir diyorlar. Akrabalık üzerinden Green Card başvurusunun kısa zamanda sonuçlanması için yapılması gereken işlemler nelerdir? Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler.
Amerika H1-B vizesi
P. S. 19/11/21, 12:17 Cevabı Görüntüle
İyi çalışmalar dilerim. Hali hazırda Gençlik ve spor Bakanlığında çalışmaktayım. Bu kapsamda Amerika H1-B vizesi başvurusu yapmak istiyorum Amerika‘da bu alanda bir işveren mi bulmalıyım?
Amerika K1 vizesi
U.C 19/11/21, 12:05 Cevabı Görüntüle
Amerika K1 vizesi ile ilgili işlemler için nereye başvuru yapabilirim, süreç, gerekli belgeler ve şartlar nelerdir? Danışmanlık almak gerekli mi? Bu konularda bilgilendirme rica ediyorum. Kolay gelsin.
Amerika j1 vizesi 2022
O.S 19/11/21, 11:46 Cevabı Görüntüle
Amerika j1 Vizesi 2022 yılında randevuları ne zaman başlayacak. Eğer alınmaya başladıysa süreç ve detayları hakkında bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim.
Amerika’ya evcil hayvan götürmek
M. K 19/11/21, 11:32 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben şu an Amerika’dayım ama 1 yaşındaki tekir kedimi de getirmek istiyorum en kısa sürede kuduz titrasyon testinden sonra 3 ay beklemek zorunda mıyız? İkinci sorum da getirme süreci ne kadar sürer? Amerika’ya evcil hayvan götürmek gerektiğinde dönüşteki presodürler nelerdir? (şimdiye kadar hiç aşı olmadı, aşılara yeni başlanılacak).
Amerika vizesi yenileme
S.M. 18/11/21, 17:16 Cevabı Görüntüle
Benim usa vizem yeni bitti. eşimin bir yıllık daha vizesi var. İkimiz de yeniden vize almak istiyoruz. Amerika vizesi yenileme için kişi başı ne kadar işlem ücreti talep ediyorsunuz? Ne kadar zamanda sonuçlanıyor?
Amerika vize
y. okur 13/09/21, 02:19 Cevabı Görüntüle
Merhaba Amerika’ya vize almak istiyorum kızımın 2022 yılında düğünü var. Kendisi her sene geliyordu şimdi ise bizim gitmemiz gerekiyor. Ben ve eşim emekliyiz daha önce vizemiz vardı fakat süresi doldu yineleme de yapamıyoruz. Dört senenin içinde olmadığı için bize yardım eder misiniz başvuru ücretleri nelerdir davetiyeli olduğu takdir de daha mı kolay olur mutlaka gitmemiz gerek işlemler hakkında bilgi verirseniz nasıl ilerleyelim neler gerek onları da söylerseniz müteşekkir olurum. İyi günler dilerim.
Amerika Vize Başvurusu 2021
G. atay 11/05/21, 19:51 Cevabı Görüntüle
Amerika Vize Başvurusu 2021 yılı için başvurular açık mı? Yardımcı olur musunuz Eşim ve ben başvuru yapmak istiyorum şirket sahibiyim aynı zaman da emekliyim okulları ve dil okulları gibi yerleri ziyaret edeceğiz oğlumuz için üniversiteyi bitirdi ikinci bir üniversite ya da yüksek lisans düşünüyor okul araştırmak istiyoruz. Birçok ülkeye vize aldım Amerika da istiyorum aynı zaman da eşim ve ben oğlumuz okul beğenir ise vatandaşlık alır ve orada kalır bizde rahat rahat seyahat etmek istiyoruz belirli aralıklarla duruma göre ev bile tutabiliriz yine de turistik seyahat mı gerekli vize kategorisi hangi sınıfa dahil oluyor bilgilendirirseniz sevinirim. Bir de evrak listesini rica edeceğim Kanada vizem var Amerika’dan almak benim işimi kolaylaştırır fakat eşim ve kızım için geçerli olmaz galiba bunların da kısa bilgilerini verirseniz çok sevinirim.
Amerika Transit Vize 2021
E. can 11/05/21, 19:51 Cevabı Görüntüle
Amerika transit vize 2021 yılı hakkında bilgi almak istiyorum. Ben dünya turu yapmak istiyorum schengen ülkelerine birçok kez gittim ve ortak Orta Doğu, Doğu Avrupa ve Kuzey Amerika ülkelerine Amerika üzerinden gitmek istiyorum. Herhangi başka ülkeye ya da Porto Riko gibi ülkelere gidebiliyor muyuz yalnızca Amerika da mı kalmamız gerekiyor. Vize kaç yıllık veriliyor ve başvuru işlemleri ne kadar sürüyor bilgi verebilir misiniz rica etsem. Evrak toparlamam için ek süre isteyeceğim çünkü pasaport başvurusu yapacağım daha. Evrakları mail olarak gönderebiliyor muyum ofise gelmem şart mı ya da kargo yapmam çünkü resmi evraklar teslim sırasında sorun yaşamak istemiyorum kısa zamanda bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. İyi günler
Amerika Vize 2021
M. çakır 11/05/21, 19:49 Cevabı Görüntüle
Amerika Vize 2021 başvuruda bulunmak istiyorum fakat ne yapacağımı ve nasıl evrak hazırlayacağımı bilmiyorum. Hangi konsolosluğa gideceğim randevular açık mı? Kuzenim orda vatandaşlık aldı fakat ben ondan destek almak istemiyorum davetiye şart mı otel rezervasyonları filan.
Amerika Öğrenci vizesi 2021
A.Y 10/05/21, 21:16 Cevabı Görüntüle
Amerika Öğrenci Vizesi 2021 yılı için vize işlemleri devam ediyor mu? Üniversite son sınıftayım Amerika da bir dil okuluna gideceğim dilimi geliştirmek için geri döndüğüm de iş yerim belki bana ayrıcalık tanıyıp terfi hakkı tanıyabilir ya da iş yerinde farklı şirket pozisyonlarına geçebilirim. Bu dönemi ve boşluğu böyle doldurmak istiyorum Pandemi döneminde konsolosluk açık mı başvurular yapılıyor mu randevu alabilir miyiz ben okula başvurumu yaptım kabul alırsam tüm belgelerle başvurumu yapmak istiyorum.on yıllık vize alabiliyor muyum belki oradan oturum da alabilirim bu sürede beğenirsem kalırım da Yardımcı olur musunuz fiyatlar neler randevuya kendimiz mi gidiyoruz mülakatta İngilizce konuşuluyormuş önceden soruları öğrenebiliyor muyuz sizin bu konuda bir yaptırımınız var mı öğrenci olduğuma dair evrakları sunacağım ayrı olarak çalıştığım şirket evraklarını ileteceğim bana kısa zaman da dönüş yapabilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim
Amerika Turist Vizesi 2021
m. saflam 10/05/21, 11:52 Cevabı Görüntüle
Amerika Turist Vizesi 2021 yılı için vize işlemleri devam ediyor mu? Üniversite son sınıftayım Amerika da bir dil okuluna gittim Kaplan a dilimi geliştirmek için. Geri döndüğüm de iş yerim bana ayrıcalık tanıyıp terfi hakkı tanıdı. Farklı şirket pozisyonlarına geçebildim. Bu dönemi ve boşluğu böyle doldurmak istiyorum Pandemi döneminde konsolosluk açık mı başvurular yapılıyor mu randevu alabilir miyiz tüm belgelerle başvurumu yapmak istiyorum. On yıllık vize alabiliyor muyum belki oradan oturum da alabilirim bu sürede beğenirsem kalırım da Yardımcı olur musunuz fiyatlar neler randevuya kendimiz mi gidiyoruz mülakatta İngilizce konuşuluyormuş önceden soruları öğrenebiliyor muyuz sizin bu konuda bir yaptırımınız var mı öğrenci olduğuma dair evrakları sunacağım ayrı olarak çalıştığım şirket evraklarını ileteceğim bana kısa zaman da dönüş yapabilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim
Amerika Vize Randevusu 2021
. Nurcan 09/05/21, 23:15 Cevabı Görüntüle
Amerika vize randevusu 2021 Ne zaman veriliyor? Yardımcı olur musunuz eylül ayında seyahat planlıyoruz eşimle yıllık iznimi denk getirdiğim takdir de işlemler ne kadar sürüyor ne yapmam gerekiyor. Başvurumu ne zaman yapmam lazım eşime ve oğluma ben sponsor olacağım. Oğlum 2 yaşında onun için de parmak izi alınacak mı ona hangi evrakları hazırlayacağım. Eşimde ben de çalışıyoruz randevuya aynı günler de mi gitmemiz gerek? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi günler
Amerika Vizesi için Gerekli Evraklar 2021
m. bahri 09/05/21, 15:40 Cevabı Görüntüle
Amerika vizesi için gerekli evraklar 2021 emekli öğretmenler için soru soracaktım Adım Ayşe öğretmenim kızım 4 yıl önce Amerika ya dil eğitimine gitti ve oradan ikamet izni var çalışıyor da Amerika vatandaşlığını da başvuru yapacak. Bende onu ziyarete gitmek istiyorum fakat yeşil pasaportumun süresi emekli olduğum için doldu. Bunun için ne yapmam gerek? Benden istenilen evrakları listeyle gönderir misiniz hangi konularda yardımcı oluyorsunuz? Schengen vizelerim de var ama hepsi yeşil pasaportta kaldı bunları da gösterirsek bir faydası olacak mı bize Kesin onay alır mıyım? 3 aylığına gidip geleceğim kısa sürede cevaplarsanız çok sevinirim. İyi günler dilerim iyi çalışmalar
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';