x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Transit Vize 2021

E. can 11/05/21, 19:51
Amerika transit vize 2021 yılı hakkında bilgi almak istiyorum. Ben dünya turu yapmak istiyorum schengen ülkelerine birçok kez gittim ve ortak Orta Doğu, Doğu Avrupa ve Kuzey Amerika ülkelerine Amerika üzerinden gitmek istiyorum. Herhangi başka ülkeye ya da Porto Riko gibi ülkelere gidebiliyor muyuz yalnızca Amerika da mı kalmamız gerekiyor. Vize kaç yıllık veriliyor ve başvuru işlemleri ne kadar sürüyor bilgi verebilir misiniz rica etsem. Evrak toparlamam için ek süre isteyeceğim çünkü pasaport başvurusu yapacağım daha. Evrakları mail olarak gönderebiliyor muyum ofise gelmem şart mı ya da kargo yapmam çünkü resmi evraklar teslim sırasında sorun yaşamak istemiyorum kısa zamanda bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. İyi günler
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba öncelikle bize ulaştığınız için çok teşekkür ederiz sorularınıza içtenlikle cevap vereceğimizden emin olabilirsiniz. Amerika vize Kanada için mümkündür. Fakat ada ülkelerine giderken kullanabilirsiniz. Schengen ülkesine vize aldıysanız 21 tane ülkeyi koşulsuz şartsız gezebilirsiniz Schengen dışındaki ülkeler için Kanada Amerika da dahil vize alıyorsunuz Transit vize olabilir. Ya da normal vize başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Kanada ya da Amerika uzun yıllar vize alabilirsiniz fakat dosyanızın uzman ellerle hazırlanması gerekiyor ret almamak çok önemlidir. Bunun içinde bizim arka planda her ülkeden sorumlu arkadaşlarımız var Hepsinin uzmanlığı farklı alanlarda bu yüzden rahatlıkla evraklarınızı teslim edebilirsiniz. Gerekli evrak listesi kargo yolu ile ya da mail yolu ile iletilebilir güvence verebiliriz çünkü kurumsal olarak anlaştığımız kargo firmamız da var rahatlıkla onlara teslim edebilirsiniz. Ya da hiç uğraşmam derseniz mail olarak atabilirsiniz Pdf olarak taranmış halde.

Transit Vize

Amerika ya Transit vize ya da geçiş için kullanacağınız herhangi bir vizede yardımcı olabiliriz. Pasaport başvurusu yaptıktan 2 gün sonra sonuçlanır hızlı bir şekilde biz sizinle iletişime geçtikten sonra evrak listeniz 15 saniye de mailinizde olmuş oluyor tüm bilgiye oradan ulaşabilirsiniz. Daha sonra karar verdiğiniz de evrakları bize eksiksiz teslim ettiğiniz sürece diğer tüm süreci bize bırakabilirsiniz. Amerika Transit vize için 2021 yılında prosedür aynıdır fakat malum covid 19 durumlarından ötürü aksaklık yaşanabilir fakat başvurunuzu etkileyen bir şey olmaz yine de başvurumuzu en doğru şekilde yapacağımızdan emin olabilirisiniz. Detaylı bilgiler ve sorularınız için web sayfamızı ziyaret edebilir danışmanınızı seçebilirsiniz.

 

Saygılarımla

Mine

amerika transit vize 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';