x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Vize Başvurusu 2021

G. atay 11/05/21, 19:51
Amerika Vize Başvurusu 2021 yılı için başvurular açık mı? Yardımcı olur musunuz Eşim ve ben başvuru yapmak istiyorum şirket sahibiyim aynı zaman da emekliyim okulları ve dil okulları gibi yerleri ziyaret edeceğiz oğlumuz için üniversiteyi bitirdi ikinci bir üniversite ya da yüksek lisans düşünüyor okul araştırmak istiyoruz. Birçok ülkeye vize aldım Amerika da istiyorum aynı zaman da eşim ve ben oğlumuz okul beğenir ise vatandaşlık alır ve orada kalır bizde rahat rahat seyahat etmek istiyoruz belirli aralıklarla duruma göre ev bile tutabiliriz yine de turistik seyahat mı gerekli vize kategorisi hangi sınıfa dahil oluyor bilgilendirirseniz sevinirim. Bir de evrak listesini rica edeceğim Kanada vizem var Amerika’dan almak benim işimi kolaylaştırır fakat eşim ve kızım için geçerli olmaz galiba bunların da kısa bilgilerini verirseniz çok sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba öncelikle bize ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. Amerika vizesi başvuru açık, tabii yardımcı olabiliriz. Seyahatinizle ilgili herhangi bir sınıflandırma ya da kategori sınırlaması yoktur Turistik vize ile seyahat edebilirisiniz beğendiğiniz okul ya da herhangi bir kurum olursa gerekli sürecinde takibini yapabiliriz. Genelde ilk vize başvurularında Kanada ya da İngiltere gibi ülkeleri önermiyoruz bu yüzden Amerika ya da herhangi bir schengen ülkesinden vize almanız önemli. Başvuru sırasında referans olabilir. Pasaport sürenizin uzunluğuna göre vize verildiği için 2 -5-10 yıla kadar vize alabilirsiniz. Bu vize süresi boyunca seyahatlerinizi belirli tarihlerde yapabilir rezervasyonlarınızı ya da kiralamalarınızı oluşturabilirsiniz.

Vize Başvuruları

Amerika Vizesine başvurmak artık daha kolay sadece gerekli evrak listesini temin ediyorsunuz ve size yönlendirilen vize başvuru formunu doldurup bizlere iletiyorsunuz geri kalan tüm işlemleri tüm şeffaflığı ile biz yapıyoruz. Randevunuzu alıp sisteme giriyoruz siz parmak izi vermek üzere konsolosluğa gidiyorsunuz. 8 ila 15 iş gününde sonuçlanıyor vizeleriniz. Konsolosluktan size pasaport talep maili gelir ve pasaportunuzu konsolosluğa iletebiliriz. Vizeli pasaportunuzu seçtiğiniz bir adrese dış operasyon sorumlumuz size getirmekle yükümlüdür ya da ofisimizi ziyaret edebilirisiniz pasaportunuzu almak için 

Amerika vize başvurusu 2021 yılının tüm detayları web sitemizde yer almaktadır rahatlıkla sitemizi ziyaret edebilir gerekli evrak listesine göz atabilirsiniz uzman ekibimiz sayesinde tüm vizelerinizi kaliteli bir şekilde ve ülkesinde uzman arkadaşlarımız hazırlıyor.

Saygılarımla

Mine  

amerika vize başvurusu 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';