x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Turist Vizesi 2021

m. saflam 10/05/21, 11:52
Amerika Turist Vizesi 2021 yılı için vize işlemleri devam ediyor mu? Üniversite son sınıftayım Amerika da bir dil okuluna gittim Kaplan a dilimi geliştirmek için. Geri döndüğüm de iş yerim bana ayrıcalık tanıyıp terfi hakkı tanıdı. Farklı şirket pozisyonlarına geçebildim. Bu dönemi ve boşluğu böyle doldurmak istiyorum Pandemi döneminde konsolosluk açık mı başvurular yapılıyor mu randevu alabilir miyiz tüm belgelerle başvurumu yapmak istiyorum. On yıllık vize alabiliyor muyum belki oradan oturum da alabilirim bu sürede beğenirsem kalırım da Yardımcı olur musunuz fiyatlar neler randevuya kendimiz mi gidiyoruz mülakatta İngilizce konuşuluyormuş önceden soruları öğrenebiliyor muyuz sizin bu konuda bir yaptırımınız var mı öğrenci olduğuma dair evrakları sunacağım ayrı olarak çalıştığım şirket evraklarını ileteceğim bana kısa zaman da dönüş yapabilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba bizlere ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. Size uzman ekibimizle yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz. Amerika turist vizesi 2021 ile ilgili tüm sorularınızı en doğru şekilde cevaplayacağız. Öncelikle sizin adınıza çok sevindik hayatta başarılar dileriz. Amerika ile ilgili malum durumdan ötürü Öğrenci vize başvuruları ve daha birçok vize kategorisi başvuruları askıya alınmıştı son seçimlerden sonra ve pandeminin zayıflamasından dolayı başvuruları tekrar açtılar fakat mülakat randevularını bekletiyorlar bu seferde, yapacağınız başvurunun bir sene sonrasına randevu alabiliyorsunuz başvuru esnasında aldığınız randevunun beş kere değişim hakkı vardır. Biz de ekip olarak bu süreci en zararsız şekilde atlatarak Öğrencilerin ve normal başvuru sahiplerinin vize formlarını doldurup işlemlerini gerçekleştiriyoruz alınabilecek en erken randevuyu alıyoruz. Randevuya gelmeyen oluyor iptal eden oluyor boşluk buldukça tarihleri kontrol ediyoruz ve değiştiriyoruz. Amerika turist vizesi sorularınız için de şöyle söyleyebiliriz; Normal şartlarda öğrencilere 5 ila 6 aylık vize veriliyor dil kursu ya da work and travel için. Oturum için farklı bir başvuru yapabilirsiniz. Belgelerinizin yanı sıra öğrenci belgeleriniz kabul mektuplarınızla başvuru yapabilirsiniz evrakları tarafımıza eksiksiz getirdiğiniz takdir de zamanınızı bu işe ayırmak da fayda var. Online olarak yapılan tüm işlemler de danışmanınızla sürekli iletişim halinde kalabilirsiniz.

 

Amerika vizesi

Amerika turistik vize ücreti maalesef böyle bir döneme geldi ama ekip olarak inanıyoruz ki bu günler geçecek. Başvurularınız ve tüm sorularınız için her ülke de uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz detaylı sorular için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz gerekli tüm işlemleri ve başvuru ile alakalı her şey ile ilgilenmekteyiz. Vize ücretleri her dönemde olduğu gibi aynı 160 dolar konsolosluk ücreti ödenmektedir. Online olarak ödenir Hizmet bedellerimiz size gönderilen teklif formların da en şeffaf şekilde yer alıyor. Bize ulaştığınız için çok teşekkür ederiz umarım sorularınıza yanıt bulmuşsunuzdur daha fazla bilgi için aşağıdaki numaralardan bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla

Mine

(212) 863 08 86 

amerika turist vizesi 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';