x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Hakkında Sorular & Yorumlar

Almanya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Almanya Vize Randevusu, Romanya
F. KARAKÖZ 04/01/19, 10:34 Cevabı Görüntüle
Merhaba
Ben Aslen Ağrı ikametliyim. Ama şu an Romanya'da öğrenci olarak bulunmakta ve eğitimimi sürdürmekteyim. Almanya için Schengen vize başvurusunda bulunacağım. Randevu alabilmem için Türkiye'ye mi gelmem gerekiyor yoksa başvuru için randevumu burdan alabilir miyim? Teşekkürler.
Almanya Randevu İşlemleri
S. Kalender 04/01/19, 10:28 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Almanya Konsolosluğundan randevu almaya çalışıyorum ama nereden alınacağını bulamadım. Almanya'ya turistik vize başvurusu yapmak istiyorum ilk kez yurtdışına çıkacağım bir turla değil kendi planıma göre gezmeyi düşünüyorum. Seyahatim Almanya'dan başlayıp Hollanda'da bitecek ve Türkiye'ye Hollanda üzerinden dönüş yapacağım. Bu durumda Almanya randevu işlemleri mi yapmalıyım? Vize randevumu hangi ülkeden almalıyım?
Almanya Vize Randevusu, Artvin
G. KALENDER 04/01/19, 10:24 Cevabı Görüntüle
Merhaba

Ailemle birlikte mayıs ortaları gibi Almanya'ya bir seyehatte bulunacağız. Vize başvurusu için randevumuzu nerden almamız gerekiyor. Vize işlemlerini şimdiden başlatabiliyor muyuz? Birde başvurumuzu buradan yapabilecek miyiz?
2020 Almanya Vize Ücretleri
B. Kızılçiçek 03/01/19, 08:45 Cevabı Görüntüle
Merhaba, önümüzdeki ay içerisinde Almanya'ya turistik bir seyahatte bulunacağım. İlk kez yurtdışına çıkacağım için vize işlemleri hakkında pek bilgim yok, arkadaşımın tavsiyesi üzerine size ulaşıyorum. 2020 Almanya vize ücretleri hakkında bilgi almak istiyorum. Bu vize ücretleri neleri kapsıyor örneğin siz de danışmanlık ücreti alıyor musunuz?
2020 Almanya Vize Başvuru Ücretleri
A. Kırkağaç 03/01/19, 08:41 Cevabı Görüntüle
Yozgat'ta bulunan kız kardeşimi kısa bir süreliğine evimizde misafir etmek istiyoruz. Almanya'da Berlin'de ikamet ediyoruz. Kız kardeşime davetiye göndermemiz gerekiyor mu? Kız kardeşim çalışmıyor babamlarla yaşıyor ben sponsor olabilir miyim? 3+1 evimiz var bir de banka kredi borcum var Almanya’da benim sponsorluğum kabul edilir mi? Uçak biletlerini filan ben alabilirim. Bir de 2020 Almanya vize başvuru ücretleri hakkında bilgi verirseniz seviniriz.
2020 Almanya Turistik Vizesi Gerekli Evraklar, Kars
M. TÜFEKÇİ 31/12/18, 09:23 Cevabı Görüntüle
Merhaba
Almanyaya turistik amaçlı bir seyahatte bulunmak istiyorum. Grekli evraklar konusunda bana yardımcı olur musunuz? Burada sigortalı çalışanım yanımda iki yaşında ki ufak kızımı da gçtürmek istiyorum. Onun için de hazırlanması gereken evrakları söyler misin lütfen . Teşekkürler
Almanya Aile Akraba Ziyareti Vizesi, Kırşehir
D. ÜSTÜNDAĞ 31/12/18, 09:17 Cevabı Görüntüle
Merhaba
Kız kardeşim beş senedir Almanya'da ikamet etmektedir. Ben ev hanımıyım. Bende uzun zamandan sonra onu ziyaret emek istiyorum . Ama ne yazık ki vize işlemlerime nereden başlayacağımı bilmiyorum. Konu hakkında yardımcı olur musunuz bana ? Gerekli evraklar konusunda yardımlarınızı rica edeceğim . Birde başvurumu buradan yapabilecek miyim?
2020 Almanya Turistik Vize Başvurusu, Hakkari
M. KOCAGÖZLER 31/12/18, 08:52 Cevabı Görüntüle
Merhaba
Hakkaride ikamet etmekteyim. Şubat ayında Almanyaya turistik bir seyahatte bulunacağım. Hakkaride hayvancılıkla uğraşmaktayım. Onun dışında farklı bir işten gelirim yoktur. Vize başvurumu nasıl yapacağım. Vize randevusunu nereden almamız gerekmektedir? İşlemlerimin hepsini Hakkari'den yapabilecek miyim?
2020 Almanya Aile Akraba Ziyareti Vizesi, Mardin
S. SEMERCİ 31/12/18, 08:48 Cevabı Görüntüle
Merhaba
Ailemle birlikte Mardin İlinde ikamet etmekteyim. Almanya ya aile akraba ziyaretinde bulunacağız. Orda bulunan ablamı ziyarette bulunacağız. Ben sigortalı çalışanım. Annemde ev hanımıdır. Randevuyu nasıl alabiliriz ? İşlemlerimizi nasıl yapacağız? Mardinden halledebilecek miyiz?
Almanya Vizesi Bayburt
E. SAKA 27/12/18, 10:36 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Bayburt'ta ikamet eden bir çiftçiyim. Yakın zamanda Almanya'ya seyahat etmek istiyorum. Almanya vizesi Bayburt'tan alabilir miyim? Bir de ne gibi evraklara ihtiyacım var? Davetiye olmadan seyahat edebiliyor muyum? Teşekkürler.
Almanya Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar
A. Dönmez 18/12/18, 07:57 Cevabı Görüntüle
İlgili kişilere,
Merhaba Mersin’den size ulaşıyorum. Mersin’de yaşayan küçük bir işletme sahibiyim. Çiçekçi dükkanı işletiyorum. Mayıs ayında Almanya’da yaşayan kız kardeşim Doğum yapacak. Yanına gitmek istiyorum. Ancak İnternetten edindiğim bilgilere göre her kişiden faaliyet belgesi, vergi levhası gibi bir sürü evrak isteniyor. Böyle belgelerim yok ne yapmalıyım? Sizce bana vize çıkar mı? Bu evraklar olmadan Almanya vizesi alamaz mıyım? Sorularıma geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum.
Almanya Emekliler İçin Ziyaret Vizesi
S. MENGÜÇ 11/12/18, 08:50 Cevabı Görüntüle
Merhaba

Eşimle birlikte Almanya da yaklaşık 10 yıldır yaşayan kardeşimi ziyaret etmek istiyoruz.Eşim ev hanımıdır ben de emekliyim. Eşim benim üzerimden sigortadan yararlanmaktadır. Giderken birde yanımızda küçük bir torunumuz olacak. Onu da götürmek istiyoruz. Ama hangi belgeleri sunmamız konusunda çok net değiliz. Benim emekliliğim üzerimden sunacağım evraklar var ama eşim ve torunum için ne yapmamız gerektiğini bilmiyorum. Eşim ve torunum için Almanya'yı ziyaret ederken onlar için hangi evrakları sunmamız gerekmektedir?.Torunumun yanınında anne ve babası olmayacağından onun için ayrıca evrak sunmamız gerekiyor?Almanya için durumumuzu referans alarak hazırlamamız gereken evraklar konusunda bizi aydınlatırsanız çok sevineceğiz .Teşekkürler
Almanya Vizesi Adana Başvuru Merkezi
K. BAŞBUĞ 10/12/18, 09:34 Cevabı Görüntüle
Merhaba Adana'nın Pozantı ilçesinde yaşıyorum. Almanya vizesi Adana vize başvuru merkezi iletişim bilgilerini gönderir misiniz? Kız arkadaşım Almanya'da bir tekstil firmasında çalışıyor. Kendisi de Alman vatandaşı olur. Bana bir davetiye göndermek istiyor ama neyi nasıl yapacağımızı bilmiyoruz. Bu davetiye nereden temin ediliyor? Kişinin kendi yazdığı bir davetiye mi olacak bu? Oraya bir ziyarette bulunmam için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? İlla oradaki kişinin bana bir davetiye mi göndermesi gerekiyor? Bana gerekli davetiye geldikten sonra başvurumu Adana'da yapabiliyor muyum? Konu hakkında yardımlarınız rica eder iyi günler dilerim.
Çalışmayanlar İçin Almanya Vizesi
M. Güllü 20/11/18, 01:56 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben 2019 yılında üniversiteden mezun oldum. KPSS için hazırlık aşamasındayım, bu yaz sınavdan sonra Almanya'ya gitmek istiyorum. Annemle babam ayrı, babamdan nafaka parası alıyorum, bankada bir miktar birikmişim var yine de annem bana sponsor olmak zorunda mı? Çalışmayanlar için Almanya vizesi başvurularında kişinin kendi bankası yeterli değil mi? Hangi evraklarla başvuru yapmalıyım?


Almanya vize başvurusunda ret aldıktan sonra ne yapabilirim?
C. Özüak 16/11/18, 10:35 Cevabı Görüntüle
Gaziantep’ten Almanya Vize başvurusunda bulundum ve ret aldım. Şu an ne yapabilirim? Tüm belgelerim tamdı ve başvuruda herhangi bir sorun yaşamamıştım.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';