x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

2020 Almanya Vize Ücretleri

B. Kızılçiçek 03/01/19, 08:45
Merhaba, önümüzdeki ay içerisinde Almanya'ya turistik bir seyahatte bulunacağım. İlk kez yurtdışına çıkacağım için vize işlemleri hakkında pek bilgim yok, arkadaşımın tavsiyesi üzerine size ulaşıyorum. 2020 Almanya vize ücretleri hakkında bilgi almak istiyorum. Bu vize ücretleri neleri kapsıyor örneğin siz de danışmanlık ücreti alıyor musunuz?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Sorularınıza yanıt bulamadığınız veya cevaplayamadığımızı düşündüğünüz kısım olursa lütfen bizi bilgilendirmeyi, geri dönüş yapmayı unutmayınız.

Sayın ilgili, Almanya için vize başvurusu yaparken Almanya Konsolosluğu Konsolosluk Ofisi'nin ve konsolosluğun yetkilendirdiği başvuru merkezinin belirlediği vize harçlarını ödemekle yükümlüsünüzdür.  Yetişkinler için ödenmesi gereken toplam tutar konsolosluk tarafından belirlenen ücretlere minimum tutar 110 €'dur. Bu ücretin sadece resmi vize harcınız olduğunu unutmayınız. EAGVS'den danışmanlık almak isterseniz Schengen vize başvuruları danışmanlık bedelimiz 40 €'dur.

Almanya vize başvurusu için yatırılan bu harç bedeli vize başvurusunun olumsuz sonuçlanması durumunda başvuru sahibine geri ödenmez. Vize harcı için ödediğiniz 80 € dışında danışmanlık ücreti, biyometri işlemi, aracı kurum hizmet bedelleri, kargo masrafları gibi ücretler yatırılacak olan vize harcının dışındaki ödemelere girmektedir. Harç dışında yapacağınız ödemelerle birlikte toplam vize masrafınız 150 € gibi bir rakamı bulacaktır.

Euroasia GVS web sayfamızdan gerekli tüm bilgileri bulabileceğinizi unutmayınız. Ayrıca dilediğiniz zaman müşteri temsilcilerimizi arayarak en detaylı ve en güncel Almanya vize fiyatları bilgilerini de bulabileceğinizi unutmayınız. Almanya Schengen vize ücreti; vize kategorisine ve ülkede kalış süresine göre de farklılık gösterebilir. Bu yüzden fiyatlandırmada farklılıklar olabilecektir.

Eğer 25.09.2014 tarihinden sonra Schengen bölgesine dahil herhangi bir ülke üzerinden vize başvurusunda bulunduysanız başvurunuz sırasında sizden bir parmak izi alınmıştır. Sisteme kayıtlı parmak iziniz olduğu için bundan sonra ki Schengen'e üye devletlere ekstrem bir durum olmadıkça yapacağınız vize başvurularında parmak izi vermenize gerek olmadan vize başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvurunuzu firmamız aracılığıyla gelmenize gerek kalmadan yapabileceğinizi hatırlatmak isteriz. 2020 Almanya vize ücretleri için Euroasia GVS'ye ulaşabilir detaylı ve güncel bilgileri edinebilirsiniz. Euroasia GVS ailesi olarak mutlu yarınlar dileriz.

Abdullah Tunç/+90 (212) 963 01 38

Almanya vize ücreti 2020

Ş. Kurtcebe 30/03/20, 16:19

Bu yaz Almanya’da gitmeyi planlıyorum. Ben Fransa vatandaşıyım, eşim Türk vatandaşı şirketi var, seyahatimiz 2 haftalık olacak ve Fransa’yı da ziyaret edeceğiz. Eşim 2020 Almanya vize ücretleri ödemesi yapacak mı? Benim vatandaşlığım eşimin vize ücretlerini etkiler mi? Eşimin vize başvurusunda hangi aşamaları izlemeliyiz?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 30/03/20, 16:20

Merhaba,
12 yaşından büyük bordo pasaportlu Türk vatandaşları Almanya vize başvurularında vize harcına tabidir. Ancak AB vatandaşı ile evli olan kişiler vize başvurusunda evliliğini ispatlayan aile cüzdanı, nüfus müdürlüğünden evlenme kayıt örneği gibi belgeleri sunarak vize harcından muaf olabilmektedir. Harç muafiyeti kesin bir karar değildir. Başvuruda evraklarınız incelenip vize harcı ödenmesi gerektiğine de hükmedebilir. Bu nedenle vize başvurusunda 2020 Almanya vize ücretleri kalemlerinden 80 Euro Konsolosluk harcının da bulundurulması tavsiye edilir. Ayrıca başvuru merkezi koordinasyon bedeli ise 6 yaşından büyük her başvuranın ödemesi gereken bir ücrettir. Vize ücretleri, konsolosluk harcı, başvuru merkezi bedeli, seyahat sigortası bedeli ve EAGVS danışmanlık ücretlerini kapsar.

Nazlı Daştan

E.M. 05/08/20, 11:10

Merhaba, vize ücreti sayfanızı inceledim, Almanya vize başvurusu yapmak istediğimizde ödememiz gereken toplam ücreti tam olarak anlayamadım. Ben hangi hizmetleri zorunlu olarak almalıyım hangileri seçenekli? Örneğin tercüme edilmesi gereken çok evrak oluyor mu ve ben tercüme ettirip size getirebilir miyim? 2020 Almanya vize ücretleri minimum ve maksimum ne kadardır? Yardımcı olursanız sevinirim. 

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 05/08/20, 11:24

Merhaba, Almanya vize ücretleri ve ek hizmetler sayfamızda belirtilen bilgiler Almanya Konsolosluğu tarafından yayınlanan yasal vize harcı, başvuru merkezi ücreti ve EAGVS danışmanlık ücretlerini gösterir. Almanya vize fiyatları EAGVS danışmanlık kapsamında aldığınız hizmetleri, Konsolosluk harcı ve başvuru merkezi koordinasyon bedelini içermektedir. Ayrıca ek ücretler, EAGVS ve Almanya Konsolosluğu tarafından sunulan ek hizmetleri ifade etmektedir. Konsolosluk harcı 2020 yılında 80 Euro, başvuru merkezi ücreti 25 Euro karşılığı Türk Lirası, standart EAGVS danışmanlığı ise 30 Euro'dur. Ek olarak talep edilen hizmetlere göre ise toplamdaki 2020 Almanya vize ücretleri değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı bilgi için EAGVS müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilir ücretsiz bilgi desteği talep edebilirsiniz. 

Nazlı Daştan

2020 Almanya vize ücretleri

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';