x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

2020 Almanya Vize Başvuru Ücretleri

A. Kırkağaç 03/01/19, 08:41
Yozgat'ta bulunan kız kardeşimi kısa bir süreliğine evimizde misafir etmek istiyoruz. Almanya'da Berlin'de ikamet ediyoruz. Kız kardeşime davetiye göndermemiz gerekiyor mu? Kız kardeşim çalışmıyor babamlarla yaşıyor ben sponsor olabilir miyim? 3+1 evimiz var bir de banka kredi borcum var Almanya’da benim sponsorluğum kabul edilir mi? Uçak biletlerini filan ben alabilirim. Bir de 2020 Almanya vize başvuru ücretleri hakkında bilgi verirseniz seviniriz.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba,
Almanya Schengen vizesi başvurularında çalışmayan kişiler için sponsorluk vizenin onaylanması için hayati öneme sahiptir. Vize değerlendirmesinde en önemli değerlendirme unsurlarından biri kişinin Almanya’dan ülkesine döneceğine dair inanç oluşturması bir diğeri ise seyahatini karşılayacak finansal gücün ispatlanmasıdır. Vize başvurusu sadece evrak sunarak yapılan bir prosedür değildir, vize dosyasının kişinin bilgileri dahilinde etraflıca incelenmesi ve red ihtimallerinin azaltılması profesyonel deneyim gerektirir. EAGVS yıllara dayanan profesyonel danışmanlık tecrübesi ile vize başvurusunda evrak sunmaktan daha fazlasını sunmaktadır. Almanya vizesi ücretleri, gerekli evraklar, dikkat edilmesi gerekenler gibi sürekli güncellenen bilgilerin takibini yapan EAGVS vize danışmanları sayesinde vize başvurunuz şansa kalmaz.  

Sponsorluk şartlarının başında ise başvuru sahibinin Almanya seyahatini karşılayacak kadar finansal kanıtın sunulması gelir. Siz başvuru sahibinin abisi olarak sponsor olabilirsiniz. Yeterli maddi gücün ispatı için Almanya’daki iş yerinizden çalışma evrakları ve banka hesap dökümünüzü de belediye onaylı davetiye ile göndermeniz gerekir. Göndereceğiniz banka hesap dökümü ve çalışma evrakları güncel olmalıdır. Banka kredi borcunuzun yaratacağı avantaj veya dezavantaja ancak gönderdiğiniz evraklarla birlikte incelenerek karar verilebilir. Bunun yanında kardeşinizin ödeyeceği Almanya vizesi ücretleri ise 80 Euro Konsolosluk harcı, 193 TL başvuru merkezi bedeli, seyahat sigortası ücreti (kalacağı gün sayısına göre poliçe bedeli değişir) ve 40 Euro da vize danışmanlık bedelidir. Danışmanlık bedeli, başvuru formunun doldurulması, evrak kontrolü, randevu alımı, randevuda başvurana eşlik edilmesi ve başvurunun yapılması, pasaport takibi ve gönderimini kapsamaktadır.

Belirtilen 2020 Almanya vize başvuru ücretleri 12 yaşından büyük Türk vatandaşları için geçerli ücretlerdir. Danışmanınızla yapacağınız görüşmede ayrıntılı bilgi talep edebilirsiniz.

Nazlı Daştan

E. Karagün 30/03/20, 14:05

2018 yılında Almanya’dan bir vize almıştım yine sizin aracılığınız ile bildiğim kadarıyla tekrar başvuruda şahsen gelmeme gerek yok. Evraklarımı size göndererek süreci sizinle tamamlamak istiyorum. Şahsen gelmeyeceğim için 2020 Almanya vize başvuru ücretleri içinde olan başvuru merkezi bedelinden muaf olur muyum? Sonuçta biometri hizmeti almayacağım.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 30/03/20, 14:07

Merhaba,
Almanya vize başvurularında son 3 yıl içinde herhangi bir Schengen vizesi başvurusu yapmış olan kişiler sonraki vize başvurusunda şahsen gelme zorunluluğundan muaftır. Ancak bu muafiyet yalnızca biometrik veri muafiyetidir başvurunuz EAGVS müşteri temsilcileri tarafından yine aracı başvuru merkezinde yapılacaktır. Başvuru merkezi Konsolosluğun yetkilendirdiği ve ücret karşılığında hizmet sunan bir kuruluştur. Vize başvurunuz sırasında biometri verinizi yeniden vermekten muaf olsanız da başvuru merkezi koordinasyon bedelinden yani 2020 Almanya vize başvuru ücretleri kalemlerinden muaf değilsiniz. Bunun yanında eski Schengen veya herhangi bir ülkeden vizelerini de EAGVS aracılığı ile almış olan kişiler için vize danışmanlık ücretlerimizde indirim uygulanır. İletişim 02129630138

Nazlı Daştan

S.D. 05/08/20, 10:05

Merhaba, vize ücretleri sayfanızda danışmanlık bedelini ve konsolosluk ücretlerini ayrıntılı olarak yazmışsınız, öncelikle teşekkür ederim. Benim sorum şu; Almanya'ya gitmek niyeti ile Halkbankasından seyahat sağlık sigortası yaptırmıştım bir yıllıktı. Şimdi yeniden vize başvurusu yapmak istediğimde bu sigortayı kullanabilir miyim yoksa 2020 Almanya vize ücretleri sayfasındaki seyahat sigortası bedelini de ödemek zorunda mıyım?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 05/08/20, 10:18

Merhaba, seyahat sağlık sigortası, vize başvurusu sırasında Konsolosluğa sunulması gereken zorunlu bir belgedir. Seyahat sağlık sigortası, sigorta acentalarından alınabildiği gibi bankalardan da alınabilir. Almanya vize başvurusunda sunulan seyahat sigortasının kişinin seyahat tarihlerini kapsaması öncelikli gerekliliklerdendir. Almanya schengen vizesi ücreti ödemesinin de yapıldığı Almanya vize randevu gününde görevli memurlar seyahat sigortanızın geçerli olduğunu dosyanızdaki evraklarla karşılaştırarak teyit ederse, mevcut sigortanızı elbette kullanabilirsiniz. Ayrıca seyahat sigortanızın tüm Schengen ülkelerinde geçerli olarak düzenlenmiş olması gerekir. Örneğin yurtiçi seyahat sağlık sigortası olarak düzenlenmiş belgeler vize başvurusunda geçerli değildir. 2020 Almanya vize başvuru ücretleri hakkında detaylı bilgi ve başvuru için 02129633004 numaralı hattımızı arayabilirsiniz. 

Nazlı Daştan

Almanya vize ücretleri

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';