x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

2020 Almanya Vize Randevusu

İ. Bilge 07/01/19, 16:58
Merhaba, Almanya ticari vizeye ihtiyacımız vardı geçen yıl şirket olarak kendimiz başvurmaya çalıştık ancak vize randevu gününe kadar evrakları hazırlayıp yetiştiremedik ve nitekim çok önemli bir toplantıyı kaçırdık. 2020 Almanya vize randevusu nereden alınıyor? Bu yıl tekrar aynı şirketle görüşmemiz var ve yine aynı hatayı yapmak istemediğimizden sizden yardım almak istiyoruz, bazı esnaf arkadaşlarımızın sizden hizmet aldığını duyduk. Randevuyu biz alıp size evrak mı gönderiyoruz? Çok karışık bir süreç lütfen yardımcı olur musunuz? Ne zaman randevu almalıyız? Teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba,
Vize başvurularında en sık yapılan hatalardan biri vize evraklarının tamamlanmadan en yakın tarihte vize randevusu almaktır. Vize randevusu, seyahat amacına ve kişinin bilgilerine göre evrak listesinin belirlenmesinin ardından alınması gereken bir aşamadır. Bu aşamada EAGVS müşteri temsilcileriniz tam destek sunmaktadır ve randevunuzu da gecikmeden seyahat tarihinize uygun olarak almaktadır. Müşteri temsilcinizin sizden istediği evrakları göndermeniz vize başvuru işleminizi başlatmanız için yeterlidir. Randevu alma, form doldurma, dosyanın eksiklerinin tamamlanması, başvurunun yapılması ve pasaport takibi müşteri temsilcinizin sorumluluğundadır. Vize randevusu Almanya Konsolosluğu vize randevu işlemleri için yetkilendirdiği aracı başvuru merkezinden alınır. EAGVS vize danışmanlık hizmeti verir ancak vize başvurusu kabul etmez.

Vize başvurularını kabul eden aracı başvuru merkezinde ise yalnız başvuruda evraklarınız kabul edilir ve herhangi bir vize danışmanlığı yapılmaz. Vize başvuru süreci başvuran kişi, EAGVS danışmanlık, başvuru merkezi ve Konsolosluktan oluşan katmanlı bir süreçtir. Burada vize onayınıza giden en önemli aşama vize danışmanlığıdır. Danışmanınız sizin için seyahatinizi geciktirmeyecek tarihte vize randevunuzu oluşturur, eksiksiz ve hatasız bir başvuru dosyası hazırlar, randevu gününde başvuru merkezinde size eşlik eder ve Konsolosluğun vize değerlendirme süreci sonunda pasaportunuzu alarak dilediğiniz adrese teslim eder. Nitekim Almanya başvuru merkezi randevusu ile alınan vize başvuru süreciniz, vize değerlendirmesi sonunda pasaportun teslim alınması ile sona erer.

2020 Almanya vize randevusu ve başvuru işlemleriniz seyahat tarihinden 6 ay önceye kadar yapılabilmektedir. Başvuru sürecinizi başlatmak için EAGVS müşteri temsilcileri ile görüşebilirsiniz.

Nazlı Daştan

2020 Almanya vize randevusu

B. Kolcu 30/03/20, 15:12

Almanya’daki kuzenlerimin yanına gitmek için randevu aldım, çalışan kişilere göre evrak da hazırladım, randevu günü başvuru merkezine gittiğimde evraklarımda bir sürü eksiklik çıktığı için başvurum kabul edilmedi yeniden 2020 Almanya vize randevusu alarak başvuru yapacakmışım. Yine şahsen gitmem gerekir mi sizin aracılığınızla başvurabilir miyim?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 30/03/20, 15:13

Merhaba,
Vize randevusu almak başvuru için yeterli değildir. Vize başvurusu evrakların hazırlanması, randevunun alınması, randevu günü başvuru merkezinde parmak izi verilmesi ve ödemelerin yapılması süreçlerini içerir. İlk başarısız başvurunuzda dosyanız kabul edilmediği için parmak izi verileriniz alınmamıştır. Dolayısıyla yeniden alınan 2020 Almanya vize randevusu sırasında şahsen bulunmanız gerekir. Başvurudan önce EAGVS müşteri temsilcileri ile irtibata geçerek gerekli evraklar size belirtilir. Gerekli evrakları sizden alan danışmanınız sizin adınıza randevu alır ve randevu gününe kadar dosyanızı tamamlar. Seyahat amacına uygun olmayan yanlış evrak verilmesi veya evrakta eksiklik olması başvurunuzun kabul edilmemesine yol açar. Profesyonel vize danışmanlığı size zamandan ve paradan tasarruf sağlar.

Nazlı Daştan

Almanya vize randevu işlemi

K. B. 05/08/20, 10:41

Merhaba, ben randevu merkezinden öncelikli sıra numarası aldım. Almanya'daki kardeşimi ziyarete gitmek istiyordum sonra sınırlar kapatıldı gidemedim. Her şey normale döndüğünde hemen vizemi alabilmek için aldığım sıra numarasını ne zaman kullanabilirim anlamadım ben bu sistemden bir şey? 2020 Almanya vize randevusu almak için bir yanlış mı yaptım bilemiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 05/08/20, 11:02

Merhaba, öncelikli sıra numarası Covid-19 nedeni ile kapatılan randevu ve vize sistemlerinin, yeniden sistem açılması ve vize randevularının başlaması halinde yığılmayı önlemek amaçlı yapılan bir uygulamadır. Almanya Konsolosluğu vize randevu sisteminde geçici süre ile öncelikli sıra numarası alma imkanı sağlamıştır. Ancak bu sıra numarası ile ne zaman vize başvurusu yapılacağı, Almanya'nın yeniden vize başvurularını kabul etmesiyle belli olacaktır. Şu an için  EAGVS instagram hesabımızı takip ederek güncel Konsolosluk ve vize haberlerini takip edebilirsiniz. Ayrıca vize başvuruları ve 2020 Almanya vize randevusu almak için 02129633004 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. 

Nazlı Daştan

Almanya vize randevusu

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';