x
Türkiye

Vize İşlemleri

Türkiye

Türkiye Hakkında Sorular & Yorumlar

Türkiye ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Aile İkameti İzni
H. E 27/10/20, 10:55 Cevabı Görüntüle
Merhaba, benim Rus uyruklu babadan olma bir çocuğum var. Türk vatandaşı erkek ile evlendim. Rus uyruklu çocuğuma Türk eşim üzerinden aile ikamet izni alabilir miyim? Ve sizinle çalışmak istersek bize ne gibi hizmetler sağlayabilirsiniz?
Şartlı Giriş Sonrası İkamet İzni
asd 22/10/20, 17:42 Cevabı Görüntüle
Merhaba, benim Rusya uyruklu kız arkadaşım var ve evlenmek istiyoruz. Türkiye’ye daha önce şartlı giriş yaptı ancak zamanı içinde başvuru yapmadığımdan ikamet izni alamadı. Sizi danışmanlık firması olarak önerdiler ve sorun çözmekte uzman olduğunuzu duyduk. Bize bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz?
İkamet Başvurusu Son Tarihini Kaçırmak
asd 22/10/20, 17:32 Cevabı Görüntüle
Merhaba Dubai’de yaşayan Filipinli Bakıcımızı Türkiye’ye turist vizesiyle getirdik ancak vize süresine dikkat etmediğimiz için ikamet izni başvuru süresini kaçırdık. Bu durumda ikamet izni veya çalışma izni almamız mümkün müdür?
Yanlış İkamet Başvurusu
asd 22/10/20, 17:26 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Özbekistan uyrukluyum. İzmir Göç İdaresi’nden başvurumu erkek arkadaşım yaptı ama yanlış yapmış ve mağdur durumdayım. Randevu tarihim henüz gelmedi. Harçları nereye ve ne kadar ödemem lazım? Sigortam da yok, siz bu evrakları ve bu işlemleri benim adıma yapabilir misiniz? Yanlış ikamet başvurusu konusunda yardımlarınızı rica ederim.
İkamet Randevusu Kaçırma
asd 22/10/20, 17:20 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Antalya Göç İdaresi’ne ikamet izni için başvuru yaptırdım ancak randevu tarihimi kaçırdım ve dosyam işleme alınmadı. Yeni bir başvuru yapmam için neler yapmam gerekir ve sizinle ilerlersek bana ne gibi hizmetler sağlayabilirsiniz?
İkamet Randevusu Beklerken Acil Çıkış
asd 22/10/20, 17:15 Cevabı Görüntüle
Ben İkamet iznine vize muafiyet süremin son gününde başvurdum. Randevu tarihim çok ileri bir tarihe verildi. Ancak benim acil ülkeden çıkış yapmam gerekiyor. Çıkış yapabilir miyim? Çıkış yaparsam başvurum yanar mı? Tekrar Türkiye’ye gelebilir miyim?
Türkiye Oturma İzni
asd 22/10/20, 17:04 Cevabı Görüntüle
Merhaba, benim sorum Türkiye oturma izni ile ilgili. kız arkadaşım Rusya’dan başka babadan olma çocuğu ile Türkiye’ye gelecek. İkisine de Kısa Dönem İkamet İzni almak istiyorum. Bu konu hakkında bilgiler verip hizmetlerinizin kapsamını da açıklayabilir misiniz?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';