x
Türkiye

Vize İşlemleri

Türkiye

Türkiye Hakkında Sorular & Yorumlar

Türkiye ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Özbekistan’a Cenaze Nasıl Gönderilir?
Ş. T. 18/01/21, 17:34 Cevabı Görüntüle
Kolay gelsin Özbekistan’a cenaze nasıl gönderilir acaba. Benim babam Türkiye’de vefat etti. Yaklaşık 3 yıldır burada yaşıyoruz. Cenazesini Özbekistan’a göndermek istiyoruz ama tam olarak işlemleri bilmiyoruz. Kardeşim ve ben ilgileneceğiz. Bizleri acil bilgilendirir misiniz?
Türkiye vize başvuru formu nereden alınır
N. L. 15/01/21, 11:58 Cevabı Görüntüle
Merhaba Filipinler vatandaşı için Türkiye vize başvuru formu nereden alınır acaba. Nişanlım Filipinler vatandaşı Türkiye’ye geldiği zaman evleneceğiz. Bunun için de vize alması gerekiyormuş. İnternette konsolosluğa başvurması gerektiği yazıyordu. Başvururken form gerekiyormuş bunu nereden alabiliriz acaba ve nasıl doldurulması gerekiyor? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
İngiltere’ye Cenaze Nakli Nasıl Yapılır?
Kennedy 14/01/21, 22:46 Cevabı Görüntüle
Ben İngiltere’ye cenaze nakli nasıl yapılır? Onu öğrenmek istiyorum. Türkiye’de 5 yıldır yaşıyorum. Kız kardeşim de emekli olduktan sonra buraya geldi. 1 yıldır o da Türkiye’de yaşıyordu. Son iki aydır hastanede tedavi görüyordu. Bu akşam vefat etti. Cenazesini İngiltere’ye göndermek istiyorum. Annem İngiltere’de dini tören yapılarak gömülmesini istiyor. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Hangi evraklar gerekli nakil işlemi için? Kardeşimin cenazesini İngiltere’ye nasıl gönderebilirim?
Türkiye Vize Reddi İtirazı
Arzu 12/01/21, 17:25 Cevabı Görüntüle
Merhaba Türkiye vize reddi itirazı nasıl yapılır? bunu öğrenmek istiyorum Erkek arkadaşım Çin vatandaşı Türkiye’ye gelmek için turistik vize başvurusunda bulundu. Ama vize başvurusunu reddettiler. Konsolosluk herhangi bir sebepte söylemedi. Ben buradan vize davet mektubu da göndermiştim. Kendisinden banka hesap özeti istediler acaba bankadaki para mı az bulundu? İtiraz için ne yapmamız gerekiyor? Bu konuda bize yardımcı olursanız çok seviniriz.
Türkiye ticari vize başvurusu
Ekrem 25/12/20, 11:57 Cevabı Görüntüle
Kolay gelsin Türkiye ticari vize başvurusu hakkında soru sormak istiyorum. Biz istanbul’da yurt dışına deri ihraç eden bir firmayız. Pakistan vatandaşı iş ortağımız için Türkiye’ye giriş vizesi almak istiyorum. Birkaç yere sordum elektronik vize alabilir dediler ama ön koşulları sağlamadığı için e-Vize başvurusu yapamıyoruz. Büyükelçiliğe ticari vize için başvuru yapmamız gerekiyormuş kendisi burada toplantı için 4 gün kalacak bu konu için bizlere yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.
Erasmus için öğrenci vizesi
Gülistan 24/12/20, 23:37 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Erasmus için öğrenci vizesi ile Türkiye’ye geleceğim. Türkmenistan vatandaşıyım ve orada yaşıyorum. Türkiye’den Erasmus için nasıl vize alacağımı bilmiyorum. Türkiye öğrenci vizesi için bana yardımcı olursanız çok sevinirim Teşekkürler
Turistik vize başvuruları
kemal 24/12/20, 23:17 Cevabı Görüntüle
Merhaba turistik vize başvuruları hakkında bilgi almak için yazıyorum. Benim kız arkadaşım Filipinler vatandaşı. Şu an aynı şekilde orada ikamet ediyor. Türkiye’ye benim yanıma gelmesi için vize almak istiyoruz. Ama başvuruyu nasıl yapacağımızı hangi evrakların gereli olduğunu bilmiyoruz. Bizlere yardımcı olursanız çok mutlu oluruz. Neredeyse 6 aydır görüşemiyoruz. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Elektronik Vize Başvurusundaki Yanlışlık Nasıl Düzeltilir
Müge 24/12/20, 08:06 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben size Elektronik vize başvurusundaki yanlışlık nasıl düzeltilir sorusunu soracaktım. Endonezya vatandaşı bir arkadaşım var. Türkiye’ye gelecek ve benim yanımda kalacak internet üzerinden araştırma yaparken sitenizi buldum ve yazılanlardan yola çıkarak e vize başvurusunu onun adına ben yaptım. Fakat başvuru yaparken kişisel bilgileri alanında anne ve baba adını yanlış yazmışım. Düzeltmek için ne yapmam gerekiyor. Düzeltemiyorsak ödediğim vize harcını geri alabilir miyim? Yeni başvuru yapacaksak Türkiye e-Vize işlemleri için sizinle çalışmak istiyorum. Bir de vize süresi kadar Türkiye’ye giriş çıkış yapabiliyor mu? geldiği zaman 2 gün için ülkesine tekrar dönüş yapması gerekiyor sonrasında Türkiye’ye tekrar giriş yapabilir mi ? Sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olurum teşekkürler.
Türkiye turistik vizesi ne kadar sürede çıkar
Hamid 18/12/20, 15:43 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Afganistan vatandaşıyım Türkiye turistik vizesi kaç günde çıkar işlemleri nasıl yapabiliriz bunları öğrenmek istiyorum. Türkiye’de çalışma izni ile bulunuyorum. Benim annem babam ve kardeşlerim Afganistan’da yaşıyorlar. Türkiye’ye kısa süreli olarak gelmek istiyorlar. Bir de sadece babam adına başvuru yapılsa diğer aile fertleri onun başvurusu ile Türkiye’ye gelebilir mi? kolay gelsin.
Türkiye turistik vizesi nedir
Tekin 18/12/20, 15:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba Türkiye turistik vizesi nedir bilmiyorum. Bu konu hakkında soru soracaktım. Mısır vatandaşı bir kız arkadaşım var. Kendisi ile Türkiye’de evlenmek istiyoruz. Konsolosluğa turistik vizesi için başvuru yapacağız. Acaba turistik vize ile gelse Türkiye’de evlilik yapabilir miyiz? Turistik vize alımı konusunda bizi bilgilendirir misiniz tam olarak ne yapmamız gerekli? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Türkiye e-Vize İşlemleri Nasıl Yapılır?
Sinan 18/12/20, 14:38 Cevabı Görüntüle
Merhaba iyi çalışmalar ben Türkiye e-Vize İşlemleri Nasıl Yapılır merak ediyorum. İki sene önce yüksek lisans için Kanada’ya gitmiştim. Orada yaşayan Kanada vatandaşı bir arkadaşım. Kendisi Türkiye’ye gelmek istiyor. Burada 2 ay boyunca benim yanımda kalacak. Sitenizdeki yazıyı okudum. Kanada vatandaşlarının konsolosluklara başvurmadan internet üzerinden vize alabildiğini öğrendim. Şimdi tam olarak bizim ne yapmamız gerekiyor. vize alabilmek için yardımcı olursanız çok sevinirim kolay gelsin.
Birden Fazla Taşınmaz ile Türk Vatandaşlığı
Ali 11/12/20, 11:15 Cevabı Görüntüle
Merhabalar ismim Ali. ben İran vatandaşıyım. Gayrimenkul yatırımı yoluyla Türk Vatandaşlığı konusunda danışacağım. Türkiye’de 250 bin dolarlık taşınmaz almak ve vatandaş olmak istiyorum ama bazı sorularım var. Acaba bu parayla kaç tane ev satın alabiliyorum? Yani demek istediğim kaç tane mülkün toplamı 250 bin dolar değerinde olmalıdır? Tek bir taşınmaz ile bu tutarı yakalayamıyorum, daha doğrusu niyetim 2 ayrı türde mülk elde etmek. Eğer kanunlar izin veriyorsa farklı şehirlerden olabilir mi? Benim isteğim İstanbul’dan bir daire almak, yanında da Ayvalık'tan arsa almak, bu ikisinin toplamında 250.000 Amerikan Doları tutarı bulursam vatandaşlık alabiliyor muyum? Teşekkür ederim.
Aile İkamet İznine Başvuru Süresi
B. K 27/10/20, 12:35 Cevabı Görüntüle
Merhaba, aile ikamet iznine başvuru süresi geçmiş galiba. Eşimin 90 günlük vize muafiyeti süresini doldurmuşuz. Bunu bilmeden başvuru yapmışız ve ret geldi. Giriş çıkış yapması gerektiği söylendi. Ancak ret üzerinden 1 yıl geçti ve eşim hala kaçak durumda. Neler yapabiliriz, zor durumdayız, sizin bu işlerde ve sorun çözmede uzman olduğunuzu duyduk. Lütfen Bize yardım edebilir misiniz?
Aile İkamet İzni Başvurusu
İ.O 27/10/20, 12:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba, benim eşim Türk İzmir Göç İdaresi’ne aile ikamet izni başvurusu yaptığını söyledi ama beni kandırmış. Ve beni de terk edip gitti ve boşanma davası açtı. Ukrayna vatandaşıyım, bu konuda ne yapabilirim? Daha önce Ukraynalı bir arkadaşım başvurusunu size yaptırmış ve çok memnun kalmış. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Aile Oturum İzni
D.S 27/10/20, 11:22 Cevabı Görüntüle
Aile oturum izni almak için ben eşim için kendim başvurdum ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Göç İdaresi bizden ek olarak bir sürü evrak istedi ama veremedik çünkü benim işim ve sigortam yok. Ayrıca bankada param da yok. Anne ve babamın evinde yaşıyoruz. Baba parasını gelir olarak kabul etmediler ne yapabilirim?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';