x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Hakkında Sorular & Yorumlar

Rusya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Rusya Vizesi Başvurusu
S.M 20/10/23, 16:27 Cevabı Görüntüle
Merhaba kolay gelsin yeni yılı kutlamak için kız arkadaşımla Rusya ya gitmek istiyoruz bu nedenle Rusya vizesi başvurusu yapacağız. Ben bankacıyım kız arkadaşım memur kamuda çalışıyor . Ben bir kez gittim Rusya ya fakat kız arkadaşım ilk kez gidecek yeşil pasaportu var yine de vize almak zorunda mıyız? Ocak ayına kadar vizemiz yetişir mi ? Otel uçak Rezervasyonu şart mı ?
Rusya Ticari Vize Kaç Günde Çıkar
T.E. 17/10/23, 17:08 Cevabı Görüntüle
Merhaba kolay gelsin Bursa da bir firma sahibiyim.İş ziyaret yapacağım Rusya firmasından davet aldım. Seramik malzemeler üzerine görüşmeler yapacağız. Acil şekilde vize almam gerekiyor Rusya ticari vize kaç günde çıkar ? Bu yıl sık sık Rusya yı ziyaret edeceğim bu nedenle çok girişli vize almak istiyorum. Dönüşleriniz için teşekkürler.
Rusya Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar 2023
K.H. 17/10/23, 17:04 Cevabı Görüntüle
Merhaba Rusya turistik vizesi için gerekli evraklar nelerdir ? Ben ve annem seyahat etmek istiyoruz. Rusya da abim yaşıyor onu ziyaret edeceğiz. Ben 10 gün kalacağım ama annem 3 ay kalmak istiyor mümkün müdür? Rusya da yaşayan abim bize davetiye gönderebilir. Dönüşünüzü bekliyorum teşekkürler.
Rusya Turistik Vize Başvurusu
M.H. 16/10/23, 14:38 Cevabı Görüntüle
Merhaba 10 yıldır kurumsal bir elektrik şirketinde proje yöneticisi olarak çalışıyorum. Kasım sonunda Moskova da fuara katılmak istiyorum .Fuar katılım belgesi olmak zorunda mı katılım belgesei almadan da gidebilir miyim? Ya da Rusya turistik vize başvurusu yapsam fuar a gidebilir miyim ? Hangisi daha çabuk sonuçlanır ve kaç gün kalabilirim?
Çok Girişli Rusya Vizesi
C. Elmas 27/03/20, 15:55 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Bursa’da ikamet ediyorum. Cam imalatı yapmaktayız, şirketin sahibiyim. Rusya’da faaliyet gösteren bir firma ile görüşme yapacağız, anlaşırsak ihracat yapacağız. Kendim ve iki çalışanımız için Rusya ticari vize başvurusu yapmak istiyorum. Çok girişli Rusya vizesi alabilirsek önümüzdeki dönemde bizim için daha avantajlı olacaktır. Davetiye konusunda da bilgilendirmenizi rica edeceğim. Cevabınızı bekliyorum, teşekkürler.
Rusya Vize İşlemleri
S. Korkmaz 26/03/20, 17:27 Cevabı Görüntüle
Merhaba 21 yaşında olan ve Ankara’da konservatuarda okuyan kızım için Moskova Devlet Çaykovski Konservatuarı’ndan davet geldi. 28 Haziran-7 Temmuz 2020 tarihlerinde düzenlenecek atölye için Rusya vizesi almak istiyoruz. E vize alabiliyor muyuz? Rusya vize ücreti, Rusya vizesi için gerekli belgeler, başvuru formu, başvuru süresi ve başvuru merkezi ile ilgili bilgi vermenizi rica ediyorum.
Rusya Konsolosluğu Vize
E. Aydınova 04/01/20, 11:52 Cevabı Görüntüle
Merhaba, yurt dışında yaşıyorken (oturum izni ile) Turkiye'ye gelip Turkiye'deki Rusya Konsolosluğu vize başvurusu yapabiliyor muyuz?
Rusya Vizesi Yeşil Pasaport
B. Kopel 16/12/19, 11:20 Cevabı Görüntüle
Devlet memuruyum. Rusya, yeşil pasaporta vize istiyor mu pek bilgi sahibi değilim o yüzden sizlere danıştım bu konu hakkında bilgi verir misiniz?
Rusya Vize Başvurusu
M. Yılmaz 03/12/19, 10:38 Cevabı Görüntüle
Merhabalar Rusya vize başvurusunu nasıl yapmam gerekir? Bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz?
Rusya Vize Kaç Günde Çıkar
E. Derviş 20/11/19, 17:39 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Moskova'ya gideceğiz, Mayıs ayında. Bordo pasaportum var, elektronik vizeden faydalanabilir miyiz? Gezi amaçlı kız arkadaşımla gideceğiz. Rusya vize kaç günde çıkar? Pasaport son kullanma tarihim 2022 Eylül, kız arkadaşımın 2020 Haziran. Pasaportlarımızı yeniletmeye gerek var mı?
Rusya Ekspres Vize
C. Köse 19/11/19, 13:45 Cevabı Görüntüle
Rusya Merhaba ben işitme engelliyim İzmir’den yazıyorum size. Üniversite mezunuyum Rusya’ya turistik gitmek istiyorum orada arkadaşım var ama o da başka şehire gideceği için benim bu hafta vize almam gerekiyor. orada öğrenci davetiye gödnermesi gerekiyor mu önceden nasıl evraklar öğrenebilir miyim, Rusya ekspres vize kaç günde sonuçlanıyor
Rusya Multi Vize İşlemleri
A. B. 18/11/19, 10:41 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İstanbul'da kozmetik sektöründe imalat yapıyorum. İş ilişkilerimi geliştirmek Rusyaya gitmek istiyorum. Rusya Ticari vizesini en uzun süreli şekilde nasıl alabilirim?
Rusya Vizesi 2020
H. Küçük 12/11/19, 16:28 Cevabı Görüntüle
İyi günler, benim Ocak ayının ilk haftası montaj için iki kişi Rusya’da bulunmamız gerekiyor. Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım. Bu sebeple Rusya vizesi 2020 hakkında bilgi almak istiyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Rusya Vize Randevu Nasıl Alınır
E. Önen 05/11/19, 15:29 Cevabı Görüntüle
Rusya'ya kızımla birlikte seyahat edeceğim, İstanbul ikametliyiz. Seyahat planımız Haziran ayınadır. Rusya vize randevu nasıl alınır?
Rusya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020
H. Gemici 16/11/19, 13:08 Cevabı Görüntüle
Merhaba, kız arkadaşım Rus evlilik düşünüyoruz. Ocak sonunda iki haftalığına Rusya’ ya gitmek istiyorum ziyaret için. Rusya vizesi için gerekli evraklar 2020 yılına göre nelerdir bilgi verirseniz sevinirim.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';