x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Vizesi 2020

H. Küçük 12/11/19, 16:28
İyi günler, benim Ocak ayının ilk haftası montaj için iki kişi Rusya’da bulunmamız gerekiyor. Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım. Bu sebeple Rusya vizesi 2020 hakkında bilgi almak istiyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İyi günler, Rusya Federasyonu ve Türkiye arasındaki anlaşmaya göre Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) Pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vize alma zorunluluğu ortadan kalkmıştır. Fakat Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vize alma zorunluluğu halen devam etmektedir. Rusya elektronik vize yalnızca belirli bölgelerde geçerlidir. Rusya vize başvurularının sonuçlanma süresi ortalama 5 iş günüdür. Fakat bu süre başvurduğunuz vize türüne bağlı olarak değişebilmektedir. Bu sebeple de Rusya vizesi 2020 için vize başvuru yapmadan önce Rusya’ya seyahat amacınızı belirlemeniz gerekmektedir. Seyahat amacı vize sürecinin tamamını etkileyen bir faktördür. Rusya seyahat nedenine bağlı sizden talep edilen gerekli belge ve evraklar değişiklik gösterebilmektedir. Rusya vize başvurusu için en az 6 ay geçerliliği olan pasaport, 2 adet 35*45 mm güncel biyometrik fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, yabancı uyruklu vatandaşlar için T.C. oturma izninin aslı ve seyahatinizin amacına göre değişiklik gösteren belgeler gerekmektedir.

Rusya vize başvurusu için sizden talep edilen belge ve evraklarınızı bizlere ulaşarak öğrenebilirsiniz. Fakat Rusya vize başvuru için gerekli en önemli evrak online başvuru formudur.  Bilgisayarınıza indirerek çıktısını alarak doldurabileceğiniz Rusya vize başvuru formu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak sizden istenen diğer belgelerle birlikte bize göndermeniz yeterli olacaktır. Başvuru formunu hatasız doldurmanız son derece önemlidir. Hatalı olduğu tespit edilen başvuru formu vize başvurunuzun reddedilmesine sebep olabilmektedir. Uzman danışmanlarımız sizler için belge ve evraklarınızı dikkatle inceler ve olumsuz sonuçlanmaması için kontrol eder. Yine de başvurunuzu inceleme ve değerlendirme yetkisi Rusya Diplomatik temsilciliklerine verilmiştir. Bu sebeple başvuru belgeleriniz doğru ve eksiksiz olsa bile bile başvurunuzun reddedilme ihtimali bulunmaktadır. Rusya vizesi 2020 hakkında daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak istiyorsanız ve merak ettiğiniz sorularınız varsa çağrı merkezimizi arayarak bizlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Evrim

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';