x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar 2023

K.H. 17/10/23, 17:04
Merhaba Rusya turistik vizesi için gerekli evraklar nelerdir ? Ben ve annem seyahat etmek istiyoruz. Rusya da abim yaşıyor onu ziyaret edeceğiz. Ben 10 gün kalacağım ama annem 3 ay kalmak istiyor mümkün müdür? Rusya da yaşayan abim bize davetiye gönderebilir. Dönüşünüzü bekliyorum teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba Rusya ya seyahat eden Türk vatandaşlarına rusya vize prosedürleri uygulanmaktadır. Rusya da yaşayan abinizi ziyaret edecek iseniz aile ziyareti başvurusu yapmanız gerekmektedir. Bu nedenle Rusya turist vizesi için gerekli evraklar nelerdirden çok  Rusya aile ziyareti vizesi için gerekli evraklar neler onlara bakmak gerek. Öncelikle seyahatinizden  sonra en az 6 ay geçerli pasaport , 2 adet 3,5 x 4,5 biyometrik fotoğraf , EAGVS danışmanınızdan temin edeceğiniz Rusya bilgi formu  ve sizi davet eden kişiden talep edeceğiniz davetiye. Rusya Federasyonu Federal Göç Şubesi ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı’ndan alınmış resmi Rusya aile ziyaret vizesi davetiye belgesi sunulmalıdır.  Davetiyede başvuru sahibinin akrabalık derecesi belirtilmeli ve  seyahat tarih aralığı yer almalıdır. Ek olarak aile bağı varsa nüfus kayıt örneği , evlilik cüzdanı gibi belgeler sunulmalıdır. Özellikle annenizin başvurusu için şunu belirtmeliyiz ki eğer Rusya da 3 ay kalmak istiyorsa davetiye 3 aylık alınmalıdır. Talep edilen süreyle seyahat süresi doğru orantılı olmalıdır.

   Rusya turistik vize evrakları ve aile ziyareti evrakları birbiriyle neredeyse aynıdır. Tek fark dosya içerisinde davetiye olmasıdır. EAGVS danışmanınızın size ilettiği tüm evrakları hazırlayıp tarafımıza elden teslim edebilir veya kargo yapabilirsiniz. Başvuru işleminiz için konsolosluk talep etmedikçe şahsen gelmenize gerek yoktur. Vize değerlendirme süreci 7-8 iş günüdür. . Tüm detaylı evrak listesi ve süreçle ilgili bilgi almak için 02129630343 ten bize ulaşabilir veya en yakın EAGVS şubesini ziyaret edebiliriniz.

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';