x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

H. Gemici 16/11/19, 13:08
Merhaba, kız arkadaşım Rus evlilik düşünüyoruz. Ocak sonunda iki haftalığına Rusya’ ya gitmek istiyorum ziyaret için. Rusya vizesi için gerekli evraklar 2020 yılına göre nelerdir bilgi verirseniz sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, Rusya vizesi için gerekli olan evraklar 2020 listesi seyahat amacına göre belirlenmektedir. Ziyaret vizesi için gerekli evraklar aşağıda belirtilmiştir. Pasaportunuzun 6 ay geçerliliğe sahip olması gerekmektedir. Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahibi olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Rusya vizesi almak durumundadır ancak Hususi (yeşil), Diplomatik (siyah) ve Hizmet (gri) pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan bireyler Rusya için vize almak durumunda değillerdir. Rusya vize işlemleri için öncelikle vize başvuru formu doldurmanız gerekir formda istenilen gerekli bilgilerinizi eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız vize başvurunuzun red sonucu almaması için oldukça önem arz etmektedir. Gerekli olan formu vize servisimize ulaşarak temin edebilir dilediğiniz formunuzu doldururken dilediğiniz her adımda uzman ekip arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz. Ayrıca Rusya vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı için şöyledir;

  • En az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaportunuz. 
  • Rusya Federasyonu tarafından onay almış ve ıslak imzalanmış elektronik davetiye.
  • 2 Adet arka fonu beyaz biometrik fotoğraf 35x45 mm ölçülerinde.
  • Zorunlu değildir ama alınması faydalı olan Sağlık sigortası.
  • Rusya vize başvuru formu

Rusya vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı listesi yukarıda belirtilmiştir. Rusya vize başvurunuz için gerekli olan evrakların tamamı belirli durumlar eşiğinde değişim yaşar bu nedenle vize servisimize ulaşarak daha detaylı bilgi almanızı tavsiye ederiz. Rusya vize başvurunuzda daha fazla bilgi için bize +90 (212) 963 36 21 numaralı telefon hattımızdan ulaşabilir ya da web sitemiz üzerinden detaylı evrak listesini görüntüleyebilirsiniz. Rusya vize başvurunuz için güvenli ve kaliteli bir danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Evrim

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';