x
Kanada

Vize İşlemleri

Kanada

Kanada Hakkında Sorular & Yorumlar

Kanada ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Kanada Yaz Okulu 2020
F. AKINCI 21/12/18, 23:23 Cevabı Görüntüle
İyi akşamlar. Oğlum 2019 yaz döneminde yaklaşık 2 hafta sürecek yaz okuluna gitmek istiyor. Ailecek yeşil pasaporta sahibiz. Öncesinde ne gibi işlemler yapmalıyız.
Kanada Vizesi Gerekli Evraklar 2020
C. Demirbilek 15/12/18, 13:55 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ingilizce dil eğitimi amacıyla kanada'ya gitmek istiyorum toplamda 2 ay kalacağım ve önümüzdeki yaz orada olmayı planlıyorum. Kanada vizesi için gerekli evraklar ve prosedürler hakkında bilgi alabilir miyim?
Kanada Vize Ücreti 2020
M.Ö. 12/12/18, 10:45 Cevabı Görüntüle
Sayın yetkili merhabalar, ben Kanada vize ücreti 2020 yılında belirtilen fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorum. Vize başvurusuna bulunacağım ödeyeceğim ücreti TL olarak mı ödemeliyim yoksa Euro veya dolar olarak mı ödemeliyim? Vize başvurusunu ödeyince kesin bir şekilde vizem çıkıyor mu eğer çıkmazsa da vize ücretini geri alabilir miyim? Bu işlemlerle ilgili beni biraz bilgilendirebilir misiniz daha önce hiç vize başvuru yapmadım ben vize alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.
Kanada Vize Randevu
H. Bakır 11/12/18, 11:39 Cevabı Görüntüle
İyi günler Kanada’ya bir iş görüşmesi için vize başvurusunda bulunmam gerekmektedir. Ben şirket sahibiyim 2 çalışanımla birlikte seyahat edeceğiz. Araştırmalar yaptım birçok yerde bilgilendirmeler var fakat daha önceki yıllara ait bilgiler de var bu yüzden tam olarak nereden Kanada vize randevu başvurusu yapacağımı bulamadım. Bir de ben Bursa’da ikamet ediyorum vize randevu alınca başvuruya gideceğim yer nerede olacak Bursa’dan başvuru yapabilir miyim? Acil olarak bilgilendirilmek istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.
Kanada Turistik Vize Başvurusu
C. Marşan 10/12/18, 20:57 Cevabı Görüntüle
Kanada’ya turistik vize başvurusu yapmak istiyorum. Nasıl bir hizmet verebilirsiniz.
Kanada Öğrenci Vizesi 2020
s. hamoda 02/12/18, 16:27 Cevabı Görüntüle
Merhabalar. Kanada öğrenci vizesi için gerekli evraklar nedir? iyi günler!
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';