x
Kanada

Vize İşlemleri

Kanada

Kanada Vize Ücreti 2020

M.Ö. 12/12/18, 10:45
Sayın yetkili merhabalar, ben Kanada vize ücreti 2020 yılında belirtilen fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorum. Vize başvurusuna bulunacağım ödeyeceğim ücreti TL olarak mı ödemeliyim yoksa Euro veya dolar olarak mı ödemeliyim? Vize başvurusunu ödeyince kesin bir şekilde vizem çıkıyor mu eğer çıkmazsa da vize ücretini geri alabilir miyim? Bu işlemlerle ilgili beni biraz bilgilendirebilir misiniz daha önce hiç vize başvuru yapmadım ben vize alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba sayın ilgili Euroasia Global Visa Services sitemizi ziyaret ederek bizlere danıştığınız için teşekkür ederiz. Kanada vize ücretleri başvuru yapacağınız vize kategorisine ve vize süresine göre değişiklik göstermektedir. Sizlere güncel vize ücret bilgilerini verebilmemiz için Kanada’ya seyahat amacınızı bilmemiz gerekmektedir. Fakat genel  bir bilgilendirme amacıyla kısa süreli bir seyahat (turistik, ticari aile ve arkadaş ziyareti veya kısa süreli bir eğitim vizesi  başvurusu) için ödeyeceğiniz ücret: Konsolosluk harcı 100 CAD (Kanada doları) biyometrik işlem kaydı 85 CAD (Kanada Doları) Kanada vize başvurusu merkezi ücreti: 57 TL ve ek olarak da hizmet bedeli ücreti alınmaktadır.

2020 Kanada Vizesi Ücreti

Belirttiğimiz üzere ödenen vize ücretlerinin bir kısmı döviz olarak alınmaktadır. Bu ücretler günlük kur karşılığında TL olarak da alınmaktadır. Başvuru yaparken ödeyeceğiniz Kanada vize ücreti vize alacağınızı garantilememektedir. Vizenizin olumsuz sonuçlanması durumunda veya başvuru gerçekleştirildikten sonra ne yazık ki ödediğiniz ücreti geri alamazsınız. Bu yüzden vize başvurusunda bulunurken sizden talep edilen gerekli evraklarınızı güncel bilgiler doğrultusunda hazırlayarak, eksiksiz ve uygun bir başvuru yaparak vize başvurunuzun bu nedenlerden dolayı red edilmesinin önüne geçebilirsiniz.

Sizler uygun bir başvuru yaptıktan sonra son kararı daima konsolosluklar vermektedir. Kararın olumsuz olması durumunda ise Kanada vizesi ücreti iade edilmemektedir. Seyahat geçmişinizin olması vize başvurunuzda olumlu etki yaratmaktadır daha önce hiç vizeniz olmadığı için oldukça dikkatli olmalı ve çok güçlü evraklarla başvuru yapmanız gerekmektedir.

Sizlere kısaca Kanada vize ücreti 2020 için güncellenen fiyat bilgilendirmesi yaptık işlemlerinizle ilgili detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak veya ask@eagvs.com adresine mail atarak Kanada vize uzmanlarımızdan gerekli desteği alabilirsiniz.

Saygılarımızla

Kanada vize ücreti 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';