x
Kanada

Vize İşlemleri

Kanada

Kanada Vizesi Gerekli Evraklar 2020

C. Demirbilek 15/12/18, 13:55
Merhaba, ingilizce dil eğitimi amacıyla kanada'ya gitmek istiyorum toplamda 2 ay kalacağım ve önümüzdeki yaz orada olmayı planlıyorum. Kanada vizesi için gerekli evraklar ve prosedürler hakkında bilgi alabilir miyim?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Sayın ziyaretçimiz,
Euroasia'ya hoşgeldiniz.
Kanada'ya dil okulu amacıyla seyahat etmek isteyen kişilerin hazırlaması gereken evrakları 4 kategoride toplayabiliriz.
-Özlük evraklarınız: Pasaport, 2 adet 5x5 fotoğraf, Kimlik fotokopisi, Tam vukuatlı nüfus aile kayıt örneği, Öğrenci iseniz öğrenci belgesi
-Çalışıyorsanız İş Evraklarınız, çalışmıyorsanız bu evrakları size sponsor olacak 1. derece bir yakınınızın (anne, baba ya da eş) hazırlaması gereklidir: Çalışma ve izin belgesi, SGK girişi, SGK 4A hizmet dökümü, son 3 ayın maaş bordrosu, şirketin faaliyet belgesi, imza sirküleri, vergi levhası ve sicil gazetesi fotokopileri)
-Gelir Gösterir Evraklarınız: Son 3 ayın banka hesap dökümü, varlıklar dökümü, varsa farklı kanıtlanabilir gelirlerinize dair evraklar
-Seyahata ve eğitime dair evraklar: Uçak rezervasyonu, konaklamanızı gerçekleştireceğiniz yere dair belge, dil okulu kabul belgeniz, dil okulu ödeme belgeniz
Kanada vizenizi Euroasia GVS aracılığıyla alabilirsiniz. İlk etapta vize kategorisine göre belirlenmiş evrakları tarafımıza ulaştırmanız gereklidir.
Uzmanlarımız dosyanızı inceleyerek başvuruya hazır hale getirecek, başvuru formunuzu dolduracak, ödemenizi gerçekleştirecek ve sonrasında size danışarak İstanbul ya da Ankara'dan bir randevu tarihi belirleyecekler.
Belirlenmiş tarihte vize asistanınız sizi pasaport, gerekli evraklar ve formunuzun çıktısı ile karşılayacak, parmak izi ve fotoğraf işlemlerinizi gerçekleştirerek başvurunuzu tamamlayacaksınız.
Kanada vize başvurunuz, randevu gününüzden yaklaşık 30 gün sonra sonuçlanmaktadır, seyahat planınızı bu bilgiyi göz önünde bulundurarak yapmanızı öneririz.
Oldukça kapsamlı bir başvuru gerektiren Kanada vizesi için web sayfamızı inceleyebilir, daha detaylı bilgi almak, yol haritası çizmek ve süreç boyunca danışmanlığımızdan yararlanmak istediğiniz taktirde de bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Saygılarımla,
Yusuf Üzümcü
Euroasia İstanbul
ask@eagvs.com / 0212 963 03 43 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';