x
Kanada

Vize İşlemleri

Kanada

Kanada Yaz Okulu 2020

F. AKINCI 21/12/18, 23:23
İyi akşamlar. Oğlum 2019 yaz döneminde yaklaşık 2 hafta sürecek yaz okuluna gitmek istiyor. Ailecek yeşil pasaporta sahibiz. Öncesinde ne gibi işlemler yapmalıyız.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Sayın ziyaretçimiz,
Euroasia'ya hoşgeldiniz.

Kanada'ya yapacağınız yaz okulu vizesi başvurularında turizm için gerekli olan evraklara ek olarak okuldan kabul belgesi gereklidir. Kabul mektubunuzda programın haftalık ders saati, başlangıç ve bitiş tarihleri, konaklama bilgileri, okul ve konaklama ücreti ile ilgili detaylı bilgiler yer almalıdır. Yapmış olduğunuz ödemeye dair fatura yada ödendi belgesini de sunmanız gereklidir. Oğlunuz 18 yaş altında ise ebeveynlerinden muvafakatname de istenmektedir. Ayrıca finansal sponsoru siz olacağınızdan gerekli çalışma evraklarınız ve banka dökümlerinizi sunmanız gereklidir. Durumunuza uygun detaylı evrak bilgisi için lütfen iletişime geçiniz.
Kanada vizenizi Euroasia GVS aracılığıyla alabilirsiniz. İlk etapta vize kategorisine göre belirlenmiş evrakları tarafımıza ulaştırmanız gereklidir.
Uzmanlarımız dosyanızı inceleyerek başvuruya hazır hale getirecek, başvuru formunuzu dolduracak, ödemenizi gerçekleştirecek ve sonrasında size danışarak İstanbul ya da Ankara'dan bir randevu tarihi belirleyecekler.
Belirlenmiş tarihte vize asistanınız sizi pasaport, gerekli evraklar ve formunuzun çıktısı ile karşılayacak, parmak izi ve fotoğraf işlemlerinizi gerçekleştirerek başvurunuzu tamamlayacaksınız.
Kanada vize başvurunuz, randevu gününüzden yaklaşık 30 gün sonra sonuçlanmaktadır, seyahat planınızı bu bilgiyi göz önünde bulundurarak yapmanızı öneririz.
Oldukça kapsamlı bir başvuru gerektiren Kanada vizesi için web sayfamızı inceleyebilir, daha detaylı bilgi almak, yol haritası çizmek ve süreç boyunca danışmanlığımızdan yararlanmak istediğiniz taktirde de bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Saygılarımla,
Yusuf Üzümcü
Euroasia İstanbul
ask@eagvs.com / 0212 963 03 43 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';