x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Hakkında Sorular & Yorumlar

İtalya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İtalya Aile, Arkadaş Ziyaret Vizesi Davetiye
V. N. 30/11/19, 12:50 Cevabı Görüntüle
Merhabalar,
Eşimle birlikte aile ziyareti için İtalya vizesi almak istiyoruz. Şu an eşim de ve ben de çalışmamaktayız uçak biletlerimizi ve İtalyan vatandaşı olan eniştemden davetiyemizi aldık daha önceden italya'da oturma iznim bulunmaktaydı şu an eşimin ve benim çalışmıyor olmamız vize alabilmemiz için engel olur mu? gerekli evraklar nelerdir nasıl yardımcı olabilirsiniz?
İtalya Vizesi Randevu
S. Sevda 23/11/19, 13:42 Cevabı Görüntüle
Merhaba
Öncelikle bir kaç sorum olacak soru cevap çok güzel olmuş cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
1.İtalya vize başvuru formunu bastırıp önceden doldurmak geçerli mi farklı bir şekilde nasıl temin edebiliriz? İtalya vize randevu esnasında yardımcı olunuyormu. 2. 18.yaş altı öğrenci izin belgesinin hem Türkçe hemde ingilizce olarak mı almak gerekir. 3.Dilekçelerimizi ingilizce olarakmı her kişi için yazmak gerekiyor 4.Bosanmış bir anne olarak velayet bende mahkeme kararımda var baba muavfakat verecek zaten ülke belirtmek gerekiyormu birde formu tekrar imzalatmak gerekiyormu başka şehirde kendisi. 5.Babadan yetim maaşı alıyorum emeklimi yoksa çalışmayan olarakmı belge toplamam gerekiyor destek için tekrar teşekkür ediyorum.
İtalya Vizesi Adana
H. Koz 23/11/19, 13:06 Cevabı Görüntüle
Merhaba Adana'da ikamet ediyorum. İtalya vizesi Adana başvurusu için parmak izi vermem gerekiyor mu? Bizzat izmir'e mi gitmem gerekiyor. İtalya vizesi Adana'dan alınmıyorsa, başvuru ve parmak izi sürecini Antep'ten veya Ankara'dan yapabilir miyim?
İtalya Vizesi, Osmaniye
D. BUYUK 27/02/19, 19:36 Cevabı Görüntüle
Merhaba Osmaniyede ikamet ediyorum . italya vize basvurusu için ankaraya mı gitmem gerekiyor. Basvuru ve parmak izi sürecini antepten yapabilir miyim?
Yeşil Pasaport ile Erasmus
T. Kınıcı 24/02/19, 11:03 Cevabı Görüntüle
Merhabalar erasmus için italyaya geldim yeşil pasaportluyum ve vize almadım. Burda oturma iznine başvursam eğitim vizem yerine geçerli olacak mıdır çünkü 90 günden fazla kalacağım. Yoksa türkiyeye gir çık yapmam mı gerekecek ya da türkiyeye gidip vizeye mi başvurmam gerekicek bu konuda bilgi verebilirseniz mutlu olucam
2020 İtalya Eğitim Vizesi Ücretleri
T. YEDİSEVEN 03/01/19, 14:22 Cevabı Görüntüle
Merhaba
Iğdırda yaşıyorum. İtalya ya altı ay sürecek bir dil eğitimi için gideceğim. Vize başvurumu yaparken ne kadar masrafım olacak acaba ? Konu hakkında bilgilendirmelerinizi rica ederim
Azerbaycan Vatandaşları İtalya Vize Başvuru Ücretleri
C. ÖZDEMİR 03/01/19, 14:15 Cevabı Görüntüle
Merhaba
Ardahan'da özel bir firmada çalışıyorum. Benim çifte vatandaşlığım var. Ben hem azerbaycan hem de Türkiye vatandaşıyım . İtalya ya yapacağım vize başvurusunda ödemem gereken toplam vize masrafı ne kadar acaba . Yardımlarınızı rica ediyorum .
Bursa İtalya Vizesi
R. menteş 12/12/18, 19:44 Cevabı Görüntüle
Selam İtalya vizemi Bursa’dan alabilir miyim? Daha önce almış olduğum schengen vizelerim var. Vizelerim de “vis”diye bir yazı var. Sanırım bir daha schnegen vize başvurularımda parmak izi vermeyeceğim sanırım. Bu bilgi doğru mudur? Eğer bu doğruysa İtalya vize mi Bursa ya da yetkili şehir neresiyse oraya gitmeden kargo ile alabiliyorum sanırım. Uluslararası bir şirketin Türkiye (Bursa) temsilcilik ofisinde çalışıyorum, hazırlanamam gereken evraklar, Bursa şehrinden vize başvurusunda bulunup bulanamayacağım konusunda bana geri dönüş yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.
İtalya Vizesi İzmir
o. uyuk 18/11/18, 23:43 Cevabı Görüntüle
iyi çalışamlar, İtalya vizesi izmir için başvuru yapacağım tahmini tarih mart ayında gideceğiz. Seyahat 7 - 10 gün arasını kapsamaktadır. İzmir'de vergi mükellefi durumundayım. Bankalarla ilgili her hangi bir sıkıntım bulunmamaktadır. Daha önce herhangi bir ülkeye seyahat etmedim
Vize almada bir sıkıntı yaşar mıyım?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';