x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Vize Randevu 2020

S. Çilek 21/12/19, 15:17
Hazırladığımız evrakları İtalya Konsolosluğu'na teslim etmek için randevu mu almamız gerekiyor.nereden alabiliriz. 1 Ocak çıkışlı İtalya seyahatimiz var teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba Saniye Hanım,

Planlamış olduğunuz İtalya seyahatiniz için bordo pasaport sahibi iseniz, vize almanız gerekir.İtalya Konsolosluğu/ Büyükelçiliği ikametinizin bulunduğu şehirlere göre başvuru şehirlerini belirlediğinden öncelikle hangi şehirlerden başvuru yapabildiğinizi öğrenmeniz gerekmektedir. İtalya vize randevu 2020 yılında, İtalya diplomatik temsilciliklerinin yetkilendirdiği yetkili aracı kurum üzerinden alınmaktadır. İzmir İtalya Konsolosluğu'nun yetki alanında bulunan Adana, Afyon, Aksaray, Antalya, Aydın, Balıkesir, Burdur, Denizli, Isparta,İzmir, Karaman, Kayseri, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Uşak. Bu illerde ikamet eden kişiler , başvurularını İzmir ya da Antalya başvuru merkezlerinden yapabilirler. Ankara İtalya Büyükelçiliğinin yetki alanında bulunan Adıyaman, Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Osmaniye, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli, Van.İkameti sadece bu illerde olan kişiler başvurularını  Gaziantep'ten yapabilirler.İstanbul İtalya Konsolosluğunun yetki alanında bulunan iller İstanbul, Amasya, Kocaeli, Ardahan, Artvin,Bartın, Bayburt, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Çorum, Düzce, Edirne, Erzurum, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Karabük, Kastamonu, Kırklareli, Ordu, Rize, Sakarya,  Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yalova, Zonguldak, Yozgat olup bu illerde ikamet eden  kişiler de başvurularını Trabzon,Bursa ve İstanbul illerinden yapabilirler.Seyahat planınıza ve çalışma şeklinize uygun olarak hazırlamış olduğunuz evraklarınızı ve başvuru formunuzu teslim etmek için İtalya Konsolosluğundan/Büyükelçiliğinden ya da Biometrik işlemlerinizin , parmak izi bilgilerinizin alındığı  merkezlerinden randevu alabilirsiniz.Euroasia vize danışmanlarını arayarak size uygun evrak listesini temin edip teslim ettikten sonra Euroasia danışmanınız size ve seyahat tarihlerinize uygun randevunuzu alarak, size bilgi verecektir. Böylece işlemlerinizi zaman kaybetmeden,profesyonel bir ekip tarafından yapılmasını sağlayarak doğru bir başvuru yapmış olacaksınız.Başvuru formunuz seyahat planınıza uygun hazırlanıp teslim edilecektir.Vize başvurunuzun değerlendirmesi sonucunda teslim edilecek pasaportunuz teslim alınarak size teslim edilecektir.

Saygılarımızla,

Gökhan Kartal

K.G. 03/04/20, 14:36

Selamlar. Akraba ziyareti için almak istiyoruz. İtalya vize randevu 2020 yılı başvuru sistemi var mı? Randevu nasıl alınıyor? 14 yaşında bir oğlum var amcası İtalya'da yaşıyor. Amcasından davet mektubu geldi, mektupta tüm masrafların kendisi tarafından karşılanacağı yazıyor. Bu durumda da bizden çocuk için ayrıca sponsorluk evrakı isteniyor mu? Ben de eşim de SGK’lı çalışan değiliz, ev eşya tasarım işiyle uğraşıyoruz. Freelance çalışıyoruz. Teşekkürler.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 03/04/20, 14:45

Merhaba

Oğlunuzun masraflarına sponsor olacak kişi birinci dereceden akraba olmalıdır. Amca, dayı, hala gibi üçüncü dereceden akrabaların sponsor olmalarını önermiyoruz. Bu kişiler genel masrafın arta kalan kısımlarını karşılayabilecek durumda olsalar bile asıl sponsor birinci derece akrabalar olmalıdır. Başvuru sırasında bizlere vereceğiniz vekalet ile başvurularınızı gerçekleştirebilmekteyiz. Bu vekalet anne ve babadan imzalı olmalıdır.14 yaşında bir çocuk için hem anneden hem babadan muvafakatname alınması ve orijinali ile birlikte fotokopisinin sunulması zorunludur. Bu aynı zamanda İtalya vize randevu 2020 davetiyeleri içinde geçerlidir. Çocuk için yazacağınız detaylı vize talep dilekçesinde hem kendinizin hem de akrabanızın masraflarını karşılayacağını beyan edebilirsiniz. Freelance çalıştığınızı kanıtlar evraklarınız veya belirli/belirsiz süreli iş sözleşmeleriniz var ise bunları mutlaka eklemelisiniz.

İtalya vize randevu 2020 için ülke uzmanlarımız tarafınıza detaylı evrak ve ücret bilgisini mail veya sms aracılığı ile sizlere ulaştıracaklardır. Bu anlamda sizlere tavsiyeler sunularak toparlamanız gereken evraklar hakkında fikirler de vereceklerdir. Örneğin; yaptığınız eşya veya tasarımlara ilişkin görselleri bir dosyada toparlayarak bunları aynı zamanda dilekçenizde de detaylıca belirtebilirsiniz, gibi. Tüm evraklarınızı bizlere kargo yolu ile veya ofisimize elden teslim edebilirsiniz. Evraklarınızın bize ulaşımından vize başvurunuzun sonuçlanmasına kadar olan evrede iç operasyon temsilcilerimiz sizlerle iletişim halinde kalacaklardır. Başvurunuzun sonuçlandığı zaman size görsel iletilerek vizenizin onay haberi verilir ve nasıl teslim almak istediğinizi temsilciniz ile kararlaştırabilirsiniz.

İtalya vize randevusu nasıl alınır? Sorunuzun cevabını ise şu şekilde toparlayabiliriz: İtalya vize randevusu oluşturulurken İtalya Konsolosluklarının yetkilendirdiği resmi merci olan İdata kurumundan online ve ücretsiz olarak alınmaktadır. Hizmetimize dahil olarak bizler zaten hali hazırda ortak belirlediğimiz bir tarihe bu randevunuzu oluşturmaktayız. Randevu için ayrıca zahmet etmenize de gerek yoktur. Randevu günü sizleri başvuru merkezinde karşılayacak olan dış operasyon temsilcimiz gerekli direktifler ile yönlendirmeleri sağlayacaktır.

Euroasia Global Visa Services olarak alanında uzman geniş kadromuz ve yüksek vize onayı oranlarımız neticesi ile İtalya dahil tüm ülkeler için sizlere danışmanlık sunmaktan mutluluk duyarız.

İtalya vize randevu 2020 daha ayrıntılı bilgi için İtalya Vizesi sayfamıza devam edebilir veya iletişim bilgilerimizden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Saygılarımla. Okan E.

M.E. 28/09/20, 11:09

Merhaba. İtalya vize randevu 2020 nasıl alacağımı bilmiyorum, bana yardımcı olabilir misin? Turistik olarak ailemle seyahat edeceğim. Ben şahıs firması sahibiyim. İlk seyahatimiz olacak. Virüsten dolayı herhangi bir şey isteniyor mu test analiz sigorta gibi. Eşim ev hanımı ve oğlum üniversite öğrencisi. Yardımcı olursanız seviniriz.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 28/09/20, 14:17

Merhaba

Şirket sahipleri, ev hanımları ve öğrenciler için istenen ayrıntılı evrak ve ücret bilgileri tarafınıza mail ve sms yolu ile iletilmiştir. İtalya vize randevu işlemleri şuan için sadece İtalya ticari vize başvurularında geçerlidir. Turistik seyahatler için vize başvuruları uzun bir süredir kapalı olduğu gibi ne zaman açılacağı da belli değildir.

İtalya turistik vize seyahatleri açıldığı zaman size iletmiş olduğumuz evrak listesini hazırlayarak dosyanızı ofisimize kargo veya elden teslim edebilirsiniz. Bizlere ulaşan evraklarınız detaylı incelenir ve üç iş günü içerisinde randavu vesayre bilgiler ile size dönüş sağlanır.

Son 4 yıl içerisinde schengen vizeleri için parmak izleriniz alınmamış olduğundan biyometrik veri beyanı için alınan randevu gününde başvuru merkezinde olmanız gerekmektedir.

İtalya vize randevusu işlemleri için daha detaylı bilgilere destek alarak ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

İtalya Vize Randevu

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';