x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Vize Ücreti 2020

P.G 03/04/20, 14:18
İyi günler. İtalya vize ücreti 2020 yılı güncel tutarı nedir? Koronavirüsünden dolayı İtalya Vizesi alamıyor muyuz? Ben hep italya vizesi almış olduğum için diğer ülkelerin prosedürlerini fazla bilmiyorum. İtalya’ya uçuşlar yasaklandı ancak ben İsviçre üzerinden İtalya’ya geçmek istiyorum. Son başvurum 6 aylık çok girişli vize vermişlerdi, diğer ülkeleri de gezme fırsatım oldu. Şuan İtalya vizesi alsam İtalya’ya uçuşlar olmadığı için yine de problem yaşar mıyım? Ben emekliyim aynı zamanda danışmanlık kapsamında bir firma ile iş sözleşmem var, bana güncel evrak listesi atar mısınız?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba

İtalya vize ücreti 2020 yılı güncel tutarı 2 Şubat 2020 tarihinden itibaren Avrupa Birliği Konseyi tarafından 60 €’dan 80 €’ya çıkarılmıştır. İtalya vize ücreti hususundan İtalya Konsolosluğu’nun yetkilendirdiği resmi kurum ve Eagvs danışmanlık ücreti ayrıdır. Anlaşmalı sigorta şirketlerinden kesilen 30.000€ teminatlı seyahat sigortanız da yine masrafınıza dahil olacaktır. Tüm dünyayı sarsan korona virüsünden dolayı çoğu ülkeler önlem almaya başladı ve bunların başında İtalya yer almaktadır. Türkiye’nin de bu ülkeye uçuş yasağı getirmesi ile beraber seyahatler risk olarak değerlendirilmektedir. İtalya Konsoloslukları bu duruma rağmen vize yasağı getirmemiştir ve vize vermeye devam etmektedirler. Son başvurumuzda bu duruma istinaden seyahat tarihlerini ileri atılmasını istemiş olsalar dahi müşterimiz tarafından kabul görülmedi ancak kendisine üç aylık çok girişli vize verildi. İsviçre üzerinden Avrupa’ya giriş sağlayabilirsiniz, ancak girdiğiniz ülke sizi vize alınan ülke olmadığından dolayı veya farklı sebepler ile içeri almama hakkını saklı tutar. Hem bu durum hem de sağlığınız açısından seyahatinizi ertelemenizi tavsiye ederiz. İtalya vize ücreti 2020 emekliler için farklılık oluşturmaz. Emekli olduğunuzu kanıtlayan belgeler (Sgk Hizmet Dökümü, Emekli Kartı, Emekli maaşınızın yattığı son 3 aylık banka hesap dökümleriniz) ve özlük evraklarınız ile başvurunuz sağlanır. Ayrıca belirttiğiniz gibi iş sözleşmelerinizi destekleyici evrak olarak kullanabilirsiniz buna tapu ve ruhsatlar da dahildir.

Euroasia Global Visa Services olarak alanında uzman geniş kadromuz ve yüksek vize onayı oranlarımız neticesi ile İtalya dahil tüm ülkeler için sizlere danışmanlık sunmaktan mutluluk duyarız. İtalya vize ücreti 2020 daha ayrıntılı bilgi için İtalya Vizesi sayfamıza devam edebilir veya iletişim bilgilerimizden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Saygılarımla.

Okan E.İtalya Vize Ücreti 2020

M.S. 24/09/20, 12:11

Selam. İtalya vize ücreti 2020 ne kadardır? Mayıs ayında seyahat etmek istiyorum, evrak ve ücret bilgisi hakkında detayları yazar msınız? Ben şirket sahibiyim, daha önce Almanya vizesi almıştım. Bu vize başvurusu içinde aynı ücretleri mi ödeyeceğim, prosedürler aynı mı, detaylar hakkında bilgi verirmisiniz? İyi günler.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 24/09/20, 12:48

Merhaba,

İtalya vize ücreti 2020 80€'dur. Konsolosluk harcı dışında, seyahat sağlık sigortası, başvuru merkezi koordine ücreti ve Eurosia Gvs danışmanlık hizmeti bulunmaktadır. Euroasia Gvs danışmanlık hizmeti tüm masraflara ek 30€'dur. İtalya vize başvuruları turistik amaçlı seyahatlere kapalıdır. Sadece 120 saati aşmayan ticari vize başvurularına ve uzun süreli oturum vize başvurularına açılmıştır. 

İtalya vizesi başvurunuzu seyahatinizden en fazla 6 ay öncesine kadar gerçekleştirebilirsiniz. Konsolosluk açıklamaları takip edilmekte ve ne zaman açılacağına dair net bir bilgi bulunmamaktadır. 

Ülke uzmanlarımızca, paylaşmış olduğunuz mail ve telefon bilgilerine İtalya vizesi için gerekli evrak ve ücret bilgileri paylaşımı yapılmıştır. Destek almak istediğiniz başka bir detay var ise müşteri temsilcimizle görüşebilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

İtalya Vize Ücreti 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';