x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

C.B. 03/04/20, 14:59
Merhaba, kendim ve iki oğlum için İtalya vize başvurusu yapmak istiyorum. Oğullarımın ikisi de 14 yaşından küçük. Ben de bir şirkette yazılımcıyım. Çocuklar için ve kendim için hazırlamam gereken İtalya vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı listesini iletir misiniz? Babam emekli belki o da yanımızda gelebilir, açıklayıcı bir metin yazarsanız sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba

İtalya vizesi için gerekli evraklar 2020 listesi paylaşmış olduğunuz telefon numarası ve mail adresinize ülke uzmanlarımız tarafından link olarak yönlendirilecektir. Gelen linke tıkladığınızda üzerinde anlık iletişim kurabilmeniz için temsilcimizin mail ve telefon numaraları da bulunacaktır.

Şirket çalışanlarından istenen italya vize başvurusu için gerekli evraklar; özlük evraklarınız, maddi gelir evraklarınız, iş evraklarınız ve otel/uçak rezervasyonlarınız olarak başvuru dosyanız oluşturulabilir. Ek olarak detaylı şahsi vize talep dilekçeniz ve varsa tapu, ruhsat, kira sözleşmesi, hisse senetleri gibi maddi durumunuzu kanıtlayabilir evraklarınızı da dosyanıza eklemelisiniz. Çocuklarınız için ise öncelikle her iki ebeveynden de imzası alınmış noter onaylı muvafakatname evrakının orijinali ve fotokopisi sunulması zorunludur. Yanında sadece baba seyahat ediyor olsa bile bu evrak her halükarda istenmektedir. Yalnızca boşanma gibi durumlarda velayet sahibi veya sahiplerinden istenmektedir. Çocuklarınız için ayrıca kendilerine sponsor olduğunuzu belirten detaylı bir imzalı dilekçe de sunmalısınız. Sponsor olduğunuzu beyan eden orijinal şirket, gelir ve özlük evraklarınız çocukların dosyası oluşturulurken fotokopileri eklenebilir. Çocukların okul durumu var ise öğrenci belgesi eklenmesi zorunludur.

İtalya vizesi ücretleri 2020

0-6 ve 6-12 yaş aralığı çocuklar konsoloslukların vize ücretlerinden muaftırlar. 12 yaş üstü herkes için 2 Şubat 2020 tarihinden itibaren uygulanmaya başlayan 80€ harç bedeli geçerlidir. İtalya Konsolosluklarının yetki verdiği vize başvuru merkezi İ-data kurumu başvurularınız için koordinasyon bedeli olarak 205₺ ücret tahsis etmektedir. Vize teklifi olarak sizlere yönlendirilen evrak ve ücretler bölümündeki fiyatlandırmalar tüm masraflarınız dahil olarak hesaplanmıştır.

İtalya emekliler için gerek evraklar 2020 tarihi için yukarıda belirtmiş olduğumuz evrakların yanı sıra emekli kartı/cüzdanı veya e-devlet üzerinden alacağınız barkodlu emekli olduğunuzu kanıtlar belge de eklenebilir. Emekli maaşınızın yattığı kaşeli, imzalı son 3 aylık banka hesap dökümünün eklenmesi zorunludur.

İtalya vizesi için gerekli evraklar 2020 için evraklarınızın bize ulaşmasından sonuçlandırma aşamasına kadar tüm operasyona dahil olarak sizlere anlık bir iletişim ortamı sunmaktayız. Evraklarınız bize ulaştıktan sonra hızlıca bildirimlerinizi alır, eksiklik, güncellik gibi prüzler giderilir. Birlikte hareket ettiğimiz bir randevu zamanı belirlenir ve yine randevu günü size biometrik verilerinizin de alınacağı başvuru merkezinde eşlik edilir.

Euroasia Global Visa Services olarak İtalya dahil tüm ülkeler için vize alanında uzman geniş kadromuz ve yüksek vize onayı oranlarımız neticesi ile sizlere danışmanlık sunmaktan mutluluk duyarız.

İtalya vizesi için gerekli evraklar 2020 işlemleri sürecine daha yakından bakmak için İtalya Vizesi sayfamızı ziyaret edebilir veya iletişim bilgilerimizden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Saygılarımla.

Okan E.

D.K. 29/09/20, 10:08

Merhaba, ismim Deniz. İtalya vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı nelerdir? Benim iki sene önce almış olduğum Yunanistan vizem mevcut, o sıra seyahat edememiştim, planım değişmiştir. Acaba ülkeye gitmediğim için parmak izimi tekrar isteyecekler mi? Ben eczane çalışanıyım, bu seyahatimi bir arkadaşımla beraber gerçekleştireceğim, kendisinin geçerli çok girişli schengen vizesi var, benim için de evrakları ve ücretleri yazarsanız sevinirim, ilgili dönüşünüz için şimdiden teşekkürler.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 29/09/20, 10:33

Merhaba Deniz,

Ülke uzmanlarımız tarafından bizlere iletmiş olduğunuz iletişim bilgilerine mail ve sms yolu ile evrak listesi ile ücret bilgisi gönderimi sağlanmıştır. Bizlere ulaşan evraklarınız temsilciniz tarafından değerlendirilir, eksik var ise dönüş sağlanır ve dosyanız başvuruya hazırlanır, iki-üç iş günü içerisinde randevunuz alınarak tarafınıza dönüş sağlanır. İtalya vize ücreti hizmet bedelimiz tüm masraflarınıza ek olarak 30€ 'dur.

Pandemiden ötürü İtalya turistik vize işlemleri kapalıdır ancak açıldıktan sonra yardımcı olabiliriz. Son 4 yıl içerisinde schengen vizesi almış olduğunuzdan dolayı yeniden başvuru merkezine gelerek biometrik veri beyanında bulunmanıza gerek yoktur.

Çok girişli schengen vizesi olan arkadaşınızın vize-pasaport görselleri ve birlikte olduğunuz rezervasyonları da İtalya vize başvuru evrakları dosyanıza eklemekte fayda var.

Yanıtını alamadığınız detaylar var ise ülke uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

İtalya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';